palauttaa tiedot jälkeen iphone jailbreak

Miten palauttaa iPhone tietojen jälkeen jailbreak

Menetänkö kaikki tietoni jos olen karkaaminen minun iPhone / iPad

Tiedä ensimmäisenä, et menetä mitään tietoja jailbreaking iPhone tai iPad. Jailbreaking poistaa rajoitukset iOS jotta voimme saada pääkäyttäjän oikeudet iOS tiedostojärjestelmä ja johtaja. Tämä ei estä sinua varmuuskopioi tai synkronointi iTunesin kanssa. Mutta Jailbreaking tahansa tavalla aina vaarassa menettää tietoja.

Katso myös:
Miten jialbreak iOS 7.1.x kanssa Pangu Windows
Miten karkaaminen iOS 7.1.x kanssa Pangu Mac

Miten palauttaa iPhone tietojen jälkeen jailbreak

Nyrkki kaikki, saada iPhone tietojen palauttamista työkalu. Ehdottomasti voit myös käyttää iTunes palauttaa iPhone tietoja.

Vaihe 1: Lataa iPhone Data Recovery (Mac-käyttäjä klikkaa tästä) ja asenna. Joka on luotettava ohjelma, joka voi skannata laitteita ja palauttaa aiempia kontakteja, SMS, muistiinpanoja, kuvat, videoita ja muuta.

Vaihe 2: Suorita ohjelma asennuksen jälkeen, Valitse tila nimeltään "Toipuminen iTunes Backup File". Ja sitten näet listan kaikista iTunes varmuuskopio tiedostot, Valitse viimeisimmän varmuuskopion tiedosto ja klikkaa "Start Scan".

Vaihe 3: Skannauksen jälkeen, voit esikatsella kaikki edelliseen sisältöön iTunes varmuuskopio, valita ne haluat ja klikkaa "Palauta". Olet palauttaa ne kaikki nyt.

Siis, tulee aina varmuuskopioida ennen jailbreak. Se vain vie muutaman minuutin, mutta se tulee olemaan erittäin tärkeä rooli elämässäsi.

Jaa-painiketta