kockázatok-gyökér

Vannak-e kockázatai root Android eszközzel

Lehet látni sok útmutatók mondani, hogyan kell szüntetnie a telefon vagy tabletta, de ritkán említik az esetleges kockázatokat. Szóval ez a cikk fog válaszolni néhány kérdést kockázatát gyökereztető.

Összefüggő:

Mi gyökér?
Mit nyerhet a gyökereztető?
Kinyit a bootload
Hogyan kell root Android készülék
Hogyan lehet másolatot készíteni Android telefon

Van-e lehetőség, hogy tégla a készülék?

Igen, lehetséges. Mivel Ön játszik a rendszer fájlokat te futtatni a kockázata bricking telefonon (telefon válásához egy használhatatlan állapotban egyenértékű egy tégla). De meg kell nagyon valószínűtlen, ha követi az utasításokat,. Tudod, hogy, vannak több tízezer Android felhasználók már gyökerezik a telefon sikeresen. Még ha tényleg te vagy tégla a telefon, ez nyerhetjük 99% Az idők mellett csak villog egy másik firmware vagy villogó vissza az állomány firmware.

Lesz érvényteleníti a garancia?

Minden bizonnyal. De a legtöbb esetben akkor lehetősége van arra, hogy visszaállítsa a telefont a feltétellel, hogy soha nem tudja, hogy gyökerezik a telefon. És néha nem is ellenőrzi, hogy ha gyökerezik a telefont, ha vissza.

Majd abbahagyom egyre frissítések?

Nem, gyökereztető nem fog megakadályozni kapok semmilyen frissítések. Ha a gyökér és tartsa raktáron ROM vagy villog a raktáron ROM, akkor is kap OTA frissítés (de a futás egy frissítést fog un root a telefon). És ha villog egyéni ROM, akkor is kap a saját folyamatos frissítések (mint CyanogenMod, Pananoid).

Vajon a zsaruk az én bejárati ajtót másnap?

Nem, gyökereztető a telefont nem illegális. Szóval ne aggódj ezt. Kívül, ki tudja!

Bármi mást kell tudnom gyökereztető?

Nem, igazán, gyökereztető egy viszonylag fájdalommentes folyamat sok ilyen “egyszerűen egyetlen gombnyomással (egy)gyökér eszközök” és még ott van a rengeteg útmutatók és segítséget XDA végigvezeti Önt és megoldhatja a problémákat lehet,. De ha elégedett a telefont, csak úgy, ahogy van, akkor ne gyökér.

Ha szeretné megtudni, hogyan kell root, Kérjük, hogy némi olvastam a készüléken lévő bibliája Android: XDA-Developers.

Share gomb