backup-plus

Miten hakea kadonneet tiedostot Seagate Backup Plus

Seagate Backup Plus on arvoisensa seuraajan kunnianarvoisa GoFlex linja, tarjoaa tappaja yhdistelmä nopeutta, helppokäyttöisyys, ja monipuolisuus. Ja merkittävin piirre on varmuuskopioida tiedostoja tietokoneelta yhden tiedostot ovat muuttuneet. Kuitenkin, et voi välttää tiedostojen menetys katastrofi, koska joitakin syitä, kuten kuvien poisto tai viruksen hyökkäys.

Kun olet löytänyt tiedostoja jäivät, lopeta Seagate Backup Plus. Koska voit silti käyttää ammattilaisen työkalu saada tiedostot takaisin. Tiedostot luulet ne on menetetty, koska poistaminen tai muotoilua ovat oikeastaan ??vielä jossain levyltä. Koska tila tiedostoja vievät vain merkitty “tiedot uudelleenkäytöstä” ja tiedostot tulee näkymätön.

voit käyttää Wondershare Data Recovery noutaa tiedostot takaisin vain muutaman askeleen. Ei ole väliä tiedostot menetit viruksen hyökkäys, koulutus, korruptio, poistetaan tai joitakin muita syitä, jos ne eivät ole fyysisesti vaurioitunut, tämä ohjelma voi auttaa noutaa ne kaikki nopeasti ja turvallisesti.

Lataa Wondershare Data Recovery täältä ja asenna se

Ja nyt, Mennään meidän lopullinen opas aloittaa ohjatun tilassa Wondershare Data Recovery.

Vaihe 1, Valitse tiedostotyyppi, jonka haluat palauttaa
Liitä Seagate Backup Plus USB-portti, ja käynnistää tämän ohjelman. Se menee ohjatun tilassa, ja sinun tarvitsee vain vastata 2 yksinkertaisia ??kysymyksiä aloittaa tiedostot hyödyntämistä. Ensimmäinen askel on valita minkälaisia ??tiedostoja haluat palauttaa. Jos et ole varma siitä, Voit valita kaikki tiedostotyypit ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2, Valitse, missä tiedosto häviää
Ja tässä vaiheessa, voit valita "tietyssä paikassa"Ja valitse osio, jossa olet menettänyt tiedostoja ja valitse sitten"Seuraava". Kun käynnistys skannaus, tarkistaa “Ota Deep Scan“, joka voi auttaa sinua löytämään takaisin menetetty tiedosto täydellisemmin ja saada paremman tuloksen, mutta se tarvitsee lisää aikaa.

Vaihe 3, Esikatsella tiedostoja ja palauttaa mitä haluat
Kun skannaus on valmis, näet kaikki takaisin tiedostot luetellaan skaunnaustuloksena Tiedosto Tyyppi ja Polku. Voit mitata joka tiedoston sinun täytyy hakea tiedostonimen. Jos et muista nimeä, Voit myös esikatsella niitä yksi kerrallaan ja tarkistaa kyseiset haluat palauttaa. Ja klikkaa "Toipua"Saada ne takaisin tietokoneeseen.

Free Download Data Recovery Windows

Jaa-painiketta