Felső 7 A legjobb ingyenes DVD Ripper szoftver

Bár a Blu-ray már egyre gyakoribb ma. DVD még mindig meghatározó a piacon. And a DVD Ripper software would be a must-have application for DVD lovers. Másolhat tartalmát DVD videó fájl kódoló DVD MP4, AVI, Mkv, ÉTKEZÉS, WMV vagy más videó formátumok. A bemásolt fájl menthető a számítógép vagy egyéb eszköz, mint a mobiltelefon és a tablet, további szerkesztés, mentés, megosztása vagy lejátszás.

Ha van egy nagy gyűjtemény a DVD filmek és zenei videók, szeretné bontani egy fejezetet, vagy, hogy teljes biztonsági másolatot őket. Lehet, hogy DVD Ripper. És ha mindig keresi az ingyenes DVD Ripper, Nem tudom, melyik a legjobb. Itt kapsz felülvizsgálatát Top Free DVD Ripper.

Lásd még:: A legjobb ingyenes DVD Ripper szoftver Mac

Azt tesztelték számos ingyenes DVD rippelő, ez tényleg nehéz megmondani, melyik a legjobb. Talán támogatja a különböző kimeneti videó formátumot, de nem tudja dekódolni a védelem. Lehet, hogy a B-rip a legújabb védett DVD-k. Viszont, akkor órákig egy DVD-rip. Még, hogy egy jobb eredmény, ha C és D együtt.

Vessünk egy pillantást, akik a lista most.

WinX DVD Ripper: Legjobb leggyorsabb Free DVD Ripper lehet átalakítani, és DVD-rip MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

Winx dvd ripperWinX DVD Ripper egy önálló ingyenes DVD rippelő szoftver Windows és Mac. Ez a DVD-rip a különböző videó formátumot, beleértve MP4, WMV, ÉTKEZÉS, FLV, MPEG, vagy DVD iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP támogatott videók gyors nélkül 3rd-party codec csomag.

Ez a freeware és shareware. Ingyenes verzió lehetővé teszi, hogy távolítsa el az összes elterjedt DVD másolásvédelmet, beleértve a CSS kódolás, régiókód, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, stb. és DVD-rip videó. Noha nem támogatja a legújabb Disney védett DVD. Ha azt akarod, hogy, meg kell frissíteni Platinum, vagy más programot távolítsa másolásvédelem első.

Kézifék: Nyílt forráskódú video transcoder, támogatja szinte bármilyen formátumot

kézifékKézifék a kedvenc videó kódoló részére az egyszerű, könnyen használható, könnyen telepíthető, és erőteljes csípés lehetőségeket, hogy a legjobb minőségű megtért eredményeként. Ez egy nyílt forráskódú eszköz, amellyel a video-és DVD szinte bármilyen formátumú, Windows, Linux vagy Mac OS X.

Ez tökéletes, de csak az tud olvasni, és alakítani nem védett DVD. Mert ez illegális. Így kell használni a 3rd-féltől származó szoftvert, hogy távolítsa el az érintésvédelmi első, például, AnyDVD egy jó választás, akkor olvassa el, és a kézifék DVD-rip.

DVDFab HD Decrypter: Copy DVD és Blu-ray az üres lemez vagy a merevlemez, két másolási mód áll rendelkezésre

DVDFab-hd decrypter
Tulajdonképpen, DVDFab HD Decrypter része DVDFab DVD Copy és a Blu-ray Copy. Így több, mint egy DVD Copy helyett DVD Ripper. Működik, mint egy ingyenes DVD Decrypter, el tudja távolítani a védelmet, és másolja DVD / Blu-ray tartalmak nyájas lemezre vagy merevlemezre(ingyenes verzió nem támogatja a legújabb dekódolása védelem). Ez lehetővé teszi, hogy vagy másolja a teljes lemezt, vagy csak másolja a fő filmet.

Az ingyenes verzió csak csináld 1:1 másolás, nem támogatja tömöríti a DVD9 egy DVD5. Vagy meg kell fizetni. Meg tudja tölteni lemezt, mappát, és ISO image, és kimeneti ugyanaz.

MakeMKV: Egy kattintással souliton konvertálni DVD és Blu-ray to MKV

MakeMKVMakeMKV gyorsan és könnyen rip DVD-k és Blu-ray lemezek a magas minőségű MKV fájlokat egy kattintással. Ez csak kimenet MKV formátumot, és támogatja az összes kereskedelmi DVD-és Blu-ray lemezek védelem. DVD rippelés mindig ingyenes lesz, de a Blu-Ray rippeléssel csak szabadon, amíg 30 nap.

MakeMKV konvertálja a videókat a tulajdonosi (és általában titkosított) lemezt egy sor MKV fájlok, megőrizve a legtöbb információt, de nem változik meg bármilyen módon. Tehát nagyon gyors, akkor átalakítja olyan gyors, mint a meghajtó képes olvasni az adatokat.

Hangjegy: Az MKV formátumot képes tárolni több video / audio sávok minden meta-információt és megőrzése fejezetek. Sok játékos, hogy tud játszani MKV fájlokat szinte minden platformon, akkor érdekel Legjobb 4 MKV lejátszók, Mac OS X.

Format Factory: Rip DVD-k és CD-k mucis számos fájlformátum alkalmas hordozható eszköz

Format factoryAhogy a neve is, Ez a freeware a legerősebb a számos fájlformátum támogatja, beleértve a video video, audio audio, DVD-video, továbbá minden képre. Ez a rugalmas és testre szabható, és lehetővé teszi, hogy megváltoztathatja több kimeneti beállításokat, mint a hozzá vízjelet, feliratok és sok más lehetőség.

Format Factory támogatja a védett DVD-Rip, de én teszt, ez csak egy részük. Lehet, hogy csak akkor támogatja a régi CSS védett DVD-k.

Format Factory ingyenes, de olyan sok idegesítő hirdetéseket a felületen.

Freemake: Erőteljes végső freeware megtérít video-és DVD-

Freemake video konverterFreemake egy erőteljes végső szoftver, ez nem csak egy video konverter, hanem egy DVD Ripper, DVD-író, Blu-ray író, Online MP3 Converter, Slideshow Maker és több. Támogatja 200+ bemeneti formátum és képesek Videók konvertálása hordozható eszközök, mint például a iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Földi szeder, stb. Burn video DVD és Blu-ray lemezek. RIP online videók közvetlen URL beillesztett 50+ oldalak.

De ez nem támogatja a titkosított DVD-k vagy. Ez összeomlik szinte minden az én kereskedelmi DVD-k, mint a Thor és Vasember 3.

Hangjegy: És ez a szoftver igény. NET Framework 4.0 Client Profile. Ha nem volna ez, Freemake telepítő varázsló telepíti a számítógépre.

DVD Shrink: Ingyenes megoldás a zsugorodó eredeti DVD-re írható média.

DVD ShrinkDVD Shrink az egyik legnépszerűbb ingyenes DVD ripper, amely hatékonyan biztonsági mentést DVD-lemezek, amely egy sima felület egyedülálló képessége, hogy tömöríteni DVD adatokat a szabványos 4,7-koncert DVD. Képes DVD-rip a merevlemezre a videó fájlokat, vagy, mint az ISO image. Akkor éget a kimeneti fájl integrálásával a Nero vagy más DVD-író szoftver.

Ez nem frissült óta megjelent 2006, és lehet, hogy nem tud dekódolni néhány DVD újabb másolásvédelmi.

Letöltés oldal

Most, hogy láttam a tetején 7 legjobb ingyenes DVD ripper. Néhány ezek közül nem támogatja a titkosított DVD. Vannak, akik egy kiváló minőségű video. Az én teszt, egyesek eltávolítani a legtöbb titkosítási, míg néhány nem. Így, Lehet, hogy két vagy három közülük lehet kezelni a DVD tökéletesen.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt üzenetek a Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”Én véletlenül töröl a egész beszélgetést, ahelyett, hogy szöveges üzenetek 2 üzeneteket. Hogyan tudom visszaállítani a törölt üzenetek? Ők nem kísérték felhő.” – megkérdezte ariat89

Everyone may encounter this problem. Szóval a kérdés az, how to retrieve the messages? The answer is, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Ne aggódj, this article will provide you with a solution.

Lásd még:: Hogyan elvesztett Fényképek és videók a Samsung Galaxy S6 / 5/4

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

How to retrieve deleted messages from Samsung Galaxy

We need a program that can scan your phone and try to get data back. There are many this type of software, like Dr.Fone for Android, Aiseesoft, stb. Tehát ön egyetlen szükség-az egyiket, és kövesse az utasításokat. Itt fogjuk használni Dr.Fone Android példaként.

1. Letölt Android adat visszaszerzés műsor itt, vagy a hivatalos honlap.
2. Gyökér a telefont. (Lásd még:: Hogyan root a galaxis S5)
3. A telefon USB hibakeresés engedélyezése.
4. A program telepítése és futtatása, majd csatlakoztassa a Samsung Galaxy S5 a PC-hez. A program elindul, hogy a készülék és a számítógép csatlakoztatása. Egy app nevezett MobileGo automatikusan telepítésre kerülnek a telefon, a kapcsolat és a helyreállítási folyamat biztosításához. És kérlek, ne kezdje bármely más Android szoftver a folyamat során.
galaxis csatlakozik a számítógéphez
5. Jelölje ki a keresni kívánt adatokat: Elérhetőségek, SMS, Hívásnaplók, WhatsApp üzenetek & mellékletek, Fotók, Videók, Hang-, vagy valamilyen más fájlokat. Nézd meg őket, és kattintson a Tovább gombra, hogy továbbra is.
Jelölje ki az adattípus
6. Jelölje be a szkennelési mód: Átkutat részére töröl fájlokat és átkutat részére minden fájlokat. Megüt következő.
Válassza ki a beolvasási mód
7. Beolvasás megkezdéséhez kattintson a Start gombra.
8. Várj egy pár percig, amíg a folyamat be nem fejeződik. A program a beolvasott adatokat ad a listák. Jelölje ki az adatokat, amit szükséges-hoz lenni meggyógyult, és kattintson a helyreállítás. Megadhatja, hogy utat a számítógépre menteni ezeket a visszanyert adatok a HTML vagy TXT fájlba.
Hangjegy: A törölt is fog a narancs és a meglévők fekete. Lehet elválasztani őket a gombra: Csak megjelenítéséhez törölt elemek.
visszaállítani törölt adatok

Hogyan elvesztett Fényképek és videók a Samsung Galaxy S6 / 5/4

Mint tudjuk,, Samsung Galaxy S sorozat egy szép kamera és nagy felbontású képernyő. Tudod, hogy nagyon jó minőségű videók & képeket körül magát, ossza meg a barátok és a család, ami nagyon klassz.

Viszont, még mindig vannak elvesztésének a kockázata a fotók és videók bármikor, mert a véletlen törlés vagy adat hiba. Meg kell, hogy képezze a jó szokása, hogy a rendszeres biztonsági mentéseket. Akkor nem esett pánikba, amikor veszít valami fontos. Akkor is, ha nincs tartalék, még mindig van esélye, hogy visszaszerezze a fényképek és videók segítségével Android Data Recovery.

Android Dr.Fone egy biztonságos & könnyen használható android adat-helyreállítási program segítségével letölteni olyan adatokat, mint a képek, videók, Elérhetőségek, szöveges üzenetek, dokumentumok, zene & archív fájlokat stb.. a a galaxis S6/5/4.

Előkészületek

1. Android adatmentés letölt és felszerel ez. (Windows-verzió és Mac verzió)

2. Root Android telefon. (Lásd még:: Hogyan root Android eszközök.)

P.S. Nem feljavít-hoz Android 6.0, mert-a ' kemény-hoz gyökér.

Lép-hoz visszaszerez adat-ból galaxis S6/5/4

Lépés 1, A galaxis S6/5/4 összeköt-hoz PC
Indítása Dr.Fone for Android, kapsz az elsődleges ablak alatt. Kérjük, csatlakoztassa a Galaxy a számítógéphez egy USB kábellel.

connect Galaxy S4 to computer

Lépés 2, Engedélyezze USB hibakeresés (Választható)
Ha engedélyezte az USB hibakeresést a Galaxy S előtt, kihagyhatja ezt a lépést, még akkor megjelenik egy ablak az alábbi. Kérjük, kövesse a részletes kifejezést az ablak most beállítani: Belép “Beállítások” > Kettyenés “A telefonról” > Csap “Építsd szám” mert 7 többször, amíg kapok egy megjegyzés “Ön szerint a fejlesztői módot” vagy “Fejlesztői mód engedélyezve” > Vissza “Beállítások” > Kettyenés “Fejlesztői lehetőségek” > Ellenőrzés “USB hibakeresés”.

Részletek, el tudja olvasni ezt a hozzászólást: Hogyan engedélyezése USB hibakeresés az Android készülékek.

enable usb debugging

Lépés 3, Indítsa szkennelés az adatokat a készüléken
Után lehetővé tette a USB hibakeresés, A program felismeri a készülék automatikusan. Ezután kattintson “Kezdet” hogy elemezze az adatokat a készüléken. Felhívjuk figyelmét, hogy jobb lenne, hogy az akkumulátor több, mint 20% szkennelés előtt.

scanning-lost-data

Hangjegy: Ha a készülék nem gyökerezik előtt, a program elindul szkennelés után közvetlenül az elemzés. Vagy meg kell, hogy a program Superuser engedélyt a képernyőn a telefon. Csak kattintson “Engedélyezése” amikor az üzenet kiugrik a készülék képernyőjén. Aztán vissza a számítógéphez, majd kattintson a “Kezdet” A program képernyőjén ellenőrizze a készülék.

allow superuser authorization

Hangjegy: Ne válassza le a készüléket a vizsgálat alatt, vagy a vizsgálat sikertelen lesz. Ha a program nem indul vizsgálat sokáig, Kérjük, próbálja újra. És néhány eszköz jelen “Engedélyezése” gombot többször. Csak kattintson rá, amíg nem jelenik meg újra, vagy a program kezdődik vizsgálat.

do not disconnect device

Lépés 4, Előnézet és vissza
A beolvasási folyamat eltarthat egy ideig. Ezután megtekintheti az összes hasznosítható adatok megtalálhatók a vizsgálat eredménye szerint rendezve kategória. Jelölje meg azokat, amelyeket le akar, és kattintson “Meggyógyul” hogy megmentse őket a számítógépre.

preview and recover

Hangjegy: Törölt kapcsolatok, szöveges üzenetek, és az egyéb más is megjelenik az eredmény, és a törölt SMS és kapcsolatok jelennek meg piros. Lehet elválasztani őket színe.

Hogyan lehet helyreállítani a törölt megjegyzések a iPhone

Vettem tudomásul veszi az osztályban az alkalmazás az iPhone-on, hanem egy héttel később, amikor visszamentem a jegyzeteket törölték és ment. Tudom, hogy a telefont, mert néztem rajta óra után. Van-e bármilyen módon visszaigényelni? Én kockás-ra az én-m icloud, de semmi nem volt ott.

Lehet, hogy már találkozott hasonló kérdést, mielőtt. Ha ön akar-hoz talál némely fontos jegyzék elvégezte, a telefon, de ők csak ment. Akar-hoz kap őket hát, de nem tudom, hogyan. Jól, Ez a cikk fogja mondani, mi a teendő, ha talál a jegyzetek elveszett.

3 Módszer-hoz visszaszerez elveszett vagy törölt jegyzetek-a iPhone

Bemutatjuk a három módszer a különböző helyzetekben. Válassza ki az igazit, magad. Ha van biztonsági másolata a telefon előtt, tudod megpróbál a korábbi két módszerek. Vagy lehet, hogy megpróbál egy 3rd-csapat szoftver, melyik nem szabad. De kérjük, vegye figyelembe, hogy ha nem vagyunk biztosak valaha biztonsági másolatot a telefon, a harmadik módszer jobb először megpróbálná. Mert visszaállítása az iTunes vagy a iCloud biztonsági mentést felülírhatja az adatokat, a telefon.

1. ICloud biztonsági másolat visszaállítása
2. Az iTunes biztonsági másolat visszaállítása
3. IPhone és megpróbál-hoz elhoz elveszett jegyzék

Módszer 1: ICloud biztonsági másolat visszaállítása

1. Törli az iPhone, Koppintson a beállítások > Általános > Visszaállítása > Erase All Content and Settings. Lehet, hogy írja be a kódot és a Apple ID jelszót, mielőtt Ön töröl minden tartalom és elintézés. Miért lenne erre? Mert csak így lehet visszaállítani az iCloud biztonsági mentést keresztül a Setup Assistant. Ahhoz, hogy egy eszköz a Setup Assistant már beállított, töröl minden a elégedett-ra-a iPhone, és állítsa be újra kell.
2. Kapcsolja be a készülék. Önnek kellene lát egy Hello képernyő.
3. Kövesse az iOS Setup Assistant. Csatlakozzon Wi-Fi hálózat, és kövesse a lépéseket, amíg meg nem jelenik a Set Up jelz.
4. Érintse meg az iCloud biztonsági másolat visszaállítása. Jelentkezzen be az iCloud.
5. Válassza ki a biztonsági másolat. Tekintse meg a dátum és mérete az egyes, és válassza ki a leginkább releváns. Miután kiválasztottunk egy biztonsági másolat, az átadás kezdődik.
6. Ha vásárolt iTunes vagy App Store tartalom több Alma azonosítók használata, fogom kérni, hogy jelentkezzen be, hogy minden. Ha nem emlékszik a jelszó, Érintse meg a kihagyja ezt a lépést, és adja meg.
7. Marad összekapcsolt. Ha bontjuk a Wi-Fi a folyamat befejezése előtt, a visszaállítási folyamat megáll, amíg helyre nem. Hogy a folyamat befejezése. A biztonsági másolatból történő eltarthat egy ideig, a biztonsági mentés és hálózati sebesség méretétől függően.

a telefon beállítása

Módszer 2: Az iTunes biztonsági másolat visszaállítása

1. Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez, hogy a biztonsági másolatban tárolt.
2. Nyit iTunes. ITunes azt mondja, van egy iOS frissítés, a legújabb verzió letöltése.
3. Menj a Fájl > Eszközök > Visszaállítása biztonsági másolatból. If you’re using Windows and don’t see a File menu, press the Alt key.
4. Look at the date and size of each backup and pick the most relevant.
5. Click restore and wait for the process to finish. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Módszer 3: IPhone és megpróbál-hoz elhoz elveszett jegyzék

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. Jelenleg sok ilyen szoftver a piacon, Itt használja Dr.Fone, például.
1. A program letöltése itt. Vagy látogasson el a hivatalos honlapja.
2. Felszerel ez.
3. ' Feltételezett-hoz felszerel a legutolsó változat-ból iTunes. Mivel a program is hívja részleges funkció az iTunes. De nem kell futtatni őket, egy időben, és ez legjobb-hoz megbénít a autómatikus szinkronizál az iTunes-on. (Indítsa el az iTunes > Szerkeszt > Beállítások > Eszközök, ellenőrzés “Megakadályozzák az iPod, iPhone, és a iPads, a automatikusan szinkronizál”.)
3. Csatlakoztassa az iPhone-hoz számítógép és fuss Dr.Fone. Alapbeállításként, Ez automatikusan felismeri az iPhone készülékén, és megmutatja az ablakot “Helyreállítás iOS eszköz”.
visszaszerez a iphone jegyzetek-01
4. Kattintson a “Kezdje Scan” gomb-hoz elkezd fürkésző a törölt vagy elveszett iPhone. A beolvasási folyamat május utolsó pár perc. Ha látod, hogy az adatokat keres van, akkor kattintson a “Szünet” gomb-hoz megáll a folyamat.
visszaszerez a iphone jegyzetek-01
5. A beolvasási folyamat befejezése után, láthatjuk a átkutat eredmény. Mind eltűnt, és a meglévő adatok jelennek meg a kategóriák. Tudod ellop a választás “Only display the deleted items” on. Kattintson a fájltípus, a bal oldalon, megtekintheti a törölt megjegyzések. És van egy kutatás doboz tetején jobb, ahol meg lehet keresni egy adott fájlra vonatkozó mellett gépelés a kulcsszó.
visszaszerez a iphone jegyzetek-01
6. Ha találja az adatokat meg kell, csak ellenőriz a doboz, és megüt a “Visszaszerez-hoz számítógép” gomb. A szöveges üzenetek, iMessage, Elérhetőségek, és jegyzetek, Tudod választ-hoz “Visszaszerez-hoz számítógép” vagy “Visszaszerez-hoz eszköz”.

Ez minden, a három módszer visszakeresésére elveszett jegyzetek. Reméljük ez segít. Felhívjuk figyelmét, hogy ha talál néhány fontos információ elvész., ne ess pánikba, de a par-.

Hogyan viselkedni átvitel tartalom-ból régi iPhone-hoz új iPhone

Tett ön kap a új iPhone? Szeretné a régi iPhone a tartalom áthelyezése az újat? Ha azt szeretné, hogy, első gondolatom természetesen használ iTunes, vagy a iCloud, melyik a tisztviselő módszer. És ez a cikk megmutatja, könnyebb módja annak, hogy a régi iPhone az adatok átvitele az új iPhone.

1. Adatok átvitele az új iPhone használ iCloud
2. Adatok átvitele az új iPhone használ iTunes
3. Próbálja ki néhány más módon adatok átvitele az új iPhone

Menjen az iCloud

Készítsen biztonsági másolatot a jelenlegi iPhone használ iCloud

1. A régi iPhone csatlakozni az internethez Wi-Fi. Koppintson a beállítások > iCloud > Backup.
2. Győződjön meg arról, hogy az iCloud biztonsági másolat van.
3. Érintse meg hát-megjelöl most. Marad összekapcsolt-hoz Wi-Fi a folyamat során.
4. Amíg ez be nem fejeződik, láthatjuk, hogy a biztonsági mentés dátumát és méretét, a beállítások > iCloud > Storage > Manage Storage. Ismerje meg, milyen az iCloud biztonsági mentést készít.

icloud_backup

Az iCloud biztonsági mentés átvitele az új iPhone

1. Kapcsolja be az új iPhone. Egy "Hello" képernyő jelenik meg..
Hangjegy: Ha befejezte a beállítást az új iPhone már, Kérjük válassza a beállítások > Általános > Visszaállítása > Erase All Content and Settings. Ön iPhone újraindul, és látni fogja, hogy a "Hello" képernyő.
2. Ellop-a lépéseket, amíg meg nem jelenik a Wi-Fi-képernyő. Hogy az új iPhone, hogy csatlakozzon a Wi-Fi hálózat.
3. Továbbra is kövesse a lépéseket, amíg meg nem jelenik a Apps & Adatok képernyő, majd érintse meg iCloud biztonsági másolat visszaállítása > Következő. Az Apple ID és jelszó megadását kéri.
4. Válassza ki a biztonsági másolatot. Marad összekapcsolt-hoz Wi-Fi-vel, és várja a visszaad folyamat-hoz kiegészít. It will take you some time, a biztonságimásolat-fájl-és hálózati sebesség méretétől függ.

a telefon beállítása

Használ iTunes

Készítsen biztonsági másolatot a régi iPhone használ iTunes

1. A jelenlegi iPhone csatlakoztatása a számítógéphez.
2. Nyílt iTunes és győződj meg Önnek van a legutolsó változat.
3. Válassza ki az eszközt, és kattintson a fájl >Eszközök > Beszerzés az iTunes Store vagy App Store letöltött tartalom átvitele. Várjon, amíg a folyamat befejeződik.
4. Kattintson vissza fel most, és várj egy ideig, amíg a folyamat befejeződik. Láthatjuk, hogy a biztonsági másolat az iTunes beállítások > Eszközök.

hát iphone-ipad-ipod

Az új iPhone az iTunes biztonsági átvitele

1. Kapcsolja be az új iPhone, és csatlakoztassa a számítógéphez, hogy iTunes másolatot a tárolt.
2. Kövesse a lépéseket, amíg meg nem jelenik a Wi-Fi-képernyő. Akkor érintse meg összeköt-hoz iTunes.
3. Kövesse a lépéseket, amíg meg nem jelenik a Apps & Adatok képernyő, Érintse meg az iTunes biztonsági másolat helyreállításakor > Következő.
4. Adja meg az Apple ID és jelszó.
5. Válassza ki a biztonsági másolatot, és várja meg a folyamat befejezése. Ha a biztonsági másolatok titkosítása, kérni fogja a jelszó megadását.
6. Olyan tartalom, amely nem volt a hát-hoz-a iPhone használ iTunes szinkronizál.

a telefon beállítása

Más módon, adatok átvitele az új iPhone

Kivéve az iTunes és az iCloud, némely más szerszámok használhatjuk az adatátvitel.

1. MobileTrans

MobileTrans egy könnyű--hoz-használ adat átviteli eszköz. Azt át lehet vinni mindent egy eszköz egy másik eszköz egy kattintással. Abban az esetben, és támogatja az Android, IOS, Windows Mobile és a BlackBerry még. Tehát, ha csak kap egy új smartphone, és ez az eszköz segít át kapcsolatok, szöveges üzenetek, hívásnaplókhoz, naptár, képeket, videók, zene és az alkalmazások a régi telefonról az új.

MobileTran-áttekintés

2. AnyTrans

AnyTrans IOS tartalom kezelő program, amely átvihető a tartalom között a IOS eszközök. Ez támogat minden jellegek-ból adat: Elérhetőségek, képeket, zene, üzenetek, Megjegyzések, naptár, még a testreszabott beállítások, mint a tapéta, az iCloud Fiók, hangok, Alkalmazások, még a app adataira és a játék takarít meg, stb.

anytrans-áttekintés

Hogyan viselkedni gyökér a Google összefüggés 5 egy kattintással

Összefüggés 5 (Hammerhead) van egy Android okostelefon az LG által gyártott. Ez az egyik a Google Nexus vonal zászlóshajója eszközök és szolgált a dob készülék Android 4.4 KitKat. Így, mindig naprakész a legújabb Android.

Gyökereztető Nexus 5 az egyik legforróbb téma az interneten keresztül (Tehát nem villogó egyéni ROM rá). A sok gyökereztető módon, Kingo Android Root lesz a jó választás.

Előkészületek

1. Ingyenes letöltés egy kattintással Android Root eszköz.
2. Ellenőrizze, hogy a telefon be van kapcsolva, és legalább 30% akkumulátor töltöttségi szintjét.
3. USB Cable.
4. Engedélyezze USB hibakeresés a készüléken.
5. Nem feljavít-hoz Android 6.

Lépések a gyökér a Nexus 5

Lépés 1: Indítani Android Root eszköz.

Látni fogja, egy ablak alatti.

gyökér-nexus5-1

Lépés 2: Csatlakozás Nexus 5 a számítógéphez USB-kábellel.

Ez eltart egy kis időt. A telepítésre mobil drivert.

Lépés 3: Engedélyezze USB hibakeresés módban a telefon.

Ha ezt megtette, mielőtt, ugorja át ezt a lépést, és kész. Ha nem, kérjük, olvassa el a bemutató: Hogyan engedélyezd az USB hibakeresési mód az Android.

Lépés 4: Olvassa el a bejelentéseket óvatosan.

Kérjük, olvassa el figyelmesen, és győződjön meg róla, tudja, mit csinál.

gyökér-nexus5-2

Lépés 5: Kattintson Root kezdeni gyökereztető.

Időbe fog telni néhány percet a gyökér a Nexus 5. Miután elkezdtem, hogy jelenik meg, és megkérdezi, hogy szeretné, hogy továbbra is. Gyökereztető a garancia érvényét veszíti, és esetleg tégla a telefon(Vannak olyan kockázatok, hogy root telefonra?). Kettyenés Rendben Ha biztosak vagyunk benne, hogy mi fog történni.

gyökér-nexus5-3

Lépés 6: Root Sikerült! Kattintson a Befejezés gombra, és várja újraindítás.

A készülék most már sikeresen gyökerezik. Kettyenés Befejez újraindítani azt, hogy stabil. Újraindítás után, akkor megjelenik egy ikon SuperSU a készüléken, amelyek a jel a sikeres gyökér.

gyökér-nexus5-4

Hogyan lehet törölt Szöveges üzenetek egy iPhone

Szöveges üzenetek nem jut törölt

Apple iOS tárolja minden szöveges üzenetet valaha az iPhone is törölt. Amikor a Spotlight keresés találni valamit, és talán azt találjuk, hogy egy szöveg beszélgetéseket készült hónappal ezelőtt, amelyeket törölt egyedül, még mindig felbukkan!

Apple ügyfélszolgálat megerősítette ezt, és azt mondta nekem, az egyetlen módja annak, hogy az állandó remove minden szöveges üzenetek és e-mailek , az, hogy nem egy master reset, vagy állítsa vissza a gyári beállítás az iTunes-on. Ez a módszer törölje az összes adatot a telefonról. A névjegyek, Alkalmazások, és a beállítások is törlődnek.

Így, ha törölte a szöveges üzenetek véletlenül. Lost them due to jailbreak, or upgrading to the latest iOS. Még mindig van esélye, hogy letölteni őket. Itt megmutatjuk, 5 módszerek letölteni a szöveges üzeneteket törölni egy iPhone.


5 methods to retrieve deleted text messages from iPhone

Here we introduce 5 ways to recover the lost text messages from iPhone. Kérjük választaniuk, amely alkalmas a jelenlegi helyzet. Szükségünk lehet az iTunes és az iCloud biztonsági mentés során a helyreállítási folyamat.

 1. Retrieve deleted text messages directly from the iPhone
 2. Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor
 3. Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software
 4. Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Ingyenes)
 5. Restore lost messages from iTunes backup (Ingyenes)

Módszer 1: Retrieve deleted text messages directly from the iPhone

This method is applicable to the case of people lost their text messages while have no backup. It is suitable for all iPhone generation, including iPhone 6 és 6 Plus.

We will need a 3rd-party Iphone Adatmentés tool to help us, which can directly scan the phone and find the deleted content, then put them back to your iPhone or save on the computer.

Első, download iPhone Data Recovery software and install it. There has both Windows and Mac version. Ezután kövesse.

Lépés 1: Connect your iPhone to the computer and run the iPhone data recovery tool.
Connect your iPhone to the computer and do not pull it down during the recover process. Then open the program, you will see the main interface as below.

üzenetek helyreállítása az iPhone

Lépés 2: Start the scan process in order to find the lost messages
After you click the “Kezdje Scan” gomb, the program will begin to scan your phone and try to find all the data on your device, including those deleted.

Lépés 3: Preview és visszaszerezze a törölt üzeneteket iPhone
A beolvasás után, az összes megtalált adat megjelenik kategóriában, you can preview the messages. The deleted ones are in orange. Tick those you need and click “Meggyógyul” gomb. The program will ask you if you want to save them on your device or to the computer.

üzenetek helyreállítása az iPhone


Módszer 2: Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iCloud. You can extract the iCloud backup file and get the messages. Even you don’t have your iPhone around, you can still export the text messages out to the computer.

Természetesen, you should download the iPhone Backup Extractor software első.

Lépés 1: Choose the recovery mode and connect to your iCloud account
Run the program and choose the recovery mode of “Recover from iCloud Backup Files”, then login to your iCloud account. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

Lépés 2: Download your iCloud backup and analysis
After you logged into iCloud, the program will show you all iCloud backups. Choose the latest one and click “Letöltés”, then tick the type of files you would like to download, click “Következő” to continue. When you click “Kezdje Scan” gomb, the program will download the backup file and analysis it.

kivonat képek iCloud

Lépés 3: Preview és visszaszerezze a szöveges üzenetek akarsz a iCloud biztonsági mentés
Waiting for the scan is complete. You can preview all messages in your iCloud backup. Nézd meg őket, és jelölje be azokat, amelyeket le kell. Ezután kattintson a “Meggyógyul” button to save them on your computer. The software will prompt whether you want to restore those messages to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

üzenetek helyreállítása az iPhone


Módszer 3: Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software

This method is very similar to Method 2; the difference between them is that this method is use iTunes backup. We know, the iTunes will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. So this gives us a possibility to recover the data.

You should download the software first just like before.

Lépés 1: Choose the iTunes recovery mode
Run the software and choose the recovery mode “Recover from iTunes Backup File”. It will detect and list all iTunes backups on your computer. Choose the most recent one and hit “Kezdje Scan”.

üzenetek helyreállítása az iPhone

Lépés 2: Preview and recover previous data
After a while, all data in the iTunes backup file would be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing messages on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. Pick those text you want and click the “Meggyógyul” gomb. The messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

üzenetek helyreállítása az iPhone


Módszer 4: Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Ingyenes)

Ha biztonsági másolatot az iPhone iCloud, akkor restore your iPhone text messages from the backup (iCloud biztonsági mentés lehet a legjobb biztonsági van az, hogy biztonsági másolatot készíteni a készülék automatikusan, mint a Wi-Fi-t minden nap, míg ez be van kapcsolva, zárt, csatlakozik a áramforráshoz. Kap részletek arról, hogy mi iCloud biztonsági másolatot).

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 vagy újabb. But you should know that, this will erase the current content and settings on your iPhone first and then copy the old data. It means if you have some new messages after you accidentally lost SMS, then you may lost the new texts.

visszaad iphone iCloud biztonsági másolatból

1. On your iPhone, go to Settings > Általános > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 eszköz: Menj a Settings > iCloud > Storage > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 eszköz: Menj a Settings > iCloud > Storage & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Menj a Settings > Általános > Visszaállítása, then tap “Erase all content and settings”.

4. In the Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.

5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.


Módszer 5: Restore lost messages from iTunes backup (Ingyenes)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will back up your phone every time you synched your iPhone with iTunes. You can easily retrieve the messages with those backups.

visszaad iphone iTunes biztonsági másolatból

1. Csatlakoztassa az iPhone a számítógéphez, amely a biztonsági mentés.
2. Run the iTunes. Győződjön meg róla, hogy a legújabb verziójú iTunes.
3. Miután iTunes felismerte az iPhone, kattintson visszaállítja a biztonsági mentés gombra,, or choose File > Eszközök > Visszaállítás biztonsági mentése. Ha az iTunes 10.7 vagy korábbi, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

But its disadvantage is the same as Method 4, You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your current data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.

And there is no ways to preview the contents in the backup, szintén nem csak visszaállítani részük. Tehát azt javaslom, hogy használja az iPhone Data Recovery.

Összefüggő: Hogyan lehet visszaállítani az elveszett fényképeket iPhone.

Hogyan lehet visszaállítani törölt képeket iPhone

Q: Nemrég kaptam egy iPhone 4 és boldogan harapós el. Viszont, Törlök egy rakás fotók hiba, hogy nem akar törölni. Nem semmi mentést az iTunes, és sem Photostream vagy ilyesmi. Szóval, mit tehetek, hogy a képeket vissza.

JohnJackRice

Q: I just synced over 2,000 photos from my camera roll on my iPhone 5S (futó iOS 8) to iPhoto on MacBook Pro Snow Leopard. When the prompt asked to delete photos on phone, I clicked yes. The application wasn’t working after a while so I force quit. When I launch iPhoto again, the photos were not there and half the photos on my camera roll were gone. When I try to sync iPhoto with my iPhone, it says 0 képeket. How do I recover them?

h1kk1chan


Photos are not actually deleted

After you deleted photos on your iPhone, they are not gone, just you can’t see them. They are still be somewhere on the phone. And Apple doesn’t want people to access the data of deleted pictures. So we need a third party iPhone Data Recovery szerszám.

Összefüggő:
Hogyan letölteni szöveges üzeneteket iPhone
Hogyan lehet visszaállítani az elveszett névjegyeket iPhone

Egy kis figyelmet!
Before we start to recover the data, you should notice these:

 1. Állítsa be az iPhone-ba a repülés üzemmód, és ne használja, amíg meg nem találja ezeket a képeket;
 2. Ne szinkronizálja az iPhone az iTunes, iCloud vagy egyéb külső eszközök, elkerülve "Törölt képeket" felülírják az új adatok.

6 módszerek visszaállítani törölt képeket iPhone

Here we introduce 6 ways to recover the lost or deleted photos from iPhone. Kérjük, olvassa el őket, és választaniuk, amely alkalmas lehet a jelenlegi helyzet. A helyreállítási folyamat alatt, szükségünk lehet az iTunes vagy az iCloud biztonsági mentés.

 1. Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software
 2. Extract photos from iTune backup with iPhone Photo Recovery tool
 3. Recover deleted photos directly on the iPhone
 4. Retrieve deleted photos directly from iCloud (Ingyenes)
 5. Restore lost photos from iTunes backup (Ingyenes)
 6. Visszaállítani a törölt képeket a iPhone futó iOS 8 (Ingyenes)

Módszer 1: Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software

This method is applicable to the case of people lost their photos but have an iCloud backup. Especially for those who lost their iPhone but want to get the photos back. It is suitable for all iPhone generation that running iOS 5 vagy újabb, including the latest iPhone 6 és 6 Plus.

Please download and install the iPhone backup extractor software before following the steps.

Lépés 1: Choose the recovery mode and Sign in your iCloud

After installed the iPhone Photo Recovery, kérjük fut a program, és válassza ki a helyreállítási mód “Recover from iCloud Backup Files”, majd adja meg az Apple ID és jelszavát a bejelentkezéshez. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

kivonat képek iCloud

Lépés 2: Download and analysis your iCloud backup

When you logged into iCloud, the program will list all iCloud backup files in your account. Choose the most recent one and click Letöltés, and then choose the type of files you would like to download, click Következő to continue. Ezután, A beolvasható a iCloud tartalmat. Kattintson a Kezdje Scan button to begin. It will take you some time, Kérjük várja meg, amíg a szkennelési folyamat befejeződött.

kivonat képek iCloud

Lépés 3: Preview and recover the photos you want from the iCloud backup

The scanning will last a few minutes. Once stops, megtekintheti az összes adatot a iCloud biztonsági mentés, like contacts, üzenetek, képeket, notes and more. Nézd meg őket, és jelölje be azokat, amelyeket le kell. Ezután kattintson a Meggyógyul button to save them on your computer. A program kérni fogja, hogy azt akarjuk, hogy a visszanyert Kapcsolatok, jegyzetet, üzenetet vissza a iPhone, ha ez kapcsolódik a számítógéphez a helyreállítási folyamat során.

kivonat képek iCloud


Módszer 2: Extract photos from iTunes backup with iPhone Photo Recovery tool

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iTunes. If you have lost your photos, don’t have your iPhone around. Or your phone was stolen. You want the photos back. So please look at here, we will introduce how to extract the iTunes backup file and found the photos you want. First download the iPhone Photo Recovery tool. It has Windows version and Mac version, please make sure download the right one.

Lépés 1: Choose your iTunes backup and extract it

Run the program and switch to the mode of “Vissza az iTunes Backup File”. Then all your iTunes backup on your computer will be found and listed. Select the one you want and click “Kezdje Scan” to extract it.

kivonat képek, iTunes biztonsági másolatból

Lépés 2: Preview and recover previous data

After a while, all data in the backup file will be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing items on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. You can preview them and tick those photos you want. Ezután kattintson a “Meggyógyul” gomb. The contacts, notes and messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

kivonat képek, iTunes biztonsági másolatból


Módszer 3: Direct scan and recover deleted photos on the iPhone

This method only applies to iPhone 4 és az iPhone 3GS. If you don’t have iCloud backup or iTunes backup of your iPhone, or your backups are out of date, then the last method is to using iPhone Data Recovery software to scan the iPhone directly and try to find them. Please download and install the software first.

Lépés 1: Csatlakoztassa az iPhone a számítógéphez és futtassa a programot

Connect your iPhone 4/3GS to the computer, és futtassa a programot. You’ll see the main window as below. Switch to the “Advanced Mode” through the button at the lower-right corner.

iphone Photo Recovery

You will be asked to follow the 3-step introduction to enter device scanning mode. The program will ask you to download a plugin before entering the iPhone device scanning mode.

iphone Photo Recovery

Lépés 2: Indítsa el a szkennelési folyamat keresi az elveszett fotók

After you click the “Kezdet” gomb, and follow the steps to enter the device scanning mode. The program will analysis your iPhone for the lost data.

iphone Photo Recovery

Lépés 3: Preview és visszaállítani a törölt képeket iPhone

A beolvasás után, az összes megtalált adat megjelenik kategóriában, megtekinthető fotók válassza a Camera Roll vagy fotó stream. Tick those you want to get back and click “Meggyógyul” hogy megmentse őket a számítógépre.

iphone Photo Recovery

Hangjegy: Képek itt található tartalmaz hagyni, és még a meglévőket is iPhone-on. Ha csak szeretné látni a törölt képeket, csúsztassa el a gombot a tetején, hogy szétválasztani őket: “Only display the deleted items.”


Módszer 4: Retrieve deleted photos directly from iCloud (Ingyenes)

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 vagy újabb. If you lost photos just after backed up with iCloud. You can restore from iCloud backup directly.

Például, you just deleted some photos by accident, but you have backed up the iPhone with iCloud yesterday and didn’t take any photo after that. Then you can restore those photos from the backup directly. Or You got your iPhone stolen, but want to get your photos back. If you have other iOS device like iPad, you can login your iCloud account on it, and restore the photos from the iCloud backup. The photos would be downloaded to your iPad. Here are the steps.

1. Az iOS eszközön, go to Settings > Általános > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 eszköz: Menj a Settings > iCloud > Storage > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 eszköz: Menj a Settings > iCloud > Storage & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Menj a Settings > Általános > Visszaállítása, then tap “Erase all content and settings”.

töröl minden tartalom és elintézés

4. In the Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.
5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.

visszaad iphone iCloud biztonsági másolatból

Hangjegy: Before the restore from iCloud backup, you’ll have to erase all the content and settings from your iPhone. You may lose your new data and settings.


Módszer 5: Restore lost photos from iTunes backup (Ingyenes)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. You can easily retrieve the photos with those backups.

1. Csatlakoztassa az iPhone a számítógéphez, amely a biztonsági mentés.
2. Run the iTunes. Győződjön meg róla, hogy a legújabb verziójú iTunes.
3. Miután iTunes felismerte az iPhone, kattintson visszaállítja a biztonsági mentés gombra,, or choose File > Eszközök > Visszaállítás biztonsági mentése. Ha az iTunes 10.7 vagy korábbi, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

visszaad iphone iTunes biztonsági másolatból

Hangjegy:
1. You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your new data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.
2. Nincs módja, hogy megtekintse a tartalmat a biztonsági mentés, and you can’t choose to recover part of them. This is the point that I think iPhone Backup Extractor does better than iTunes.


Módszer 6: Visszaállítani a törölt képeket a iPhone futó iOS 8 (Ingyenes)

A legújabb iOS 8 has a new function on Photo app. You may found there are two new folders named “Recently Added” és “Recently Deleted” under Albums. Ahogy a neve is sugallja, the photos you just got is in the “Recently Added” folder while the other folder “Recently Deleted” temporarily keeps the photos you have recently deleted. Így, ha csak törölte a fényképek vagy képek véletlenül, könnyen vissza őket. Tap into the “Recently Deleted” folder and choose the one you need. Ezután érintse meg “Meggyógyul”. The photos would be moved to its original place.

Visszaszerez töröl fénykép-ban iOS 8

Hogyan visszaállítani törölt képeket az Android készülék

Ha törölte a fotók hiba, vagy törölte a készülék flash egy új ROM. Akkor kell olvasni ezt a lépésről-lépésre útmutató megtanulják, hogyan kell visszaállítani az elveszett fotók az Android. Megmutatjuk, milyen egyszerű,. Csak gyorsan kell.

Miért nem kap képeket vissza

Amikor törli a fotók, videók, zenei vagy más tartalom, ezek valójában nem törlődnek. Ők csak láthatatlanná válik. Ők még mindig az Android tároló. Tehát amikor megtalálta hagyni néhány fontos fotók hiba, Kérjük, gyorsan cselekedni a lehető leghamarabb. Minél gyorsabban cselekedni, A nagyobb a valószínűsége, hogy visszaszerezze a törölt képeket.

Hangjegy: Kapcsolja ki a Wi-Fi és az adatkapcsolat jobb lenne.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt képeket az Android

WARN: A helyreállítási folyamat root jogosultságot a telefonon, AMELY Vaid A GARANCIA.

1. Töltse le és telepítse Android File Recovery eszköz nevű Dr.Fone Android a számítógépen.

2. Csatlakoztassa a telefont a számítógéphez USB-kábellel. Neked kell engedélyezze az USB hibakeresés A telefonon ehhez a folyamathoz. Egy app hívott Mobilego lesz telepítve a telefonra.

Hangjegy: Kérjük, nem fut semmilyen más Android szoftver a helyreállítási folyamat során.

Csatlakoztassa a telefont a pc

3. Válassza ki, hogy milyen típusú fájlt szeretnénk visszaállítani: Elérhetőségek, Üzenetek, Hívásnaplók, WhatsApp üzenetek & mellékletek, Fotók, Hang-, Videó és dokumentumok. Ezután kattintson Következő.

Válassza ki a jellegek-ból reszelő-hoz visszaszerez

4. Válassza ki, hogy átvizsgálja a törölt fájlokat vagy az összes fájl. Csak pásztázás törölt fájlok kevesebb időt vesz igénybe. Kettyenés Következő.

szkennelési mód

5. A program tájékoztatjuk Önöket, hogy az automatikusan gyökér a telefont és visszatér gyökértelen állapotot gyógyulás után. Kettyenés Kezdet.

6. Dr.Fone elemzik a telefon, és újraindítja. És akkor adhat engedélyt, ha adminisztrátorként utasításokat a telefon.

7. A helyreállító eszköz átvizsgálja a telefont, és sorolja az eredményeket. Itt megtekintheti, és válassza ki azokat a kívánt tartalmat, hogy visszaszerezze a dobozok kipipálásával előttük. Ezután kattintson Meggyógyul. A program meg fogja kérdezni, hogy hova mentse a visszanyert képeket a számítógépre. Várj, amíg a folyamat célba.

Hogyan lehet másolatot készíteni fotók az Android

Akkor biztonsági mentést a készülék fotók és videók a Google Fotók könyvtár bekapcsolásával Auto Backup a Beállítások menüben. Ez magában foglalhatja készített fényképeket a telefon kamerájával, Fotók letölteni a készülékre, és fotók mentette alkalmazások.

Hangjegy: Ezek a fotók magán, ha nem dönt, hogy megosztja velük.

Lépéseket kell kapcsolni az Automatikus mentés

 1. Az Android telefont, csapot Google Beállítások app.
 2. Csap Auto Backup
 3. Kapcsolja be a kampós Be.

Auto-Backup

Hogyan lehet visszaállítani törölt üzeneteket Android telefon

Ha törölte néhány nagyon fontos üzenetet kiürítése közben SMS box. Akkor gyorsan kell cselekednünk. Mert kiürítése az SMS-box valójában nem törli az üzeneteket, ez csak elrejti az azonnali nézet. Szóval még mindig van esélye, hogy vissza, vagy pedig felülírja valami más. Itt megmutatjuk, hogyan lehet visszaállítani a törölt szöveges üzeneteket az Android telefont.

Eszközök, hogy visszaszerezze törölt üzeneteket

Sok különböző PC és Mac-alapú eszközök segítségével, és ők alapvetően nem ugyanaz a dolog,: csatlakoztassa az Android telefont a számítógéphez, átvizsgálja az Android memória, majd azonosítani, és visszaszerezze a törölt üzenetek. Itt bemutatjuk az Android Data Recovery Tool: Dr.Fone Android.

Egyéb készítmények

Letöltés után az Android Data Recovery programot. Még mindig van valami köze.

Hogyan lehet visszaállítani törölt üzeneteket az Android

Most kezdjük a helyreállítási folyamat. Meg fogja találni, hogy nagyon egyszerű és könnyen kezelhető.

Hangjegy: Kérjük, nem fut semmilyen más Android szoftver teljes ideje alatt helyreállítási folyamat.

Lépés 1: Indítsa el az Android Data Recovery Tool, és csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez.

Kösse Android telefon vagy tablet számítógéphez USB-n keresztül. A program megmutatja, hogy csatlakozik a készülékhez. Az app elemzi MOBIL telepítésre kerül az Android, hogy garantálja a kapcsolatot, és helyreállítási folyamat.

Csatlakoztassa a telefont a pc

Lépés 2: Válassza ki a menteni kívánt fájlok típusát, hogy visszaszerezze

Meg lehet visszaállítani 8 típusú fájl, kérjük, jelölje be az Üzenetek és kattintson a Tovább gombra. Ha azt szeretnénk, hogy visszaszerezze többiek vagy, majd jelölje be mindet.

Válassza ki a jellegek-ból reszelő-hoz visszaszerez

Lépés 3: Válassza ki a szkennelési módot

Ha azonosítani tudja az elveszett adatok törlődnek, választhat csak keresésére törölt fájlokat. Vagy meg kell próbálnia a másik beolvasási módot.

Hangjegy: Csak szkennelés törölt fájlok kevesebb időt vesz igénybe.

szkennelési mód

Lépés 4: Indulásra kész

A helyreállító eszköz automatikusan szurkolnak a készüléket, hogy visszaszerezze maximális adatmennyiség. Miután a helyreállítási folyamat a készülék visszatér a gyökértelen státusz. Kattintson a Start.

Lépés 5: Fürkésző Android

A program elindul elemző készülék, és meg kell kérni a root engedély. Meg kell viszont, hogy a készülék, és lehetővé teszi a SuperSU requrest.

Lépés 6: Preview és visszaállítani a törölt tartalmat

Dr.Fone Android kiírja az összes visszaigényelhető tartalma. Itt megtekintheti őket, és eldönteni, hogy mit akarsz, hogy visszaszerezze. Jelölje be őket, és kattintson helyreállítása. A helyreállított adatok elmenthetők egy HTML vagy TXT fájlt a számítógépen.

Visszaszerez-sms-android

Hogyan nem veszítheti el a szöveges üzeneteket újra

A legjobb módja annak, hogy elkerüljük az adatvesztés mentés. Javasoljuk egy ingyenes app nevű SMS Backup & Visszaad.

1. Nyissa meg az alkalmazást, és érintse Backup.
2. Válasszon pontosan mit szeretne létrehozni egy biztonsági másolatot, then tap Helyi biztonsági mentés csak. Ez fogja megmenteni a mentett fájlt az Android tároló. Ha azt szeretnénk, hogy küldje el a backup fájlt a Google Drive, Dropbox vagy e-mail cím, kiválaszthatja a többi.

SMS biztonsági másolat visszaállítása-1-
3. Visszaállítani az üzeneteket hát nagyon könnyű, csak érintse Visszaad A honlapon, majd érintse meg a biztonsági mentés a listában. Ha feltöltötte mentés, érintse meg a menü jobb felső, then tap Terhelés.

SMS-backup-visszaad-2