iphone5s

Miten siirtää valokuvia iPhone tietokoneeseen

iPhone on ihana sisäänrakennettu kamera, voit tallentaa monia kauniita valokuvia ja HD-video ja se. Ja voit myös tallentaa hyviä kuvia joitakin sovelluksia puhelimeen. Täällä näytämme miten siirtää henkilökohtaisia ??valokuvia ja videoita tietokoneeseen.

Tiedä ensimmäisenä, voit siirtää vain kuvia ja videoita ottanut laitteen kameralla tai kaapattu laitteen(nähdä Applen opetusohjelma). Mutta ei niitä, jotka synkronoidaan iTunes.

Kopioi kuvat ja videot tietokoneeseen helposti, sinulla pitäisi olla iPhone Transfer ohjelmisto. Se on helppo käyttää ja todella workful työkalu, Voit ladata tämän MobileGo iOS Windows-versio täällä, ja myös Mac käyttäjille.

Siirtää valokuvia iPhone tietokoneeseen

Nyt alamme siirtää valokuvia iPhone, iPod, tai iPad PC, vain seurata ohjeita:

Vaihe 1: Liitä iPhone tietokoneeseen

Asenna ja käynnistä ohjelma vain ladata edellä. Liitä iPhone tietokoneeseen, ohjelmisto tunnistaa laitteen ja näyttää sen ohjelman ikkunassa automaattisesti.

Huomautus: Koska ohjelmisto täytyy soittaa joitakin Applen teknologia, asenna uusin iTunes First.

Vie kuvat iphone tietokoneeseen

Vaihe 2: Kopioi kuvia iPhone tietokoneeseen

Valitse laite, ja valitse “kuvat” hakemistotasolle avata valokuvien hallintaan ikkuna. Valitse valokuvat tai kansiot ja valitse “Siirrä”. Valitse sitten säästö polku. Ja voit myös vetää ja pudottaa valokuvia suoraan tietokoneeseen.

Vie kuvat iphone tietokoneeseen

Huomautus: MobileGo iOS on täysin yhteensopiva kaikkien Applen laitteiden, mukaan lukien uusin iPhone 5S. Naksahdus täällä saada tietoa kaikissa tuetuissa Applen laitteet.

MobileGo iOS on todella helppo käyttää ja workful ohjelma. Voit käsitellä Kameran rulla ja kokoelmia helposti nyt!

Jaa-painiketta

  • Mecool

    Thank you, that’s great to comment transferer photo iphone vers pc