palauttaa tietoja iPad

Miten Palauta poistetut tiedostot iPad

Oletko koskaan poistanut iPad tiedostoja tai hukannut tietoja? Nämä ei ole roskakori iPadissa, emme voi kumota poiston. Mutta voimme käyttää iPadin hyödyntämistä ohjelmisto auttaa meitä.

iPad Data Recovery ohjelmisto on kolmannen osapuolen avulla, se antaa meille mahdollisuuden skannata iPad suoraan ja palauttaa poistettuja muistiinpanoja, kuvat, videot, muusikot, yhteystiedot, kalenteri ja niin edelleen, se toimii hyvin iPad 1, iPad 2, Uusi iPad ja iPad 4, jopa iPad mini. Voit valita takaisin kaikki kadonneista tiedoista tai vain palauttaa yhden haluamasi tiedostotyyppi. Se on sinun!

Lataa ilmainen kokeiluversio iPad Data Recovery Alla ensimmäinen.

Miten Palauta poistetut tiedostot iPad 1/2/3/4/Mini Suoraan ?

Vaihe 1: Liitä iPad tietokoneeseen ja skannata

A) IPhone iPad iPad mini, iPadin Retina-näyttö, Uusi iPad, iPad 2 käyttäjille (iPad 1 Käyttäjä voi ohittaa tämän seuraavaan):
Asennuksen jälkeen iPad tietojen hyödyntämistä, suorita ohjelma ja liitä iPad tietokoneeseen. Saat käyttöliittymän alla. Napsauta iso “Aloita Scan” nappi, skannaus käynnistyy välittömästi.

palauttaa poistetut tiedot iPadista

B) IPad 1 käyttäjä:
Jos käytät iPad 1, Ohjelma kysyy ladata plug-in ensimmäisenä, kun liität iPadin tietokoneeseen. Ja lataamisen jälkeen, sinun täytyy laittaa laitteen DFU tilassa, ohjelmisto voi syvä skannata laitteen. Ohjelma opettaa, miten tämä:

1) Pidä iPad ja napsauta “Alku” nappi.
2) Painamalla “Teho” Ja “Koti” painikkeita samanaikaisesti 10 sekuntia.
3) vapauta “Teho” nappi, mutta silti pitää tilalla “Koti” painiketta toisen 15 sekuntia.

palauttaa tietoja iPad

Vaihe 2: Tarkista skannaustulokset ja valitse tietojen elpyä

Skannaus prosessi kestää muutaman minuutin. Voit esikatsella kaikki löydetyt tiedot, kun skannaus viimeistely. Tarkista tiedot haluat, Napsauta sitten “Toipua” tallentaa ne kaikki tietokoneeseen.

Esikatselu ja elpyä ipad poistaa fils

Huomautus: Data lueteltu tässä sisältää poistettuja tietoja ja niistä edelleen iPadissa. Voit liukua painiketta poistetut kohteet vain.

Jaa-painiketta