palauttaa poistetut viestit android

Kuinka palauttaa poistetut viestit Samsung Galaxy S5/S6

Q:”Poistin vahingossa koko keskustelu tekstiviestejä eikä 2 sanomia. Miten voin palauttaa poistetut viestit? Ne ei varmuuskopioitu pilvi.” – kysyi ariat89

Jokainen voi kohdata nyt kuluva arvoitus. Joten kysymys on, Miten hakea viestejä? Vastaus on, palauttaminen varmuuskopiosta on aina paras ratkaisu, jos sinulla on hyvä varmuuskopio tapa. Mutta jos sinulla ei ole varmuuskopio? älä huoli, Tämä artikkeli antaa sinulle ratkaisun.

Katso myös: Miten saada takaisin menetetty kuvia tai videoita Samsung Galaxy S6/5/4

Miksi meidän hakea poistetut viestit?

Kun poistat viestin puhelimeen, Itse asiassa, se ei ole todella poistetut mutta vain olla näkymätön. Puhelimen kohtuullinen deletoida se polveutua index-tiedosto, joten et näe sitä enää. Mutta se vielä ole puhelimessasi. Thats miksi saamme joitakin mahdollisuuksia löytää viestin takaisin reasion.

Miten hakea poistetut viestit Samsung Galaxy

Tarvitaan ohjelma, joka Skannaa puhelimeen ja yrittää saada tiedot takaisin. On olemassa useita tämäntyyppisiä ohjelmia, kuten Dr.Fone Android, Aiseesoft, jne.. Joten sinun tarvitsee vain valita niistä yksi ja seuraa ohjeita. Täällä käytämme Dr.Fone Android esimerkkinä.

1. Lataa Android Data Recovery ohjelma täällä, tai sen sivustolta.
2. Juuri puhelimen. (Katso myös: Miten root Galaxy-S5)
3. Mahdollistaa USB Debugging puhelimeen.
4. Asenna ohjelma ja suorita se, Kytke sitten Samsung Galaxy S5 tietokoneeseen. Ohjelma aloittaa yhteyden laitteen ja tietokoneen. App nimeltä MobileGo asennetaan automaattisesti puhelimeesi varmistaa yhteyden ja hyödyntämistä prosessien. Ja älkää muut Android hallintaohjelmisto tämän prosessin aikana.
galaxy yhteyden tietokoneeseen
5. Valitse Etsi tietotyyppejä: yhteystiedot, SMS, Puhelulokit, WhatsApp viestit & liitteet, kuvat, videot, audio-, tai jotkin muut tiedostot. Tarkista ne ja klikkaa Next jatkaaksesi.
Valitse tietotyyppi
6. Valitse varastointi tilassa: Poistetut tiedostot tai skannata etsiä kaikki tiedostot. Paina Seuraava.
Valitse tarkistustilan
7. Napsauta Käynnistä-painiketta aloittaa skannauksen.
8. Odota hetki, kunnes prosessi on valmis. Ohjelma antaa skannatut tiedot luettelot. Valitse tiedot, jotka on perittävä takaisin ja valitse Palauta. Valitse polku tietokoneeseen tallentaa talteen tiedot HTML- tai TXT-tiedostona.
Huomautus: Poistetaan niistä tulee oranssi ja nykyisten musta. Voit erottaa niitä käyttämällä yllä olevaa painiketta: Näyttää vain poistetut kohteet.
Palauta poistetut tiedot

Jaa-painiketta

 • disqus_jgdfkRwlBN

  Ohjelman can´t tunnistaa laite! Mitä tehdä? Olen seurannut vaihtoehtoja, kun se ei.

  • Tahtoa

   Mikä on puhelimen mallista ja voitonjako android-versio?

 • Genn

  ?????????? ??? (WhatsApp,Viber) ?? 300?.
  ??????????? ??????? 300?.
  ??????? ????? 300?.
  ????????!
  ???????? ??????????????!
  ?????? ?? ?????.

  SMS-ya@Live.ru