iOS-8

Miten Palauta poistetut valokuvat iOS 8

Vahingossa poistaa valokuvia iPhonen tai iPadin varmasti tehdä sinut hulluksi. Aiemmin, luulisi he vain mennyt. Mutta nyt meillä on mahdollisuus saada ne takaisin.

Apple on julkaissut iOS 8 beta kehittäjille kaivamista ympäri ja löytää uusia ominaisuuksia muutama päivä sitten. Jos olet ladannut ja asentanut iOS 8, saatat totesi, että Photo app on kaksi uutta kansioita nimeltä "Viimeksi lisätyt" ja "Roskakori" alle albumit. Kuten nimestä voi päätellä, valokuvat juuri on "Viimeksi lisätyt"-kansioon, kun taas toinen kansio "Roskakori" tilapäisesti pitää kuvat olet hiljattain poistanut. Niin, jos olet juuri poistanut valokuvia tai kuvia vahingossa, voit helposti palauttaa ne.

ios8-Valokuvat-äskettäin poistamaton

Jos kuvat haluat palauttaa eivät sisällä tätä kansiota, voit yrittää palauttaa ne iTunes-varmuuskopiosta, kunhan ne on kopioitu ennen. Seuraa näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

Vaihe 1: Avaa iPhone Backup Extractor ohjelmisto, siirtyä "toipua iTunes Backup File" ylimmässä. Sitten voit nähdä kaikki iTunes varmuuskopio tiedostoja iPhonen, iPad ja iPod Touch, joka on koskaan synkronoida iTunesin kanssa (iTunes automaattisesti varmuuskopioida laitteita synkronoitaessa). Valitse haluamasi ja klikkaa "Start Scan" purettava.

Vaihe 2: Kun tarkistus on valmis, voit esikatsella kaikki tiedot, jotka iTunes varmuuskopio tiedosto sisältää. Ne ovat järjestetty tiedostotyyppejä. Saatat nähdä poistetut kuvat alla Kuvat & Videot luokkaan. Merkitse haluamasi valokuvat ja osoita “Toipua” painiketta voit tallentaa ne tietokoneeseen.

Vaihe 3: Suorita iTunes ja uudelleensynkronoinnin talteen kuvia laitteille.

Jaa-painiketta

  • Jack Chanel

    Kiitos hakea tietoja iPhone, että en koskaan tiedä !! Olen ratkaissut tämän ongelman hakea kuvaa iphone, kiitos paljon !!