top-5-iphone-photo-apps

Toppi 5 Kuvankäsittely iPhonen

Applen App Store on täynnä luovia ohjelmia. Apple jatkaa tämän uuden sulkeumia sen. Applen iPhone on lukuisia sovelluksia ottaa kuvia ja muokata näitä kysymyksiä luovalla tavalla. Monet Applen iPhone valokuvasovellusten antavat käyttäjälle mahdollisuuden käyttää suodintehosteet ympäri kuvat annoitte vintage puolestaan ??kuvan tai lisäämällä vinjetti varjoja tai käyttämällä clip kohti kuva. Voit myös korjata tämmöiset punaisia-silmien ja Yli-ja alivalotuksen kohti valoa. Perustuu tunnustamista ja vakiovarusteita tarjottavat sovellukset, Nämä ovat vain pienempi luultavasti luovia sovelluksia Applen iPhone ja iPad.

 

1. Instagram

InstagramInstagram on alkuun kaikkein kannasta listallani. Se on rakastettu useimmat ihmiset, koska se tarjoaa paljon muokkausta vaihtoehtoja kuluttajalle. Voit joko muokata esillä valokuvia sisällä matkapuhelimeen tai voit ottaa valokuvia käyttämällä tätä sovellusta. Ottamisen jälkeen kuvat, voit nopeasti lähettää ne sosiaalisten verkostojen, kuten Facebook, Viserrys, Flickr, jne. Se tarjoaa joitakin korkealaatuisia ominaisuuksia kohti käyttäjä muokkausta kuva. Koska sen ominaisuudet, tämä sovellus nimettiin vuoden alkuun sovellus Apple.

 

2. Retro Camera

Retro CameraRetro Kamera-sovellus tulee olemaan paljon paljon kuin Instagram ja avulla kuluttaja voi käyttää yleisiä vaikutuksia hänen valokuvia. Valitsemiseksi mitä muuta käyttäjä haluaa soveltaa hänen kuva, hän tarvitsee ensinnäkin valita yhden tuuman kuudesta käytettävissä kamerat ovat Barbl, Pikku Orange Box, Xolaroid 2000, Pinhole Camera, Fudge Can ja Hipsteroku. Kameran valinta riippuu alkuperäisen kameran matkaviestinnän.

 

 

3. CamWow

CamWowCamWow on todella vapaa Apple iPhone-sovellus, joka on täydellinen hauskaa, että asiakkaat. Se tarjoaa valinta käyttäen joitakin surrealistinen ja trippy ominaisuuksia kohti valokuvia. Se sisältää useita ominaisuuksia, kuten ilta visio, lämpö-, pop-taiteen ja x-ray vaikutukset. Soveltamalla tätä sovellus, voit vääristää kuvia, sovelletaan pullistuma, venyttää tai puristaa vaikutus. Se on luova soveltaminen henkilöille, jotka haluavat pitää hauskaa heidän matkapuhelimen kamera jatkuvasti.

 

4. Postagram

PostagramTämä sovellus on erinomainen menetelmä tervehtimässä vanhoja ystäviä. Se on kuuluisa sovellus, joka on riippuvainen varsin nerokas konsepti. Olet taito tämän tietyn sovelluksen on sinun tarvitsee vain valita valokuvan ulos matkapuhelimeen tai ehkä valokuvan muokattu kun käytät edellä huomautti sovelluksia jälkeen, jotka tuottavat todellisia tiiviste jotain vastaavaa postikortin ja purje lähetä se kohti henkilö sinun makuusi ulos yhteystietoluettelo vain 99 senttiä. Kuvia luotu käyttämällä tätä sovellusta ovat korkealaatuisia eli 300 dpi ja siksi on painettu klassinen ja viehättävä musta postikortti ulkoasu.

 

5. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop ExpressPhotoshop Express on Adoben ilmainen sovellus muokkaamiseen valokuvia iPadissa, iPhone, tai iPad touch. PS Express tarjoaa pieni joukko hauskoja ja hyödyllisiä kuvankäsittelyyn työkaluja helposti ymmärrettävä käyttöliittymä. Se toimii myös sisäänrakennettu kamera iPhone ja iPod touch, ja Photoshop.com online-kuvapalvelu. Vaikka tämä tarkastelu on iOS-versio, Photoshop Express on myös ilmainen.

Jaa-painiketta