kadonneen iPhonen sms

Miten hakea poistettu tekstiviestejä iPhone

Tekstiviestit eivät todellisuudessa saa poistaa

Apple iOS myymälöissä jokainen tekstiviesti Oletko koskaan tehnyt iPhonessa vaikka olet poistanut. Kun käytät Spotlight-haun löytää jotain ja ehkä huomaat, että jotain tekstiä keskustelut teit kuukautta sitten, joka poistettiin itse, vielä näy!

Apple asiakastuki vahvisti, että ja kertoi minulle ainoa tapa pysyvästi poistaa kaikki tekstiviestit ja sähköpostit , on tehdä master reset, tai palauttaa tehdasasetukset iTunesissa. Tämä menetelmä pyyhkii kaikki tiedot puhelimesta. Yhteystietosi, sovellukset, ja asetukset poistetaan myös.

Niin, jos olet poistanut tekstiviestejä vahingossa. Menetit jailbreak, tai päivittää uusin iOS. Sinulla on vielä mahdollisuus hakea ne. Täällä näytämme 5 tapaa hakea tekstiviestejä poistettu iPhone.


5 tapaa hakea poistettu tekstiviestejä iPhone

Tässä esittelemme 5 tapoja palauttaa menetetty tekstiviestejä iPhone. Valitse yksi, joka sopii nykyinen tilanne. Saatamme tarvita iTunes ja iCloud backup toipuminen.

 1. Hakea poistettu tekstiviestejä suoraan iPhonesta
 2. Tekstiviestejä ote iCloud varmuuskopio iPhone varmuuskopio linko
 3. SMS ote iTunes taaksepäin iPhone Data Recovery-ohjelmiston
 4. Hakea poistettu tekstiviestejä suoraan iCloud (Vapaa)
 5. Palauttaa kadonneet viestit iTunesin varmuuskopiosta (Vapaa)

Menetelmä 1: Hakea poistettu tekstiviestejä suoraan iPhonesta

Menetelmä soveltuu tapaukseen ihmistä menetti niiden tekstiviestejä aikaa hankkia ei taaksepäin. Se sopii kaikki iPhone sukupolven, myös iPhone 6 Ja 6 Plus.

Meidän 3rd-puolue iPhone Data Recovery työkalu auttaa meitä, joka suoraan skannata puhelimen ja löytää poistettua sisältöä, sitten laittaa ne sinun iPhone tai Tallenna tietokoneen.

Ensimmäinen, Lataa iPhone Data Recovery ohjelmisto ja asenna se. On Windows- ja Mac-versio. Sitten ohjeiden.

Vaihe 1: Kytke iPhone tietokoneeseen ja ajaa iPhone tietojen palauttamista työkalu.
Kytke iPhone tietokoneeseen ja vedä sitä takaisin aikana. Sitten Avaa ohjelma, näet tärkeimmät käyttöliittymän kuten alla.

viestien palauttaminen iPhone

Vaihe 2: Käynnistä haku löytämiseksi kadonneet viestit
Kun olet valinnut “Aloita Scan” nappi, Ohjelma alkaa skannata puhelimeen ja yrittää löytää kaikki tiedot laitteen, myös ne poistetaan.

Vaihe 3: Esikatsele ja palauttaa poistettuja tekstiviestejä iPhone
Skannauksen jälkeen, kaikki löydetyt tiedot näkyvät luokkiin, viestien esikatseleminen. Poistetut ovat oranssi. Valitse ne ja klikkaa “Toipua” nappi. Ohjelma kysyy, Haluatko tallentaa ne laitteeseen tai tietokoneeseen.

viestien palauttaminen iPhone


Menetelmä 2: Tekstiviestejä ote iCloud varmuuskopio iPhone varmuuskopio linko

Tämä menetelmä soveltuu niille, jotka varmuuskopioida iPhone iCloudin. Voit purkaa iCloud varmuuskopiotiedosto ja saat viestejä. Vaikka ei ole iPhone noin, Voit silti viedä ulos tekstiviestejä tietokoneeseen.

Tietenkin, Lataa iPhone varmuuskopio Linko software Ensimmäinen.

Vaihe 1: Valitse recovery-tilassa ja muodostaa yhteyttä iCloud-tilin
Suorita ohjelma ja valitse recovery-tilassa “ICloud varmuuskopioi tiedostoja palauttaa”, niin muodoin johdonmukaisuus jotta iCloud-tilin. Ohjelma pidä kirjaa tilisi, salasana tai sisältöä milloin tahansa aikana.

Vaihe 2: Imuroi iCloud backup ja analyysi
Kun olet kirjautunut iCloud, ohjelma näyttää kaikki iCloud-varmuuskopiot. Valitse viimeistään ja valitse “Lataa”, Merkitse Lataa tiedostot tyyppi, Naksahdus “Seuraava” Jatka. Kun valitset “Aloita Scan” nappi, Ohjelma lataa varmuuskopiotiedoston ja analyysi se.

ote iCloud Valokuvat

Vaihe 3: Esikatsele ja palauttaa tekstiviestejä haluat iCloud-varmuuskopiointi
Odottelen skannaus on valmis. Voit esikatsella viestejä iCloud-varmuuskopiointi. Tarkista ne ja käydä tarvitsemasi. Napsauta sitten “Toipua” -painiketta ja tallenna ne tietokoneeseen. Ohjelmisto kysyy, Haluatko palauttaa viestit iPhone, jos se on liitetty tietokoneen aikana toipuminen.

viestien palauttaminen iPhone


Menetelmä 3: SMS ote iTunes taaksepäin iPhone Data Recovery-ohjelmiston

Tämä menetelmä on hyvin samankaltainen menetelmä 2; ero niiden välillä on, että tämä menetelmä on iTunes varmuuskopiointi. Tiedämme, iTunes luo varmuuskopion aina, kun iPhone synkronoitua tietokoneesi. Tämä antaa mahdollisuuden palauttaa tiedot.

Lataa ohjelmisto ensin kuten ennen.

Vaihe 1: Valitse iTunes takaisin saaminen moodi
Ohjelmiston ja valitse recovery mode ”takaisin iTunes Backup tiedoston”. Se tunnistaa ja luetella kaikki iTunes-varmuuskopioista tietokoneeseen. Valitse Viimeisin ja paina “Aloita Scan”.

viestien palauttaminen iPhone

Vaihe 2: Esikatsele ja palauttaa aiemmat tiedot
Hetken kuluttua, kaikki tiedot iTunes varmuuskopiotiedosto olisi purettu ja näkyvät luokat. Se sisältää poistetut ja nykyisiä viestejä laitteen. Erotella, Kiitos käynnistä “Tarkastella poistettuja kohteita”. Valita niitä tekstin ja klikkaa “Toipua” nappi. Viestit voidaan suoraan palauttaa iPhone jos pidät iPhone kytketty tietokoneen aikana toipuminen.

viestien palauttaminen iPhone


Menetelmä 4: Hakea poistettu tekstiviestejä suoraan iCloud (Vapaa)

Jos olet tukena iPhonen iCloud, voit palauttaa iPhone tekstiviestejä varmuuskopiosta (iCloud varmuuskopiointi voi olla paras varmuuskopio olet se voi varmuuskopioida laitteen automaattisesti Wi-Fi joka päivä, kun se on päällä, kiinni, ja kytketty virtalähteeseen. Saada tarkemmat tiedot mitä iCloud varmuuskopioi).

Tätä menetelmää sovelletaan kaikki iPhone sukupolven, jossa on iOS 5 tai uudempi. Mutta pitäisi tietää, että, Tämä poistaa nykyisen sisällön ja asetusten iPhone ensin ja sitten kopioi vanhat tiedot. Se tarkoittaa, jos sinulla on uusia viestejä, kun vahingossa hävinnyt SMS, sitten voit menettää uusia tekstejä.

Palauta iphone iCloud varmuuskopiosta

1. IPhonessa, Valitse Asetukset > Yleinen > Ohjelmistopäivitys. Jos on saatavilla uudempi versio iOS, näytöllä näkyviä ohjeita ladata ja asentaa sen.

2. Varmista, että äskettäin tehdystä varmuuskopiosta palauttaminen.
Sinun iOS 8 Laite: Valitse Asetukset > iCloud > Varastointi > Hallitse tallennustilaa, Napauta laitteen lueteltu varmuuskopiot nähdä päivämäärän ja koon uusin varmuuskopio.
Sinun iOS 7 Laite: Valitse Asetukset > iCloud > Varastointi & varmuuskopio > Hallitse tallennustilaa, Napauta laitteen lueteltu varmuuskopiot nähdä päivämäärän ja koon uusin varmuuskopio.

3.Valitse Asetukset > Yleinen > Asettaa uudelleen, Kosketa sitten “Poista kaikki sisältö ja asetukset”.

4. Käyttöönottoapurin, Siirry “Laitteen”, Napauta Palauta varmuuskopiosta, Kirjaudu iCloud.

5. Siirry “Valitse varmuuskopio”, Valitse luettelosta käytettävissä olevia varmuuskopioita iCloudiin. Sitten varmuuskopiotiedoston tietoja palauttaa puhelimeen.


Menetelmä 5: Palauttaa kadonneet viestit iTunesin varmuuskopiosta (Vapaa)

Menetelmä soveltuu kaikki iOS-laite. Jos poistat ei automaattinen synkronointi-vaihtoehdon iTunesin, Se varmuuskopioi puhelimen aina synched iPhone iTunesin kanssa. Voit helposti noutaa viestit varmuuskopiot.

Palauta iphone iTunesin varmuuskopiosta

1. Liitä iPhone tietokoneeseen, jossa on varmuuskopio tiedoston.
2. Suorita iTunes. Varmista, että se on iTunesin uusin versio.
3. Jälkeen iTunes tunnustettu iPhoneen, osoita Palauta varmuuskopio-painiketta, tai valitse Arkisto > Laitteet > Palauta Takaisin ylös. Jos käytät iTunes 10.7 tai aikaisemmin, Napsauta laitteen luettelosta ja valitse Palauta varmuuskopiosta.

Mutta sen haittapuolena on sama kuin menetelmä 4, Sinun tulisi aina pitää iTunes taaksepäin ajan tasalla. Tai saatat menettää nykyisen tiedot ja asetukset koska iPhone olisi poistettava kokonaan ja palata edelliseen tilaan.

Ja ei ole tapaa voit esikatsella sisällön varmuuskopiointi, myös voi vain palauttaa osa. Joten ehdotan käyttää iPhone Data Recovery.

Liittyvät paketit: Miten saada takaisin menetetty kuvia iPhone.

Jaa-painiketta

 • Maryan

  Google-kääntäjä :)))

  • lovemediasoft

   ^_^ , Kirjoitin englanniksi, ja käyttää plugin kääntää monia muita kieliä.

 • Pingback: se raderade sms iphone | Dailystore()