juuri

Mitä “Root Phone” Keskiarvo

Q: “Kuulin root puhelimeen tai juurtunut puhelin, juurtuvat, jne.. in android foorumeilla, mutta en tiedä, mitä se tarkoittaa. Voitteko selittää sen yksinkertaisesti?”

juuri puhelimen

Jos haluat “juuri” puhelimesi tarkoittaa saamaan pääkäyttäjän oikeudet (järjestelmänvalvojan oikeudet) OS puhelimen. Se on samanlainen kuin käynnissä olevat ohjelmat järjestelmänvalvojana Windows. Kun saat uuden puhelimen, kun on paljon asetuksia voit muokata, voit vain muuttaa mitä valmistaja voit. Root-yhteys, voit muokata puhelimen apps hyvin syvimmällä tasolla, vaikka käyttöjärjestelmä.

Tiedät, Useimmissa puhelimissa on rajoitettu pääsy suhteen, mitä voi ja ei voi tehdä sitä. Tämä ei ole huono asia, koska se voi estää käyttäjiä vahingossa rikkoa jotain, heidän ei pitäisi sotkea, kuten järjestelmätiedostot. Kuitenkin, mitä ne rajoittuvat eivät oikeastaan ​​niin kriittisen.

Esimerkiksi, ne voivat esiasentaa tarpeettomia sovelluksia puhelimeen, että et voi poistaa, mutta juurtuvat puhelimeen saat tämän luvan. Se mahdollistaa myös voit päivittää uudempia versioita Android ennen kuin valmistaja tai solun tarjoajan tehdä päivityksiä käytössäsi. Mikä on enemmän, voit flash mukautettuja ROM -levyjen puhelimeen.

Juurtuvat voi takuu raukeaa, ja siellä on pieni mahdollisuus, että voisit täysin rikkoa puhelimesi ikuisesti. Sinun pitäisi ottaa se vakavasti. Mutta se on silti täysin sen arvoista kaikki herkut saat käyttöösi.

Lisätietoja, Voit lukea näitä:

Mitä voin hyötyä juurtuvat?
Onko mitään riskejä juurruttaa puhelimeen?
Mikä on bootloader ja miten avata?
Miten kitkeä Android-puhelinta ja tabletti?
Miten varmuuskopioida Android puhelin

Jaa-painiketta