Windows-cant-Recognize-My-Android-Phone

Windows ei tunnista Android puhelin

"KitKat 4.4.2 liitetiedossa 3. En voi enää siirtää tiedostoja puhelimen ja tietokoneen. Eivät edes tiedä onko se Win7 ongelma tai Android kysymys, mutta epäilty Android koska tietokone ei enää tunnusta muistitikkujen ja kamera. Käytän alkuperäisen USB-kaapelin."

Hyvin, Joskus Windows ei tunnista Android-laite. Kun kytket puhelimen, se veloittaa, mutta yksinkertaisesti ei tunnista laitetta Windows. Android-asetukset > Varastointi ei tarjoa mitään tapaa tarkistaa tai muuttaa MTP asetus.

Windows ei tunnista minun android-puhelinta

Tämä voi tapahtua monista syistä, Tarkista seuraavat vaiheet:

1) Käytä alkuperäistä USB-kaapelia
2) Varmista ajurit asennettu on MTP ajurit sijaan ADB laite(teet tämän, kun avaat / root laitteen. Tämä on tärkeää. thats miksi sen ei saada havaittu.)
3) Varmista Asetukset ->Varastointi -> Valikko -> USB Computer Connection on MTP.
4) USB-testaus ei ole käytössä.

Tavalla, joka mahdollistaa USB-testaus

1) Android 2.3 tai aikaisemmin: Enter "Asetukset" > Klikkaa "Sovellukset" > Klikkaa "Development" > Tarkista "USB-testaus".
2) Android 3.0 to 4.1: Enter "Asetukset" > Klikkaa "Kehittäjävaihtoehdot" > Tarkista "USB-testaus".
3) Android 4.2 tai uudempi: Enter "Asetukset" > Klikkaa "Tietoja puhelimesta" > Kosketa "Build numero" varten 7 kertaa, kunnes saa huomata "Olet alla kehittäjä mode" tai "Kehittäjien tila on otettu käyttöön" > Takaisin "Asetukset" > Klikkaa "Kehittäjävaihtoehdot" > Tarkista "USB-testaus".

Voit lukea Miten Ota USB-testaus oman Android Device varten tiedot.

Jaa-painiketta