iPhone-galaxy

Miten siirrän tietoja iPhone Samsung Galaxy S4

Tämä opas näyttää, miten siirtää tietoja iPhone Samsung Galaxy S4. Voit havainnut iso ongelma, jos haluat vaihtaa vanhan iPhone erinomainen Samsung Galaxy S4. Et voi siirtää tietoja (yhteystiedot, tekstiviestejä, kuvat, jne.) iPhone Galaxy S4, koska niiden eri alustoilla. Apple ja Google ei tarjoa ratkaisu tietojen välillä siirtynyt iOS ja Android.

Things We Need

  • Vanha iPhone ja uusi Samsung Galaxy S4
  • USB-kaapelit iPhone ja Galaxy S4
  • Tietokone Windows-järjestelmän. Siirtoa varten työkalu perustuu Windows. Se toimii Windows 8/7/Vista/XP/2000, sekä 32bit ja 64bit.
  • 3rd party puhelimen tiedonsiirto työkalu - Mobile Trans. Se voi siirtää yhteystiedot, tekstiviestejä, musiikki, videoita ja valokuvia vanhasta iPhone Galaxy S4 helposti, edes voi muuntaa musiikkia ja videoita tiedostoja Galaxy S4 yhteensopivissa muodoissa. Se tukee iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 4S, iPhone 3GS ja iPhone 4 käynnissä iOS 5, iOS 6 ja iOS 7.

Huomautus: Ennen Start, olkaa hyvä varmuuskopioida iPhone tietoja Ensimmäinen.

Miten siirrän tietoja iPhone Galaxy S4

Vaihe 1: Suorita puhelimen siirto väline,

Asenna puhelimen siirto väline, ja käyttää sitä. Näet käyttöliittymä näin.

mobiletrans-Etusivu

Vaihe 2: Yhdistä iPhone ja Samsung Galaxy S4 sekä tietokoneeseen

Käytä USB-kaapelia yhdistää iPhonen ja Samsung Galaxy S4 sekä tietokoneeseen. Ohjelma tunnistaa kaksi laitetta. Sen jälkeen, näet iPhonen vasemmalla, ja Galaxy S4 oikealla. Vasemmalla on alkuperäinen puhelin, ja oikea on kohdepuhelin. Tiedot siirretään vasemmalta oikealle. Ja voit helposti vaihtaa niitä klikkaamalla “Kääntää” keskeltä. Ja jos haluat poistaa alkuperäiset tiedot Galaxy S4, Vain rasti “Clear Data ennen Copy” kieleke.

iPhone galaxy

Vaihe 3: Siirtää tietoja iPhone Galaxy S4 Kanssa Mobile Trans, voit siirtää yhteystietoja, tekstiviestejä, kuvat, musiikkia ja videoita iPhone Galaxy S4 kerralla. Kun haluat siirtää osan dataa, valitse vain mitä haluat. Naksahdus “Kopioi,” Aloita tiedonsiirto. Kun siirron edistymistä on valmis, klikkaa “Kunnossa” loppuun.

iPhone Galaxy S4

nyt, tietoja iPhone on teidän Galaxy S4. Mobile Trans, joka on avulias ja tehokas , tekee niin helppo siirtää tietoja iPhone Samsung S4.

Jaa-painiketta