avi-to-mov

Hogyan lehet átalakítani AVI videókat QuickTime MOV Mac OS

Lehet, hogy rengeteg AVI fájlokat a merevlemezen, either from a digicam, vagy letölthet? az internetr?l. Sajnos, Az Apple csak játssza ezeket a AVI fájl: “Motion JPEG (M-JPEG) -ig 35 Mbps, 1280 által 720 pixel, 30 képkocka másodpercenként, audio ulaw, PCM sztereó hang. Avi formátumban”. Tehát, ha az AVI fájlok A sokkal gyakoribb, AVI fájltípus, kódolt DivX, XviD, stb, Which QuickTime can’t recognize, then you’ll need to convert the AVI video files to MOV or other compatible formats.

Ha QuickTime Pro telepítése, Ön tudja alakítani AVI MOV Mac közvetlenül. Csak válassza MOV, mint a kimeneti formátumot kiválasztásával “Mentés”. Ha nincs QuickTime Pro, vagy akár QT Pro nem tudja átalakítani az AVI sikeres vagy, you can use this professional easy-to-use Video Converter Ultimate for Mac to do the job. Ez a Mac app lehet?vé teszi, hogy megtérít minden olyan video-vagy audio minden népszer? formátumot könnyedén.

Lépés 1: Töltsön AVI fájlokat a Mac Video Converter

Közvetlenül húzza & csökken AVI fájlokat a Video Converter for Mac. Vagy irány a “Reszel?” étlap, választ “Add Video Files” importálni az AVI fájlokat.

Lépés 2: Válassza ki a “ÉTKEZÉS” mint a kimeneti formátumot

Válassza ki a MOV formátumot a Formátum legördül? listában a kimeneti formátumot.

Lépés 3: Start to convert AVI to MOV for Mac

Kattintson a “Megtérít” gomb, and the Mac Video Converter will do the rest job for you. Amikor az átalakítás történik, játszhat a kimeneti MOV videókat QuickTime, szerkeszteni ?ket iMovie, Final Cut Pro, vagy tedd az iPod, iPad lejátszás, ha úgy tetszik.

Share gomb