transfer-iphone-data-to-galaxy-s5

Miten siirrän tietoja iPhone Galaxy S5

Olisit iloinen, kun nostat uuden Galaxy S5, mutta olla hieman ongelmia kopioinut yhteystiedot, Viestien, kalenterit, kuvia ja muuta dataa iPhonesta Galaxy S5. Täällä tutustuttaa sinut 2 tapaa siirtää dataa iPhonesta Galaxy S5.

Menetelmä 1: Voit siirtää tietoja Galaxy käyttämällä Samsung Smart Switch Mobile App

Samsung kirjoittaa ilmainen sovellus nimeltä Smart Switch Mobile auttaa ihmisiä siirtämään kriittiset tiedot tallennetaan iCloud varmuuskopiot niin, että iPhonen käyttäjät saattavat olla halukkaampia käyttämään uutta Galaxy S5. Se on ohjelmisto, joka on helppo siirtää yhteystiedot, Viestien, kuvat, musiikkia ja muita tietoja vanhasta älypuhelimen (Tukee tällä hetkellä siirtymässä useimmat iPhone, Karhunvatukka, LG, Nokia (Symbian) ja Samsung älypuhelimet) to Galaxy S4, S5 ja muut mallit.

1. Takaisin iPhonen avulla iCloud. (Katso myös: Miten varmuuskopioida iPhonen käyttäminen iCloud)

2. Noutaa uusi Galaxy S5 ja asentaa ilmaiseksi Samsung Smart Switch Mobile App Google Play Store.

3. Launch app, valita Tuo iCloud. Sitten syötä Apple ID ja salasana. Kun olet kirjautunut sisään, kosketa viimeisimmän varmuuskopion luettelosta ja odota tietoa asuttamaan.

transfer-data-to-galaxy-s5

4. Seuraava sivu listaa sisällön varmuuskopiointi luokittain. Valitse mikä kohde, jonka haluat siirtää tai vain rasti Valitse kaikki totransfer kaikki tiedot. Kosketa sitten Tuonti painiketta alareunassa. Uusi viesti ilmestyy ruudulle, selitetään miten siirtää suurempia kohteita kuten musiikkia ja videoita uuden Samsung Galaxy S5.

transfer-data-to-galaxy-s5-2

5. Riippuen yhteyden nopeudesta, ja koko backup, tuontiprosessi veisi aikaa. Siirron jälkeen valmis, paina Tehty painiketta suljet sovelluksen. Yhteystietosi, viestit ja muut tiedot ovat Galaxy S5 nyt. Sitten voit poistaa sovelluksen.

Menetelmä 2: Datan siirtäminen iPhone Galaxy S5 käyttäen MobileTrans ohjelmisto

Eri Smart Switch Mobile, MobileTrans on shareware. Sen kehitti Wondershare Software. Se auttaa sinua siirtää dataa iPhone, Android, Nokia (Symbian) puhelimet ja BlackBerry yhdellä napsautuksella. Ehdottomasti, Galaxy S5 on mukana. Todella, kaikki muut Android älypuhelimet.

Ensimmäinen, sinun täytyy ladata sen täältä (Varten Windows ja Mac) . Sitten ohjeiden.

1. Launch MobileTrans kun olet asentanut sen

valita Puhelimesta toiseen Transfer tila. Ohjelmisto tukee myös Palauta varmuuskopioista, Varmuuskopioida puhelimen Ja Poistaa vanhan puhelimen jos haluat myydä sen.

2. Conect sekä iPhonen ja Galaxy S5 tietokoneeseen

Liität vanhan iPhonen ja Galaxy S5 tietokoneeseen kerrallaan. Kun ohjelma tunnistaa laitteet, se näyttää sisältöä iPhonen näin. Rasti kohteet, jotka haluat siirtää. IPhone Android, voit siirtää yhteystietoja, tekstiviestejä, kuvat, musiikkia ja videoita.

Huomautus: Menestyksekkäästi siirtää arvokkaita tietoja iPhone, Tämän ohjelman on iTunes asennettuna. Ja se muistuttaa, että jos sinulla ei ole iTunes.

3. Siirtää kaikki halusitte tiedot upouusi Galaxy S5

Naksahdus Kopioi, painiketta aloittaa siirto prosessi. Ohjelma kysyy haluatko poistaa kaikki tiedot Android puhelin rastittamalla Clear Data ennen Copy. Tämä vähentää päällekkäistä tietoa uuteen puhelimeen, jos olet antanut joitakin tietoja ennen tai sen on aiemmin käytetty lyhyen aikaa ystävän tai perheenjäsenen. Siirto prosessi vie aikaa riippuu yhteyden nopeudesta ja datan koko.

Huomautus: Älä irrota joko iPhone-tai Android-puhelinta, kunnes MobileTrans ohjelmisto ilmoittaa, että koko siirto on valmis.

Jaa-painiketta