Samsung galaxy s4

Miten saada takaisin menetetty kuvia tai videoita Samsung Galaxy S6/5/4

Kuten tiedämme, Samsung Galaxy S-sarja on mukava kamera ja korkean resoluution näyttö. Voit ottaa erittäin laadukkaita videoita & valokuvia noin itse, Jaa ystäviesi ja perheesi kanssa, Mikä on todella siistiä.

Kuitenkin, on yhä vaarassa menettää kuvia ja videoita milloin tahansa vahingossa poistetaan tai tietojen virheen vuoksi. Pitäisi olla hyvä tapa säännöllisesti varmuuskopioita. Sitten ei joudu paniikkiin kun tärkeiden. Vaikka ei ole varmuuskopio, vielä on mahdollisuus palauttaa kuvia tai videoita käyttämällä Android Data Recovery.

Dr.fone Android on turvallinen & helppo käyttää Android tietojen elvytysohjelma ja voi auttaa sinua hakea tietoja kuten valokuvia, videot, yhteystiedot, tekstiviestejä, asiakirjoja, musiikki & arkistoja jne.. model after sinun Galaxy S6/5/4.

Valmisteet

1. Lataa Android tietojen hyödyntämistä ja asenna se. (Windows-versio Ja Mac-versio)

2. Root Android-puhelinta. (Katso myös: Miten root Android-laitteet.)

P.S. Älä päivitä Android 6.0, koska on vaikea juurruttaa.

Voit palauttaa tietoja Galaxy S6/5/4

Vaihe 1, Galaxy S6/5/4 yhteyden PC
Käynnistää Dr.Fone Android, saat varsinaisen ikkunan alla. Muodosta yhteys galaksi tietokoneeseen USB-kaapelilla.

connect Galaxy S4 to computer

Vaihe 2, Ota USB-testaus (Valinnainen)
Jos olet ottanut USB debugging Galaxy s ennen, voit ohittaa tämän vaiheen, muuten näet ikkunan alla. Noudata yksityiskohtaisen ilmaisun ikkunassa asettaa sen nyt: Astua “Asetukset” > Naksahdus “Tietoja puhelimesta” > Hana “Rakenna numero” Varten 7 kertaa, kunnes saada huomautuksen “Olet alle kehittäjätilassa” tai “Kehittäjien tila on otettu käyttöön” > Takaisin “Asetukset” > Naksahdus “Kehittäjävaihtoehdot” > tarkistaa “USB-testaus”.

Lisätietoja, voit lukea tämän postitse: Miten Ota USB-testaus oman Android-laitteet.

enable usb debugging

Vaihe 3, Alkaa skannata tiedot laitteen
Jälkeen käytössä USB-testaus, ohjelma tunnistaa laitteen automaattisesti. Napsauta sitten “Alku” analysoida tietoja laitteen. Huomaa, että sinun olisi parempi pitää akun yli 20% ennen skannausta.

scanning-lost-data

Huomautus: Jos laitteessa ei ole juurtunut ennen, ohjelma alkaa skannata suoraan analyysin jälkeen. Tai sinun täytyy sallia ohjelman Superuser luvan näytön puhelimen. Klikkaa “Sallia” kun viesti ponnahtaa ulos laitteen näyttöä. Sitten takaisin tietokoneeseen, ja valitse “Alku” ohjelman näytön tarkista laite.

allow superuser authorization

Huomautus: Älä irrota laitteen tarkistuksen aikana, tai skannaus ei onnistu. Jos ohjelma ei käynnisty scan pitkään, Yritä uudelleen. Ja joidenkin laitteiden läsnä “Sallia” painiketta useita kertoja. Klikkaa sitä kunnes se ei näy uudelleen tai ohjelman aloittaa skannauksen.

do not disconnect device

Vaihe 4, Esikatselu ja takaisin
Skannaus veisi aikaa. Sitten voit esikatsella kaikki kerrytettävissä tiedot löytyvät skannauksen tulos järjestetty luokittain. Merkitse vastaavat haluat ja klikkaa “Toipua” tallentaa ne tietokoneeseen.

preview and recover

Huomautus: Poistetaan yhteystiedot, tekstiviestejä, ja muut muuten näkyvät myös tulos, ja poistetut tekstiviestit ja yhteystiedot näkyvät punaisina. Voit erotella väri.

Jaa-painiketta