iPhone 5 photo recovery

Miten Palauta poistetut valokuvat iPhone

Q: Olen viime aikoina saanut iPhone 4 ja ollut onnellisesti katkaiseva pois. Kuitenkin, Poistan kuorma kuvaajalta virhe, että ei halunnut poistaa. En ole mitään varmuuskopioita iTunesin kautta eikä Photostream tai jotain sellaista. Joten mitä voin tehdä, jotta saan kuvia takaisin.

JohnJackRice

Q: Vain synkronoida yli 2,000 kuvia kamerasta roll iPhone 5S (käynnissä iOS 8) iPhoto MacBook Pro Snow Leopard. Kun kehote kysyi poistaa valokuvia puhelimen, Klikkasin kyllä. Sovellus ei toiminut hetken niin pakotan lopettaa. Kun käynnistät iPhoton uudelleen, kuvat eivät ole ja puoli kuvia minun kamera roll olivat poissa. Kun yritän synkronoida iPhoton minun iPhone, se sanoo 0 kuvat. Miten palauttaa ne?

h1kk1chan


Kuvia ei todellisuudessa poisteta

Kun poistettu kuvia iPhonessa, ne eivät ole mennyt, vain voi nähdä niitä. Ne silti olla jossain puhelimessa. Ja Apple ei halua ihmisten tietoja poistaa kuvia. Joten meidän kolmannen osapuolen iPhone Data Recovery työkalu.

Liittyvät paketit:
Miten hakea tekstiviestejä iPhone
Miten saada takaisin menetetty yhteystiedot iPhone

Your Attention Ilmoitamme!
Ennen kuin voimme alkaa palauttaa tiedot, Huomaa, että nämä:

 1. Aseta iPhone lennon tila ja älä käytä sitä kunnes olet löytänyt kuvia;
 2. Älä Synkronoi iPhone iTunesin kanssa, iCloud tai muita kolmannen osapuolen työkaluja, välttäen "Poistetut kuvat" korvautuvat uusilla tiedoilla.

6 menetelmiä palauttaa poistetut valokuvia iPhone

Tässä esittelemme 6 tapoja palauttaa menetetty tai poistetut kuvat iPhone. Voit lukea ja valita yksi, joka sopii nykyinen tilanne. Aikana toipuminen, Me tarvitsemme iTunes tai iCloud backup.

 1. Ote kuvia iCloud varmuuskopio iPhone varmuuskopio Linko software
 2. Ote kuvia iTune varmuuskopiointi iPhone Photo Recovery työkalu
 3. Palauttaa poistetut kuvat suoraan iPhonessa
 4. Noutaminen poistetut kuvat iCloud (Vapaa)
 5. Palauttaa kadonneet valokuvia iTunesin varmuuskopiosta (Vapaa)
 6. Palauttaa poistetut kuvat iPhone, jossa on iOS 8 (Vapaa)

Menetelmä 1: Ote kuvia iCloud varmuuskopio iPhone varmuuskopio Linko software

Tämä menetelmä on ihmistä menetti kuviaan tapauksessa mutta iCloud-varmuuskopiointi. Erityisesti niille, jotka menettivät iPhone mutta haluat palata Valokuvat. Se sopii kaikki iPhone sukupolven käynnissä iOS 5 tai uudempi, mukaan lukien uusimmat iPhone 6 Ja 6 Plus.

Lataa ja asenna iPhone taaksepäin linko ohjelmistoa ohjeiden.

Vaihe 1: Valitse takaisin saaminen moodi ja kirjaudu iin valitsemalla iCloud

Kun asennettu iPhone Photo Recovery, jatkuva ohjelma ja valitse recovery-tilassa “ICloud varmuuskopioi tiedostoja palauttaa”, Kirjoita Apple-Tunnuksesi ja salasana kirjautuaksesi. Ohjelma pidä kirjaa tilisi, salasana tai sisältöä milloin tahansa aikana.

ote iCloud Valokuvat

Vaihe 2: Vyöhön iCloud-varmuuskopiointi

Kun olet kirjautunut iCloud, ohjelma listaa kaikki iCloud taaksepäin arkistoida kotona sinun arvo. Valitse Viimeisin ja valitse Lataa, ja valitse sitten Lataa tiedostot, Naksahdus Seuraava Jatka. Sen jälkeen, Voit tarkistaa iCloud-sisältö. Klikkaa Aloita Scan Aloita. Se kestää jonkin aikaa, odota kunnes skannaus valmis.

ote iCloud Valokuvat

Vaihe 3: Esikatsele ja toipua iCloud-varmuuskopiointi Valokuvat

Skannaus kestää muutaman minuutin. Kerran pysähtyy, tietojen esikatseleminen iCloud-varmuuskopiotiedosto, yhteyshenkilöille, Viestien, kuvat, toteaa ja lisää. Tarkista ne ja käydä tarvitsemasi. Napsauta sitten Toipua -painiketta ja tallenna ne tietokoneeseen. Ohjelma kysyy, Haluatko laittaa takaisin yhteystiedot, muistiinpanoja ja viestejä takaisin iPhoneen, jos se on liitetty tietokoneen aikana toipuminen.

ote iCloud Valokuvat


Menetelmä 2: Ote kuvia iTunes taaksepäin iPhone Photo Recovery työkalu

Tämä menetelmä soveltuu niille, jotka tukevat iPhone iTunesin kanssa. Jos olet kadottanut Valokuvat, ei ole iPhone noin. Tai puhelin oli varastettu. Valokuvien takaisin. Joten haluta katsoa täältä, Esittelemme Miten poimia iTunes varmuuskopio tiedoston ja löytänyt Valokuvat. Ensin ladata iPhone Photo Recovery työkalu. Se on Windows-versio ja Mac-versio, Varmista että Lataa oikean.

Vaihe 1: Valitse iTunes taaksepäin ja pura se

Suorita ohjelma ja siirtyä tila “Toipua iTunes Backup File”. Sitten kaikki iTunes taaksepäin model after sinun tietokone löytää ja lueteltu. Valitse ja klikkaa “Aloita Scan” Pura se.

ote kuvia iTunes taaksepäin

Vaihe 2: Esikatsele ja palauttaa aiemmat tiedot

Hetken kuluttua, kaikki tiedot varmuuskopiotiedoston uutetaan ja näkyvät luokat. Se sisältää poistetut ja nykyisten kohteita laitteeseen. Erotella, Kiitos käynnistä “Tarkastella poistettuja kohteita”. Voit esikatsella niitä ja rastita haluamasi Valokuvat. Napsauta sitten “Toipua” nappi. Yhteystiedot, muistiinpanoja ja viestejä voidaan suoraan palauttaa iPhone jos pidät iPhone kytketty tietokoneen aikana toipuminen.

ote kuvia iTunes taaksepäin


Menetelmä 3: Suora skannaus ja palauttaa poistetut kuvat iPhone

Tämä menetelmä soveltuu vain iPhone 4 ja iPhone 3GS. Jos sinulla ei ole, iCloud-varmuuskopiointi- tai iTunes taaksepäin, iPhone, tai varmuuskopiot ovat vanhentuneet, sitten viimeinen tapa on käyttää iPhone Data Recovery-ohjelmiston Skannaa iPhone suoraan ja yrittää löytää niitä. Lataa ja asenna ohjelmisto ensin.

Vaihe 1: Liitä iPhone tietokoneeseen ja käynnistä ohjelma

Kytke iPhone 4/3GS tietokoneeseen, ja aja ohjelma. Näet pääikkunan alla. Siirry “Laajennettu tila” kautta painiketta oikeassa yläkulmassa.

iphone valokuva takaisin saaminen

Sinua pyydetään seuraamaan 3-vaihe käyttöön laitteen skannaus-tilaan. Ohjelma kysyy, voit ladata plugin ennen iPhone laite skannaus siirtymistä.

iphone valokuva takaisin saaminen

Vaihe 2: Aloita skannaus prosessi etsivät menetetty kuvia

Kun olet valinnut “Alku” nappi, ja noudata Anna laitteen tilassa. Ohjelma analyysi iPhone kadonneet tiedot.

iphone valokuva takaisin saaminen

Vaihe 3: Esikatsella ja palauttaa poistetut kuvat iPhone

Skannauksen jälkeen, kaikki löydetyt tiedot näkyvät luokkiin, voit esikatsella kuvaajalta valita Kameran rulla tai Photo Stream. Valitse niistä haluamasi takaisin ja valitse “Toipua” tallentaa ne tietokoneeseen.

iphone valokuva takaisin saaminen

Huomautus: Kuvat löytyy täältä sisältää poistettu ja myös nykyisten vielä iPhonessa. Jos haluat vain nähdä poistetut kuvat, liu'uta painiketta yläreunan erotella: “Tarkastella poistettuja kohteita.”


Menetelmä 4: Noutaminen poistetut kuvat iCloud (Vapaa)

Tätä menetelmää sovelletaan kaikki iPhone sukupolven, jossa on iOS 5 tai uudempi. Jos menetetty kuvat heti varmuuskopioit iCloudin. Voit palauttaa iCloud backup suoraan.

Esimerkiksi, vain poistaa kuvia vahingossa, mutta varmuuskopioinut iPhone iCloudin eilen ja ei ole mitään valokuva, sen jälkeen. Niin voit palauttaa ne kuvat varmuuskopion suoraan. Tai sait varastettu iPhone, mutta haluavat palata Valokuvat. Jos sinulla on muita iOS-laitteen, kuten iPad, Voit kirjautua iCloud-tilin sitä, ja palauttaa kuvia iCloud-varmuuskopiointi. Kuvia voisi ladata iPad. Tässä ovat vaiheet.

1. IOS-laitteen, Valitse Asetukset > Yleinen > Ohjelmistopäivitys. Jos on saatavilla uudempi versio iOS, näytöllä näkyviä ohjeita ladata ja asentaa sen.

2. Varmista, että äskettäin tehdystä varmuuskopiosta palauttaminen.
Sinun iOS 8 Laite: Valitse Asetukset > iCloud > Varastointi > Hallitse tallennustilaa, Napauta laitteen lueteltu varmuuskopiot nähdä päivämäärän ja koon uusin varmuuskopio.
Sinun iOS 7 Laite: Valitse Asetukset > iCloud > Varastointi & varmuuskopio > Hallitse tallennustilaa, Napauta laitteen lueteltu varmuuskopiot nähdä päivämäärän ja koon uusin varmuuskopio.

3.Valitse Asetukset > Yleinen > Asettaa uudelleen, Kosketa sitten “Poista kaikki sisältö ja asetukset”.

Poista kaikki sisältö ja asetukset

4. Käyttöönottoapurin, Siirry “Laitteen”, Napauta Palauta varmuuskopiosta, Kirjaudu iCloud.
5. Siirry “Valitse varmuuskopio”, Valitse luettelosta käytettävissä olevia varmuuskopioita iCloudiin. Sitten varmuuskopiotiedoston tietoja palauttaa puhelimeen.

Palauta iphone iCloud varmuuskopiosta

Huomautus: Ennen iCloud varmuuskopiosta palauttaminen, sinun täytyy poistaa kaiken sisällön ja asetukset iPhone. Saatat menettää uudet tiedot ja asetukset.


Menetelmä 5: Palauttaa kadonneet valokuvia iTunesin varmuuskopiosta (Vapaa)

Menetelmä soveltuu kaikki iOS-laite. Jos poistat ei automaattinen synkronointi-vaihtoehdon iTunesin, se luo varmuuskopion aina, kun iPhone synkronoitua tietokoneesi. Voit helposti hakea kuvia varmuuskopiot.

1. Liitä iPhone tietokoneeseen, jossa on varmuuskopio tiedoston.
2. Suorita iTunes. Varmista, että se on iTunesin uusin versio.
3. Jälkeen iTunes tunnustettu iPhoneen, osoita Palauta varmuuskopio-painiketta, tai valitse Arkisto > Laitteet > Palauta Takaisin ylös. Jos käytät iTunes 10.7 tai aikaisemmin, Napsauta laitteen luettelosta ja valitse Palauta varmuuskopiosta.

Palauta iphone iTunesin varmuuskopiosta

Huomautus:
1. Sinun tulisi aina pitää iTunes taaksepäin ajan tasalla. Tai saatat menettää uudet tiedot ja asetukset koska iPhone olisi poistettava kokonaan ja palata edelliseen tilaan.
2. Ei ole tapaa sisällön varmuuskopiointi, ja et voi palauttaa osan. Tämä on asia, joka mielestäni iPhone Backup Linko ei paremmin kuin iTunes.


Menetelmä 6: Palauttaa poistetut kuvat iPhone, jossa on iOS 8 (Vapaa)

Uusin iOS 8 on uusi toiminto kuva app. Löysit on kaksi uutta kansiota nimeltä “Äskettäin lisätty” Ja “Äskettäin poistettu” Albumit-kohdassa. Kuten nimestä voi päätellä, Olet juuri Valokuvat on “Äskettäin lisätty” kansion samalla toiseen kansioon “Äskettäin poistettu” tilapäisesti säilyttää äskettäin poistetut kuvat. Niin, jos olet juuri poistanut valokuvia tai kuvia vahingossa, voit helposti palauttaa ne. Hyödyntää “Äskettäin poistettu” kansio ja valitse haluamasi. Kosketa sitten “Toipua”. Kuvat olisivat siirtyneet omalle paikalleen.

palauttaa poistetut kuvat iOS 8

Jaa-painiketta

 • Frank

  ??Tenorshare iPhone????????????????????