juuri

Mitä “Juuri puhelimen” Keskiarvo

Q: “Kuulin juuri puhelimitse tai juurtunut puhelimen, juurtuvat, jne.. Android foorumeilla, mutta en tiedä mitä se tarkoittaa. Kanisteri te selitellä se yksinkertaisesti?”

Juuri puhelimen

Jos haluat “juuri” puhelimen tarkoittaa saamaan pääkäyttäjän oikeudet (järjestelmänvalvojan oikeudet) puhelimen käyttöjärjestelmä. Se on samanlainen jatkuva ohjelmoida koska hallintomies kotona Akkuna. Kun saat uuden puhelimen, Vaikka on olemassa paljon asetuksia voit säätää, Voit vain muuttaa valmistajan avulla voit. Pääkäyttäjän oikeudet, Voit muokata puhelimen sovellukset syvimmällä tasolla, käyttävä elimistö.

Tiedät, Useimmissa puhelimissa on rajoitettu pääsy voi ja ei voi tehdä sitä. Tämä ei ole huono asia, koska se elatus käyttäjä polveutua vahingossa rikkoa jotain ei pitäisi sotkea, kuten järjestelmätiedostot. Kuitenkin, jotain ne vain eivät todellakaan niin tehtävä kriittinen.

Esimerkiksi, he voivat asentaa valmiiksi turhaa sovelluksia puhelimeen, että ei voi poistaa, mutta juurtuvat Puhelin antaa sinulle tämän oikeuden. Se mahdollistaa myös voit päivittää uudempia versioita Android ennen valmistajan tai matkapuhelimeen palveluntarjoaja asettaa päivitykset saataville sinulle. Lisäksi, omia ROM flash puhelimeen.

Juurtuvat toukokuuta mitätöi takuun, ja on pieni mahdollisuus, että voisit täysin rikkoa puhelimen ikuisesti. Sinun tulee ottaa se vakavasti. Mutta se on edelleen täysin sen arvoista kaikki herkut saat käyttöösi.

Lisätietoja, Voit lukea nämä:

Mitä voin hyötyä juurtuvat?
Juuri puhelimen riskejä?
Mikä on käynnistyslataimen ja miten avata?
Miten root Android puhelimen ja tabletti?
Miten varmuuskopioida Android Puhelin

Jaa-painiketta