Samsung galaxy s4

Miten saada takaisin menetetty valokuvia tai videoita Samsung Galaxy S6 / 5/4

Kuten tiedämme, Samsung Galaxy S -sarjan on mukava kamera ja korkean resoluution näyttö. Voit ottaa erittäin laadukkaita videoita & valokuvia noin itse, jakaa ystävien ja perheiden, joka on todella siistiä.

Kuitenkin, on edelleen riski menettää kuvia ja videoita milloin tahansa, koska vahingossa poistetaan tai tietojen virhe. Sinun pitäisi muodostaa hyvä tapa säännöllisesti varmuuskopioita. Niin sinun ei paniikkiin, kun menettää jotain tärkeää. Vaikka sinulla ei ole varmuuskopio, sinulla on vielä mahdollisuus toipua kuvia tai videoita käyttämällä Android Data Recovery.

Dr.Fone Android on turvallinen & helppo käyttää Android tietojen elvytysohjelma ja voi auttaa sinua hakea tietoja kuten valokuvia, videot, yhteystiedot, tekstiviestejä, asiakirjoja, musiikki & arkistoja jne.. model after sinun Galaxy S6/5/4.

Valmistelut

1. Lataa Android tietojen hyödyntämistä ja asenna se. (Windows-versio ja Mac-versio)

2. Root Android-puhelinta. (Katso myös: Miten root Android-laitteet.)

P.S. Älä päivitä Android 6.0, koska on vaikea juurruttaa.

Voit palauttaa tietoja Galaxy S6/5/4

Vaihe 1, Galaxy S6/5/4 yhteyden PC
Käynnistäminen Dr.Fone for Android, saat varsinaisen ikkunan alla. Liitä Galaxy tietokoneeseen USB-kaapelilla.

connect Galaxy S4 to computer

Vaihe 2, Ota USB-testaus (Valinnainen)
Jos olet ottanut USB-testaus oman Galaxy S ennen, voit ohittaa tämän vaiheen, muuten näet ikkunan alla. Noudata yksityiskohtaisen ilmaisun ikkunassa asettaa sen nyt: Astua “Asetukset” > Naksahdus “Tietoja puhelimesta” > Hana “Rakenna numero” varten 7 kertaa, kunnes saada huomautuksen “Olet alle kehittäjätilassa” tai “Kehittäjien tila on otettu käyttöön” > Takaisin “Asetukset” > Naksahdus “Kehittäjävaihtoehdot” > Tarkistaa “USB-testaus”.

Lisätietoja, voit lukea tämän postitse: Miten Ota USB-testaus oman Android-laitteet.

enable usb debugging

Vaihe 3, Alkaa skannata tiedot laitteen
Jälkeen käytössä USB-testaus, ohjelma tunnistaa laitteen automaattisesti. Napsauta sitten “Alku” analysoida tietoja laitteen. Huomaa, että sinun olisi parempi pitää akun yli 20% ennen skannausta.

scanning-lost-data

Huomautus: Jos laitteessa ei ole juurtunut ennen, ohjelma alkaa skannata suoraan analyysin jälkeen. Tai sinun täytyy sallia ohjelman Superuser luvan näytön puhelimen. Klikkaa “Sallia” kun viesti ponnahtaa ulos laitteen näyttöä. Sitten takaisin tietokoneeseen, ja valitse “Alku” ohjelman näytön tarkista laite.

allow superuser authorization

Huomautus: Älä irrota laitteen tarkistuksen aikana, tai skannaus ei onnistu. Jos ohjelma ei käynnisty scan pitkään, Yritä uudelleen. Ja joidenkin laitteiden läsnä “Sallia” painiketta useita kertoja. Klikkaa sitä kunnes se ei näy uudelleen tai ohjelman aloittaa skannauksen.

do not disconnect device

Vaihe 4, Esikatselu ja takaisin
Skannaus veisi aikaa. Sitten voit esikatsella kaikki kerrytettävissä tiedot löytyvät skannauksen tulos järjestetty luokittain. Merkitse vastaavat haluat ja klikkaa “Toipua” tallentaa ne tietokoneeseen.

preview and recover

Huomautus: Poistetaan yhteystiedot, tekstiviestejä, ja muut muuten näkyvät myös tulos, ja poistetut tekstiviestit ja yhteystiedot näkyvät punaisina. Voit erotella väri.

Jaa-painiketta