Windows-cant-Recognize-My-Android-Phone

Windows ei tunnista minun Android-puhelinta

"KitKat 4.4.2 huomata 3. Voin enää siirtää tiedostoja puhelimen ja minun tietokone. Tiedä edes, onko Win7 ongelma tai Android kysymys, mutta epäillä Android, koska tietokone tunnistaa peukalo ajaa ja kamera. Käytän alkuperäinen USB-kaapeli."

Hyvin, Joskus Windows ei tunnista Android laite. Kun liität puhelimen, maksut, mutta yksinkertaisesti ei tunnista laite Windows. Android asetukset > Pesu ei tarjoa mitenkään tarkistaa tai muuttaa MTP asetus.

Windows ei tunnista minun android-puhelinta

Tämä voi johtua monista syistä, Tarkista seuraavat vaiheet?

1) Käytä alkuperäistä USB-kaapeli
2) Varmista, että asennetut ohjaimet on MTP ajurit sijaan ADB Laite(Voit tehdä tämän, kun voit avata/root laite. Tämä on tärkeää. Tämä on syy miksi sen ei saada havaittu.)
3) Määritetty->Varastointi-> Menu-> USB-liitäntä tietokoneeseen on MTP.
4) USB-testaus ei ole käytössä.

Elämäntapa jotta mahdollistaa USB Debugging

1) Android 2.3 tai aikaisemmin: Kirjoita ”asetukset” > Valitse ”sovellukset” > Valitse ”kehittäminen” > Tarkista ”USB virheenkorjaus”.
2) Android 3.0 Jos haluat 4.1: Kirjoita ”asetukset” > Klikkaa ”kehittäjä asetukset” > Tarkista ”USB virheenkorjaus”.
3) Android 4.2 tai uudempi: Kirjoita ”asetukset” > Klikkaa ”tietoja puhelimesta” > Napauta ”rakentaa numero” 7 Times kunnes saada Huomautus ”olet kehittäjä tilassa” tai ”kehittäjä moodi has mahdollistaa” > Palaa ”asetukset” > Klikkaa ”kehittäjä asetukset” > Tarkista ”USB virheenkorjaus”.

Voit lukea Miten Ota USB-testaus oman Android Device lisätietoja.

Jaa-painiketta