iPhone 5 photo recovery

Miten palauttaa poistetut muistiinpanoja iPhone

Otin muistiinpanoja luokassani käyttämällä app iPhonessa, mutta viikkoa myöhemmin, kun menin takaisin muistiinpanoja se on poistettu ja menneet. Tiedän, että se oli minun puhelimeen, koska katsoin sen jälkeen luokan. Onko mitään keinoa saada sitä takaisin? Olen tarkistanut minun icloud mutta ei ollut mitään siellä.

Ehkä olet tavannut samantapainen kysymys ennen. Kun haluat löytää joitakin tärkeitä huomautuksia olet maksanut puhelimen, mutta he ovat vain menneet. Haluat saada ne takaisin, mutta eivät tiedä miten. Hyvin, Tämä artikkeli kertoo, mitä tehdä, kun löydät muistiinpanot menettänyt.

3 Tapoja Elpyä eksynyt tai poistaa huomautuksia iPhone

Esittelemme kolme tapaa eri tilanteissa. Valitse oikea itse. Jos olet varmuuskopioinut puhelimen ennen, Kokeile entinen menetelmistä. Tai ehkä kokeilla 3rd-osapuolen ohjelmistoja, joka ei ole ilmainen. Mutta huomaa, että jos et ole varma koskaan varmuuskopioinut puhelimen, Kolmas menetelmä parempi kokeilla ensin. Koska palauttaminen iTunesista tai iCloud backup saattaa korvata tietoja puhelimeen.

1. ICloud Backup palauttaa
2. Palauttaa iTunes varmuuskopiointi
3. Skannaus iPhone ja yrittää hakea kadonneet muistiinpanoja

Menetelmä 1: ICloud Backup palauttaa

1. Poistaa iPhone, Napauta Asetukset > Yleinen > Asettaa uudelleen > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Saatat joutua syöttämään salasana ja Apple ID-salasanasi ennen tyhjentämistä kaiken sisällön ja asetusten. Miksi teen sen? Koska ainoa keino palauttaa iCloud-varmuuskopiointi on Setup Assistant. Päästä käyttöönottoapuria laitteen olet jo ottanut käyttöön, sinun täytyy poistaa kaikki iPhonen sisältöä ja aseta se uudelleen.
2. Kytke laitteeseen virta. Sinun pitäisi nähdä Hello näyttö.
3. Noudata iOS-käyttöönottoapurin. Wi-Fi-verkkoon, ja toimet, kunnes näet Asenna laite-näyttö.
4. Napauta Palauta iCloud Backup. Kirjaudu iCloud.
5. Valitse varmuuskopio. Katso päiväys ja koko kunkin ja valita tärkeimmät. Kun olet valinnut varmuuskopio, alkaa.
6. Jos olet ostanut iTunes tai App Store-sisältöä useita Apple-tunnus, sinua pyydetään kirjautumaan jokaisen. Jos et muista salasanaa, Napauta Ohita tämä vaihe ja anna se myöhemmin.
7. Pysy yhteydessä. Jos katkaiset pysäköinti, ennen kuin prosessi on valmis, palautus keskeytyy, kunnes muodostat. Antaa prosessi aikaa lopettaa. Varmuuskopiosta palauttaminen voi kestää jonkin aikaa, riippuen koosta varmuuskopiointi ja verkon nopeus.

Puhelimen määrittäminen

Menetelmä 2: Palauttaa iTunes varmuuskopiointi

1. Connect your device to the computer that you stored your backup on.
2. Open iTunes. If iTunes tells you there’s an iOS update, get the latest version.
3. Mene File > Laitteet > Restore from Backup. If you’re using Windows and don’t see a File menu, press the Alt key.
4. Look at the date and size of each backup and pick the most relevant.
5. Click restore and wait for the process to finish. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Menetelmä 3: Skannaus iPhone ja yrittää hakea kadonneet muistiinpanoja

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, on uusien tietojen overwrited päivään. Tämä antaa meille mahdollisuuden palauttaa.

Hakea poistetut muistiinpanot iPhoneen, sinun täytyy asentaa iPhone data recovery-ohjelman ensimmäinen. Nykyään monet tällainen ohjelmisto markkinoilla, täällä käytämme Dr.Fone esimerkiksi.
1. Lataa ohjelma täällä. Tai virallisilla verkkosivuilla.
2. Asenna se.
3. Sinun pitäisi asentaa iTunesin uusin versio. Koska ohjelma soittaa osittainen funktio iTunes. Mutta sinun ei tarvitse käyttää niitä samaan aikaan, ja se on parasta poistaa automaattinen synkronointi iTunes. (Käynnistä iTunes > Muokata > Asetukset > Laitteet, tarkistaa “Estä iPodeja, iPhone, ja iPadeja synkronoimasta automaattisesti”.)
3. Kytke iPhone tietokoneeseen ja suorita Dr.Fone. Oletusarvoisesti, se tunnistaa iOS-laitteen automaattisesti ja näyttää ikkunan “Toipua iOS Device”.
palauttaa iphone muistiinpanoja-01
4. Klikkaa “Aloita Scan” painiketta aloittaaksesi iPhone poistetut tai kadonneet muistiinpanot. Skannaus voi kestää muutaman minuutin. Jos näet, että tiedot etsit on siellä, Voit sitten “Tauko” Voit pysäyttää prosessi.
palauttaa iphone muistiinpanoja-01
5. Kun skannaus valmis, näet kartoittaa tulos. Luokat näkyvät tiedot puuttuvat sekä olemassa. Voit pyyhkäistä vaihtoehto “Tarkastella poistettuja kohteita” on. Napsauttamalla tiedostotyypin vasemmalla, Voit esikatsella poistetut toteaa. Ja on etsiä lyödä alkuun oikeassa, jossa voit etsiä tiettyä tiedostoa kirjoittamalla avainsanan.
palauttaa iphone muistiinpanoja-01
6. Kun löydät tietoja tarvitset, kohtuullinen ruudullinen lyödä ja humauttaa “Palauttaa tietokoneeseen” nappi. Tekstiviestien, iMessage, yhteystiedot, ja toteaa, Voit valita “Palauttaa tietokoneeseen” tai “Palauttaa laitteeseen”.

Thats kaikki kolme tapaa noutaa kadonneet muistiinpanot. Toivomme, että tämä auttaa sinua. Huomaa, että jos löydät joitakin tärkeitä tietoja on menetetty, Älä hermostu, mutta löytämiseksi..

Jaa-painiketta

  • jingporan

    Merci kaada recuperer données iphone que je ne sais jamais !! Tuottajana déjà résolu ce problème de récupérer toteaa iphone, Merci beaucoup !!