transfer-music-from-computer-to-ipod

Miten siirtää musiikkia iPodista tietokoneeseen

ITunes on suunniteltu siirtämään musiikkia iPodiin. On vaikea siirtää musiikkia iPodista tietokoneeseen. Kuitenkin, saatat olla innokas kopioida kappaleita ja soittolistoja takaisin iTunesiin siinä tapauksessa, että olet menettänyt tietokoneen tiedostot, tietokone kaatuu, tai hankkinut uuden tietokoneen.

Voit käyttää iTunesia kopioida kappaleita ja soittolistoja tietokoneeseen, nähdä Applen virallinen opetusohjelma täällä

Voit löytänyt iTunesin kopioida kappaleita on erittäin inconvenient.Here näytämme teille helppo tapa siirtää musiikkia iPodista tietokoneeseen pakkohankinta iPod Transfer.

Musiikin siirtäminen iPod tietokoneeseen

Lataa Wondershare MobileGo iOS (Windows) tai Wondershare MobileGo iOS (Mac) Ensimmäinen, ja noudata ohjeita:

Vaihe 1: Liitä iPod PC
Asennettuasi ohjelman asentaa ja käyttää sitä. Liitä iPod tietokoneeseen. Odota jonkin aikaa, kunnes ohjelma tunnista laitetta.

iPod-Etusivu

Huomautus: Koska Wondershare MobileGo iOS pitäisi soittaa osa iTunesia toiminto moduulit, sinun täytyy asentaa uusimman iTunes tietokoneella.

Vaihe 2: Musiikin siirtäminen iPod tietokoneeseen
Valitse laite vasemmassa hakemistopuusta, ja klikkaa "Media"-painiketta, valitse "Music"-painiketta yläriville. Valitse kappaleet, jotka haluat kopioida iPodista, klikkaa "exprot on" päällä, pudotusvalikosta tulee Shou ylös, valitse "Vie Oma tietokone". Valitse sitten polku tallentaa kappaleita.

vienti-ipod-musiikkia

Huomautus: MobileGo iOS (Windows) on täysin yhteensopiva iPod touch 1-5 sukupolvi, Myös iPod shuffle, iPod nano ja iPod classic.

Jos haluat kopioida soittolistoja sinä iPodin tietokoneeseen. Naksahdus “Soittolista” ja valitse haluttu soittolistat ja valitse “Siirrä”.

Export-iPod-Music-playlist-to-iTunes

Huomautus: The Mac-versio ei anna sinun viedä soittolistoja Mac.

Jaa-painiketta