iPad mini 2

Kuinka katsella DVD-elokuvia iPad Mini 2

iPad mini 2

Tämä opas on menossa kertoa miten muuntaa omia DVD-elokuvia ja katsella niitä iPad Mini 2. Ja mikä on paras DVD repeytymisen ohjelmisto?

iPad Mini on hämmästyttävä 7,9-tuumainen tabletti. Ja Apple julkaisi toisen sukupolven iPad Mini lokakuuta 22, 2013. Yksi merkittävä parannus on Retina Display. Se on terävä 2048 x 1536 päätöslauselma, neljä kertaa tarkempi kuin edellisen sukupolven. Tämä on todella hyvä uutinen niille elokuvan ystäville. He voivat nauttia uskomattoman yksityiskohtaisesti videoita.

Asia, jota tarvitsemme ennen muuntaa DVD iPad Mini 2

  • Liitosjohdon iPad Mini 2
  • DVD-elokuvan levyjä tai DVD-tiedostoja. Tai voit ladata uusimman HD-elokuvia täällä.
  • DVD repeytymisen ohjelmisto - Täällä käytämme Wondershare Video Converter Ultimate. Se on tehokas työkalu, joka voi käsitellä sekä DVD-ja HD-video, jopa ladata videon muodossa YouTube ja polttaa videot DVD-levylle.

Muuntaa DVD MP4 iPad Mini 2

Paras video muodossa iPad Mini 2 on H.264 MPEG-4, AAC audio codec. Ja ohjelmiston juuri lataamasi on erityinen optimoitu profiilin iPad Mini 2 & 1. Nyt seuraa ohjeita.

Vaihe 1: Tuo DVD-ohjelman

Ohjelmiston ja aseta DVD-levyn asemaan. Klikkaa "Lataa DVD" ja valitse polku DVD DRVIE. Tai voit tuoda DVD kansioita ja ISO / IFO-tiedostot.

P.S. Vetää & Drop on saatavana myös.

muuntaa DVD iPad mini 2

Vaihe 2: Valitse Esitysmuoto

Voit valita esitysmuodon oikealla ohjelman. Valita “Laite > Omena > iPad Mini 2″ in pudotusvalikosta. Voit nähdä yksityiskohtaisesti, profiilin mukaisesti laitteen pikkukuvat: MP4, H.264 video codec ja AAC audio codec.

P.S. Voit tehdä joitakin etukäteen asetuksia klikkauksella “Asetukset” alle profiilin yksityiskohtien. Mutta ehdotan käyttää oletusasetuksia. Koska ohjelma on jo sen sinulle.

Rip dvd ipad mini 2

Vaihe 3: Aloita DVD MP4 muuntaminen

Kun kaikki asetukset on määritetty. Klikkaa suurin “Muuntaa” painiketta aloittaa edistymistä muuntaa DVD MP4. Voit saada muunnetut tiedostot nopeasti click “Avaa kansio“.

P.S. Tarkista Yhdistä kaikki videoita yhdeksi tiedostoksi voi auttaa sinua yhdistää joitakin videoita haluatko iso tiedosto. Tämä on erittäin hyödyllinen, kun katsella TV-sarja.

muuntaa DVD iPad mini 2

Step4: Liitä iPad tietokoneeseen ja kopioi elokuva laitteeseen

Liitä iPad tietokoneeseen USB-kaapelilla. Suorita iTunes ja siirtää filmin iPad Mini. Tämä veisi aikaa. Sitten voit nauttia omia DVD-elokuvia iPad Mini kaikkialla.

Jaa-painiketta