iPod touchin

Miten siirtää musiikkia Android iPod

iPod touchin

Onko tapa siirtää musiikkia minun Android iPod Touch 4G? Haluaisin tietää, miten lähettää mp3-tiedostoja Android Samsung Galaxy iPod.

iPod on ihana musiikkisoitin. Apple on julkaissut 5. sukupolven iPod Touch. Jos sinulla on useita kappaleita Android älypuhelin tai tabletti ja haluat siirtää ne iPodiin, miten?

Ensimmäinen, et voi suoraan viedä musiikkia ilman softare kuten iTunes. Toinen, eri alustalla, et voi siirtää tiedostoja Android laitteesta iOS-laitteen helposti, jompikumpi. Mutta, kanssa Wondershare MobileTrans, voit tehdä sen helposti, siirtää kaikki musiikkia Android-laitteen iPod vain 3 portaat.

Lataa tämä Android iPod siirtää työkalun tietokoneessa. Se on yhteensopiva tuhansien Android-laitteet ja kaikkien iPodien.

Miten siirtää musiikkia Android iPod

Tämä osa on pikaopas näyttää prosessi siirtää musiikkia Android-laitteen iPod. Lets’ check it out!

Vaihe 1: Asenna ja suorita Android iPod siirtää työkalun

Sinun pitäisi asentaa ja käyttää MobileTrans tietokoneessa. Se on yhteensopiva vain Windows-käyttöjärjestelmä. Näet varsinaisen ikkunan tältä, kun käytät sitä.

Vaihe 2: Kytke iPod ja Android-laite tietokoneeseen

Yhdistä molemmat Android-laitteen ja iPod Touch tietokoneeseen USB-kaapelit. Ohjelma tunnistaa laitteet automaattisesti. Sen jälkeen, näet Android laite näkyy vasemmalla, ja iPod näkyy oikealla. Data siirretään vasemmalle laitteen oikean laitteen. Ja Kun sinun pitää poistaa musiikkia iPodiin luoda tilaa siirtoa, rasti pois “Poista tiedot ennen copy ".

Huomautus: Et voi muuttaa asentoa kahden laitteen klikkaamalla “Kääntää”. Sen jälkeen, voit siirtää musiikkia iPodista Android-laitteen.

Vaihe 3: Kopioi musiikkia Android iPod

Ohjelma voi siirtää musiikkia, yhteystiedot, videoita ja valokuvia, jne.. Ja haluamme vain kopioida musiikkia, tip "Music" ja klikkaa "Start Copy". Siirron edistymistä vie aikaa. Jälkeen valmis, klikkaa "OK" comfirm. You musiikki on kaikki iPod nyt.

Klikkaa yrittää MobileTrans siirtää musiikkia välillä Android ja iPod.

Jaa-painiketta