WD-My-Passport

Kuinka palauttaa kadonneet tiedot Western Digital My Passport?

Jos olet poistanut joitakin tärkeitä tiedostoja tai vain alustanut WD My Passport kanssa virhe, tai hukannut vuoksi tiedostoja kiintolevylle korruptio tai viruksen hyökkäys. Älä hätääntyä, tämän oppaan palauttaa tietoja Wonderhare Data Recovery nyt.

Ennen Palautusopas vaiheet, kannattaa kiinnittää huomiota yksi asia: Kun tiedostot katoavat WD My Passport tahansa tilanteessa, lopeta se tallentaa uudet tiedostot. Kun uudet tiedostot korvaa vanhan, tiedostoja on todella niin vaikea ottaa takaisin.

nyt, Lataa Wondershare Data Recovery ja asenna se

Varoitus: ÄLÄ asenna ohjelma samaan osioon, jossa olet menettänyt tietoja välttää kirjoittamalla sen päälle.

nyt, yritetään palauttaa tietoja WD My Passport.

Vaihe 1, Valitse "Lost File Recovery"-tilassa käsittelemään My Passport Data Recovery
Liität My Passport tietokoneella, ja käynnistää tänä Data Recovery, näet ikkunan, joka tarjoaa 3 elpyminen tilaa sinulle, jos valitset "Standard mode". Voit valita "Menetti File Recovery"Mode aloittaa elpyminen.

Vaihe 2, Valitse osio My Passport etsimään kadonneet tiedostot
nyt, näette listan kaikista kiintolevyt tietokoneen kuuluvat WD My Passport. Sinun tarvitsee vain valita tiedot menetetään osio My Passport, ja klikkaa "Alku"Jatkaaksesi. Voit myös jälkensä "Ota Deep Scan"Saada parempia skannaustulokset.

Vaihe 3, Esikatsella ja palauttaa tiedostoja WD My Passport
Kun skannaus valmis, näet kaikki löytyneet tiedostot näkyvät vasemmalla ohjelman ikkunat tyypin & polku. Voit tarkistaa ne nimen ja valita, mitä haluat palauttaa by klikkaa "Toipua"-Painiketta. Voit myös esikatsella yhteinen tiedosto kuten BMP, Gif, PNG, JPEG, JPG, TIF, DOC, Docx, HTM, PDF, PPT, PPTX, RAR, XLS, XLSX, ZIP, jne.. ennen takaisin.

Huomautus: Kun palauttamaan tiedostot, älä tallenna ne samaan osioon, jossa olet menettänyt ne ennen. Valitse toinen osio tai levy tallentaa ne.

Free Download Data Recovery Windows

Jaa-painiketta