iPhone5

Kuinka palauttaa kuvia iPhone iTunes Backup

Oletko koskaan kohdannut tällaista tilannetta: My iPhone on rikki, ja minulla ei ole toista Applen laite kädessä, joka voi katsella valokuvia, Oma iCloud-tili ei sisällä yhtään kuvaa sekä. Onneksi, Olen synkronoida iTunesin eilen. Joten miten voin palauttaa kuvia iTunes back-up?

Apple ei tue hakea tietoja iTunesin varmuuskopiosta, voit vain tehdä sen synkronointi. Mutta nyt voimme saada apua joidenkin 3rd party ohjelmia.

iOS Data Recovery on ammattimainen ja helposti käyttää ohjelmistoa, joka voi tehokkaasti auttaa sinua palauttaa tietoja iTunesin varmuuskopiosta. Se voi palauttaa kadonneet tai poistettu 12 tietotyypit: yhteystiedot, Viestien, Soita historia, kalenteri, muistiinpanoja, Muistutus, Safari kirjanmerkki, Kameran rulla, Photo Library, photo stream, Viestiliitteiden, Puhemuistioiden, jne..

Lataa tämä ilmainen kokeiluversio alla ja asentaa sen tietokoneellesi.

Kuinka palauttaa kuvia iPhone 5/4S/4/3GS iTunes backup?

Vaihe 1: Ohjelmiston ja valitse iTunes varmuuskopio.

Kun ohjelma käynnistyy, valitse "Palauta iTunes Backup File" tag päällä. Ja sitten saat käyttöliittymän alla, ohjelmisto skannaa tietokoneen ja listata kaikki iTunes varmuuskopio tiedoston iPhonen tietokoneeseen, valitse yksi haluat purkaa ja klikkaa "Start Scan".

palauttaa kuvia iTunesista backup

Vaihe 2: Palauttaa kadonneet tai poistetut iPhone valokuvia.

Kun skannaus valmis, kaikki tiedostot varmuuskopiointi olisi näytetään sinulle luokkien, kuvat sisältävät. Voit esikatsella niitä vapaasti. Sitten valita ne mitä tarvitset ja klikkaa "Palauta"-painiketta tallentaa ne tietokoneeseen.

Palauta iPhone Kuvia iTunes Backup

Mahtava iTunes Backup Extractor ei ole vain auttaa sinua poimia iPhone varmuuskopiotiedostot, ja tukee myös kaikenlaisia ??iPad ja iPod. Se voi palauttaa 12 tietotyypit sisällyttää menetetty kuvia, videot, yhteystiedot, SMS / MMS, muistiinpanoja ja Safarin kirjanmerkit. Älä epäröi ladata sen trail versio, koska se ratkaise ongelmia!

Jaa-painiketta