Toppi 7 Paras ilmainen DVD Ripper ohjelmistot

Vaikka Blu-ray on jo yleistymässä tänään. DVD on edelleen hallitseva markkinoilla. Ja DVD Ripper ohjelmisto olisi pakko saada hakemus DVD ystäville. Voit kopioida sisältöä DVD videotiedoston koodaamalla DVD MP4, AVI, Mkv, RUOKAILU, WMV-tai muita videoformaatteja. Repäisi tiedosto voidaan tallentaa tietokoneella tai muulla laitteella, kuten matkapuhelin ja tabletti, edelleen muokkausta, varmuuskopio, jakaminen tai toisto.

Jos sinulla on suuri kokoelma DVD-elokuvia ja musiikkivideoita, haluat purkaa kappaleen tai tehdä täydellinen varmuuskopio niistä. Saatat tarvita DVD Ripper. Ja jos olet aina etsivät ilmaiseksi DVD Ripper, en tiedä mikä on paras. Tässä annamme sinulle Katsaus Top Free DVD Ripper.

Katso myös: Paras ilmainen DVD Ripper ohjelmisto Mac

Testasin useita ilmaisia ??DVD Rippers, se on todella vaikea sanoa, mikä niistä on paras. Ehkä tukee eri ulostulo videoformaatteja, mutta ei voi purkaa suojaa. Ehkä B voi repiä uusin DVD-levyjä. Kuitenkin, se kestää tunteja kopioida DVD. Jopa saada paremman tuloksen, kun käyttö C ja D yhdessä.

Katsotaanpa katsomaan, jotka ovat listassa nyt.

WinX DVD Ripper: Paras Nopein Free DVD Ripper muuntaa ja kopioida DVD MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

WinX DVD RipperWinX DVD Ripper on stand-alone ilmainen DVD repeytymisen ohjelmisto Windows-ja Mac. Se voi kopioida DVD eri videoformaatteja kuten MP4, WMV, RUOKAILU, FLV, MPEG, tai DVD iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP tukee videoita nopeasti eteen ilman 3rd-osapuolen codec-paketti.

Se on freeware-ja shareware. Free version avulla voit poistaa kaikki yhteiset DVD kopiosuojauksia, myös CSS salaus, alueen koodi, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, jne.. ja kopioida DVD Video. Vaikka ei tue uusimpia Disney Protected DVD. Jos haluat tehdä, sinun täytyy päivittää Platinum tai käyttää muita ohjelman poistaa kopiosuojaus ensin.

Käsijarru: Open source video transkooderin, tukee lähes missä tahansa muodossa

KäsijarruKäsijarru on meidän suosikki videoenkooderin sen yksinkertaisen, helppo käyttää, helppo asentaa, ja voimakas säätämistä vaihtoehtoja saada paras muuntaa laatua seurauksena. Se on avoimen lähdekoodin työkalu muuntaa video-ja DVD lähes missä tahansa muodossa, saatavilla Windowsille, Linux-tai Mac OS X.

Se on täydellinen, mutta vain voi lukea ja muuntamaan ei-suojattuja DVD. Sillä se on laitonta. Joten sinun täytyy käyttää 3rd-osapuolen ohjelmisto poistaa suojaimet ensin, Esimerkiksi, AnyDVD on hyvä valinta, sitten lukea ja kopioida DVD Käsijarru.

DVDFab HD Decrypter: Kopioi DVD-ja Blu-ray tyhjä levy tai kiintolevylle, kaksi tyhjää tilaa:

DVDFab hd decrypter
Todella, DVDFab HD Decrypter on osa DVDFab DVD Copy ja Blu-ray Copy. Joten se on enemmän kuin DVD Copy sijaan DVD Ripper. Toimii ilmainen DVD Decrypter, se voi poistaa suojaus ja kopioida DVD / Blu-ray sisältöä mitäänsanomaton levy tai kiintolevylle(Ilmainen versio ei ehkä tue uusimpia salaus suojaa). Sen avulla voit joko kopioida koko levyn tai vain kopioida tärkein elokuva.

Ilmainen versio voi vain tehdä 1:1 kopiointi, ei tue pakata DVD9 osaksi DVD5. Tai sitten täytyy maksaa. Se voi ladata levyn, kansio ja ISO image, ja lähtö sama.

MakeMKV: One-click souliton muuntaa DVD ja Blu-ray MKV

MakeMKVMakeMKV voivat nopeasti ja helposti kopioida DVD-ja Blu-ray-levyjä korkealaatuisia MKV tiedostoja yhdellä napsautuksella. Se voi vain lähtö MKV muodossa ja tukee kaikkia kaupallisia DVD ja Blu-ray-levyjen suojaukset. DVD rippaus tulee aina olemaan ilmainen, mutta Blu-Ray repeytymisen ilmaiseksi vain niin kauan kuin 30 päivää.

MakeMKV muuntaa videoleikkeitä omaan (ja yleensä salattu) levy joukko MKV tiedostot, säilyttäen eniten tietoa, mutta ei muuta sitä millään tavalla. Joten se on todella nopeaa, se voi muuntaa niin nopeasti kuin levyn voi lukea tietoja.

Huomautus: MKV muodossa voi tallentaa useita video / ääniraitoja kaikki meta-tietoja ja säilyttää lukujen. On monia pelaajia, jotka voivat pelata MKV tiedostoja lähes kaikilla alustoilla, saatat kiinnostunut Paras 4 MKV-soittimet Mac OS X.

Format Factory: Rip DVD ja mucis CD lukuisia tiedostomuotoja sopii kannettavaan laitteeseen

Muotoile factoryKuten nimestäkin, Tämä freeware on vahvin sen lukuisia tiedostomuotoja tukeva, mukaan lukien videon video, ääni audio, DVD video, ja myös kuvan mukaan. Se on joustava ja muokattavissa ja voit muuttaa useita ulostulo asetukset, kuten lisäämällä vesileimat, tekstityksiä ja paljon muita vaihtoehtoja.

Format Factory tukee rip suojattuja DVD, mutta minun testi, se voi vain osa niistä. Ehkä se voi tukee vain joitakin vanhoja CSS suojattuja DVD-levyjä.

Format Factory on ilmainen, mutta on niin paljon ärsyttäviä mainoksia sen käyttöliittymä.

Freemake: Tehokas perimmäinen freeware muuntaa videon ja DVD

N9-video-muunninFreemake on tehokas lopullinen ohjelmisto, se ei ole vain video-muunnin, mutta myös DVD Ripper, DVD-asema, Blu-ray Burner, Online MP3 Converter, Diaesitys Maker ja enemmän. Se tukee 200+ syötemuoto ja kykenee muuntamaan videoita kannettaviin laitteisiin, kuten iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Karhunvatukka, jne.. Polttaa videon DVD ja Blu-ray-levylle. Repii online-videoita suoraan URL liitää 50+ sivustoja.

Mutta se ei tue salattuja DVD-levyjä joko. Se kaatuu lähes kaikki minun kaupalliset DVD kuten Thor ja Iron Man 3.

Huomautus: Ja tämä ohjelmisto tarvetta. NET Framework 4.0 Client Profile. Jos sinulla ei ole sitä, Freemake Asennusohjelma asentaa sen tietokoneeseen.

DVD Shrink: Vapaa ratkaisu kutistuu alkuperäisen DVD päälle tallennusvälineet.

DVD ShrinkDVD Shrink on yksi suosituimmista vapaa DVD Rippers, joka tehokkaasti varmuuskopioida DVD-levyjä, , joka on sileä ja kiiltävä käyttöliittymä, jolla on ainutlaatuinen kyky pakata DVD tiedot standardin 4.7-keikka DVD. Se pystyy kopioida DVD kovalevylle videotiedostoja tai ISO image. Sitten voit polttaa lähtö tiedostoja integroimalla Nero tai muita DVD poltto-ohjelmisto.

Se ei ole päivitetty, koska sen julkaistiin vuonna 2006, ja ehkä pysty purkamaan joitakin DVD-levyjä uudempia kopiosuojattua.

Download Page

Nyt kun olet nähnyt alkuun 7 paras ilmainen DVD Rippers. Jotkut heistä eivät tue salattuja DVD. Jotkut ovat loistava kuvanlaatu. Minun testi, jotkut voi poistaa useimmat salauksen, kun taas jotkut eivät. Niin, ehkä käyttää kaksi tai kolme niistä voi käsitellä DVD täydellisesti.

Jaa-painiketta