Miksi juuri

Mitä voin hyötyä juurtuvat

Olen juurtunut puhelimen. Mitä nyt? Mitä voin hyötyä juurtuvat?” Tämä on yleinen kysymys niille, jotka vain juurtunut heidän Puhelin. Todella, ennen root puhelimen, haluat tietää mitä sovellukset, ROM ja muita etuja voit saada juurtuvat. Ja tässä miksi olisi root Android-puhelinta.

Liittyvät paketit:

Mikä on juuri sitä?
Vaaroista juurtuvat puhelimen
Miten avata ur käynnistyslataimen
Miten root Android laite
Miten varmuuskopioida Android Puhelin

Poistaa bloatware

Puhelimen valmistaja lisää aina oma apps Puhelin, joka on usein merkitty järjestelmän sovellukset ja siksi ei voi poistaa (esimerkiksi: Samsungin musiikin keskus, Kirja hub jne). He tekevät puhelimen hitaasti ja vievät muistia ja tilaa. Pääkäyttäjän oikeudet, Voit päästä eroon niistä.

Poistaa bloatware

Overclock tai underclock Prosessorin

Kanssa app kuten SetCPU, Voit hallita puhelimen nopeutta overclocking (asettaa CPU esim korkeampi kuin sen normaaliarvo) tai underclocking (alempi kuin min-arvonsa). Overclocking auttaa, jos haluat suorittaa sovelluksen, joka on korkeat vaatimukset. Kun underclocking auttaa saamaan parempi akku.

Esimerkiksi, Voit tehdä suoritin ylikellotettu kun pelaat grafiikka-intensiivinen kisat, mutta ne tehdä paljain vähintään tehotaso, kun näyttö sammutetaan.

SetCPU root käyttäjille

Parempi varmuuskopiointi

Google tekee hyvää työtä pitää yhteystiedot, Mail, Viestien, kalenterit, kuvat, sovellukset ja muut Google-y asiat kuntoon. Mutta app. kutsutaan Titanium Backup, ei vain varmuuskopioida kaikki ohjelmasi, mutta myös varmuuskopioida kaikki tiedot tallennetaan ne apps.

Titanium-backup

Saada päivitykset nopeammin

Android puhelimen valmistajat aina kestää kuukausia vapauttamaan Android päivitykset (ja Joissakin puhelimissa ei edes ole mitään mahdollisuutta päivittää). Kun Google ilmoitti Lollipop, Ehkä sinun pitäisi vielä saada JellyBean. Joten miksi vielä odotat viimeistään OS kun voisi vain root puhelimen ja saada juuri nyt? Kuka on kärsivällisyyttä?

Android kehittäjäyhteisö on usein mahdollisuus saada veres OS johonkin puhelimen kuukautta ennen lentoliikenteen harjoittaja vapautuu päivitys. Kun olet juuret, sinun tarvitsee vain löytää OS version ja asentamalla se (optimoitu laitetta).

Automatisoida kaiken

Awesome App kotelot, joka käyttää ”jos tämä, sitten, että ”mentaliteetti, Voit tehdä puhelimen Nero. Se kanisteri automaatti kaikki puhelimeen. Esimerkiksi, hiljaisen puhelimen automaattisesti yöllä, päälle Wi-Fi, kun palaat kotiin, Avaa musiikki-ohjelmassa, kun muodostat yhteyden auton 's Bluetooth. Todella, se ei tarvitse pääkäyttäjän oikeudet, mutta jos juuret ovat, se voi tehdä paljon enemmän kuin luulet. Lisää automaatio inspiraatiota, Uloskirjoittautuminen täällä.

kotelot

Flash custom ROM

Tämä on yksi parhaista eduista juurtuvat. Custom ROM on pohjimmiltaan mukautetun version Android, se voi olla varastossa versio Android, Lisää muutamia käteviä ominaisuuksia, Lisää paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia, tai muuttaa Android pää toe. Muuten, CyanogenMod on erittäin suosittu rom, että monet ihmiset laittaa puhelinta.

CyanogenMod

Huomautus: Sinun ei tarvitse Flash custom ROM pääkäyttäjän, Vaikka sinun täytyy Avaa ur käynnistyslataimen (prosessi, joka joskus tulee mukana pääkäyttäjän oikeudet). Ja sinun pitäisi aina tehdä varmuuskopio ennen kuin asennat mitään ROM, koska voit joutua pyyhkiä kaikki tiedot ja välimuistin puhelimeen ennen asennusta ROM.

Edellä mainittujen lisäksi, on muita etuja, että kaivaa itse. Lopulta, Minun on muistutettava siitä, että juurtuvat tiili puhelimeen ikuisesti, joten ole varovainen. Mutta mielestäni sen arvoista.

Jaa-painiketta