palauttaa poistetut viestit android

Kuinka palauttaa poistetut viestit Samsung Galaxy S5/S6

Q:”Poistin vahingossa koko keskustelu tekstiviestejä eikä 2 sanomia. Miten voin palauttaa poistetut viestit? Ne ei varmuuskopioitu pilvi.” – kysyi ariat89

Jokainen voi kohdata nyt kuluva arvoitus. Joten kysymys on, Miten hakea viestejä? Vastaus on, palauttaminen varmuuskopiosta on aina paras ratkaisu, jos sinulla on hyvä varmuuskopio tapa. Mutta jos sinulla ei ole varmuuskopio? älä huoli, Tämä artikkeli antaa sinulle ratkaisun.

Katso myös: Miten saada takaisin menetetty kuvia tai videoita Samsung Galaxy S6/5/4

Miksi meidän hakea poistetut viestit?

Kun poistat viestin puhelimeen, Itse asiassa, se ei ole todella poistetut mutta vain olla näkymätön. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

How to retrieve deleted messages from Samsung Galaxy

We need a program that can scan your phone and try to get data back. There are many this type of software, like Dr.Fone for Android, Aiseesoft, jne.. So you only need to select one of them and follow the instructions. Here we will use Dr.Fone for Android as an example.

1. Download Android Data Recovery program täällä, or its offical website.
2. Root your phone. (Katso myös: How to root your Galaxy S5)
3. Enable USB Debugging on your phone.
4. Install the program and run it, Kytke sitten Samsung Galaxy S5 tietokoneeseen. The program will start to connecting your device and your computer. App nimeltä MobileGo asennetaan automaattisesti puhelimeesi varmistaa yhteyden ja hyödyntämistä prosessien. Ja älkää muut Android hallintaohjelmisto tämän prosessin aikana.
galaxy yhteyden tietokoneeseen
5. Valitse Etsi tietotyyppejä: yhteystiedot, SMS, Puhelulokit, WhatsApp viestit & liitteet, kuvat, videot, audio-, tai jotkin muut tiedostot. Tarkista ne ja klikkaa Next jatkaaksesi.
Valitse tietotyyppi
6. Valitse varastointi tilassa: Poistetut tiedostot tai skannata etsiä kaikki tiedostot. Paina Seuraava.
Valitse tarkistustilan
7. Napsauta Käynnistä-painiketta aloittaa skannauksen.
8. Odota hetki, kunnes prosessi on valmis. Ohjelma antaa skannatut tiedot luettelot. Valitse tiedot, jotka on perittävä takaisin ja valitse Palauta. Valitse polku tietokoneeseen tallentaa talteen tiedot HTML- tai TXT-tiedostona.
Huomautus: Poistetaan niistä tulee oranssi ja nykyisten musta. Voit erottaa niitä käyttämällä yllä olevaa painiketta: Näyttää vain poistetut kohteet.
Palauta poistetut tiedot

Jaa-painiketta

 • disqus_jgdfkRwlBN

  Ohjelman can´t tunnistaa laite! Mitä tehdä? Olen seurannut vaihtoehtoja, kun se ei.

  • Tahtoa

   Mikä on puhelimen mallista ja voitonjako android-versio?

 • Genn

  ?????????? ??? (WhatsApp,Viber) ?? 300?.
  ??????????? ??????? 300?.
  ??????? ????? 300?.
  ????????!
  ???????? ??????????????!
  ?????? ?? ?????.

  SMS-ya@Live.ru