why to root

Mitä minun hyötyä kitkeminen

Olen juurtunut puhelimessa. Nyt mitä? Mitä voin hyötyä juurtuvat?” Tämä on yhteinen kysymys niille, jotka ovat juuri juurtunut puhelimet. Todella, ennen kuin kitkeä puhelimesi, haluat ehkä tietää, mitä apps, ROM-levyt ja muut edut voit saada tonkia. Ja tässä on, miksi sinun pitäisi kitkeä Android-puhelinta.

Liittyvä:

Mikä on root keskiarvo?
Riskit juurtuvat puhelimeen
Miten avata oman bootloader
Miten kitkeä Android-laitteen
Miten varmuuskopioida Android puhelin

Uninstall bloatware

Puhelimen valmistaja aina lisää oman apps puhelimeen jotka ovat usein merkitty järjestelmän sovellukset ja siksi ei voi poistaa (esim.: Samsungin Music Hub, Kirja napa jne). Ne voivat tehdä puhelimesta hitaan ja vievät muistia ja tilaa. Root-yhteys, voit päästä eroon niistä.

uninstall bloatware

Overclock tai underclock CPU

Jossa sovelluksen kaltainen SetCPU, voit hallita suorittimen nopeus puhelimen overclocking (asettaa CPU max taajuus korkeampi kuin kiinteä arvo) tai underclocking (aseta se alhaisempi kuin sen min arvo). Ylikellotus auttaa, jos haluat ajaa sovelluksen, joka tarvitsee korkeita vaatimuksia. Vaikka underclocking auttaa saamaan parempi akku.

Esimerkiksi, Voit tehdä oman prosessorin ylikellotettu pelatessasi runsaasti grafiikkaa pelejä, vaan ne vetää minimiin virtaa, kun näyttö sammutetaan.

setcpu for root users

Parempi varmuuskopiointi

Google tekee hyvää työtä pitää yhteyksiä, posti, Viestien, kalenterit, kuvat, sovellukset ja muut Google-y asiat järjestykseen. Mutta app nimeltään Titanium Backup, ei vain varmuuskopioida kaikki sovellukset, mutta voi myös varmuuskopioida kaikki tallennetut tiedot nämä sovellukset.

titanium-backup

Hae päivityksiä nopeammin

Android puhelimen valmistajat aina kestää kuukausia vapauttaa uusin Android päivitykset (ja jotkut puhelimet jopa ole mahdollisuutta päivittää). Kun Google ilmoitti Lollipop, ehkä olit vielä saada Jellybean. Miksi siis odottaa vielä uusin käyttöjärjestelmä kun voisi yksinkertaisesti juurruttaa puhelimeen ja saada se nyt? Kuka jaksaa?

Android kehittäjäyhteisö voivat usein saada uuden käyttöjärjestelmän päälle puhelimen kuukautta ennen harjoittaja vapauttaa päivitys. Kun olet juurtunut, sinun tarvitsee vain löytää käyttöjärjestelmän version haluat ja asentaa sen (optimoitu tiettyyn laitteeseen).

Automatisoi kaikki

Jossa mahtava app Tasker, joka käyttää "jos tämä, niin se "mentaliteetti, voit tehdä puhelimesi nero. Se voi automatisoida kaiken puhelimeen. Esimerkiksi, voit automaattisesti hiljentää puhelimen yöllä, kytke Wi-Fi, kun olet kotona, avata musiikki sovellus, kun kytket auton Bluetooth. Todella, se ei tarvitse pääkäyttäjän oikeudet, mutta jos olet juurtuneet, se voi tehdä paljon enemmän kuin luulet. Saat automaatio inspiraatiota, tarkistaa täällä.

tasker

Flash custom ROM

Tämä on yksi parhaista eduista juurtuvat. Custom ROM on pohjimmiltaan mukautetun version Android, se voi olla varastossa version Android, lisää muutaman käteviä ominaisuuksia, lisää paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia, tai muuttaa Android päästä varpaisiin. Muuten, CyanogenMod on erittäin suosittu rom, että monet ihmiset laittaa heidän puhelimet.

cyanogenmod

Huomautus: Sinun ei itse tarvitse pääkäyttäjän vilkkua mukautetun ROM, mutta sinun täytyy lukituksen käynnistyslataimen (prosessi, joka joskus mukana tulee pääkäyttäjän oikeudet). Ja sinun pitäisi aina tehdä varmuuskopio ennen asennusta mitään ROM, koska sinun on ehkä myös pyyhkiä kaikki tiedot ja välimuisti puhelimeen ennen asentamista ROM.

Lisäksi edellä, on olemassa muita etuja, että voit kaivaa itse. Lopulta, Minun on muistutettava, että juurtumista tulee tiili puhelimeen ikuisesti, joten ole varovainen. Mutta mielestäni se kannattaa riski.

Jaa-painiketta