sd-card

Miten voin hakea poistetut kuvia SD-muistikortti

“Olen vahingossa poistanut joitakin kuvia, jotka ajatus on ladattu, mutta he eivät olleet. Tiedän, että tietokone ei täysin poista tietoja yleensä. Onko SD-kortti toimi samalla tavalla? Mitä voin tehdä, jotta saan kuvia takaisin?

Monet ihmiset voivat kohdanneet ongelmia edellä, poistanut joitakin tärkeitä kuvia vahingossa. Niin miten saada takaisin kuvia SD-kortti?

Tiedämme, että kun poistat jotain sisältöä kiintolevylle, se ei ole mennyt, tietokone vain merkitä avaruuden taas käyttökelpoiseksi ja sitten kirjoittaa sen yli myöhemmin. SD-kortti on sama kuin kiintolevyn, voit käyttää SD Card Recovery-ohjelmisto saada tiedot takaisin, sisällyttää poistetut kuvat.

Lataa kokeiluversio Data Reocvery tai Data Recovery Mac ja asenna se.

Takaisin menetetty tai poistetut tiedot SD-kortti 3 portaat

Vaihe 1: Käynnistä ohjelma ja valitse recovery mode

Ajaa Data Recovery jälkeen asentaa ohjelmiston tietokoneellesi. Valitse "Lost File Recovery"-tilassa aloittaa.

SD-kortti elpyminen

Vaihe 2: Valitse SD-kortti ja skannata

Näet listan kaikista kiintolevyn ja siirrettävän aseman. Valitse SD-kortti ja klikkaa "Start"-painiketta aloittaa skannauksen.

SD-kortti elpyminen

Vaihe 3: Palauttaa poistetut kuvat

Ohjelmisto etsii SD-kortille ja näyttää tuloksen luettelossa, kaikki kadonneet tiedostot olisivat lajiteltu luokkiin, vain löytää mitä haluat ja klikkaa "Palauta"-painiketta saada kuvia takaisin.

palauttaa poistetut kuvat SD-kortilta

Vinkkejä: Voit esikatsella valokuvia luetteloon ennen toipumassa, ja "tilan" Luettelon takaisinperintämahdollisuuksista. Esimerkiksi, "Excellent" tarkoittaa se todennäköisesti palauttaa.

Jaa-painiketta