iPhone5

Kuinka palauttaa kadonneet tiedot iPhone turvallisesti & nopeasti

Koska suuri fani iOS laitteita, Haluan että varoitus, että iPhone on todella vaaraa tietojen katoamisesta milloin. Joskus kun liität iTunesin kanssa, iTunes ilmoittaa, että ei voi liittää iPhonen ja ota palauttaa sen ilman mitään syytä; tai jättänyt päivittää iPhonen; tai jatkuvaa uudelleenkäynnistystä Applen logo. Sinun täytyy palauttaa iPhone iTunesin kanssa ja menettänyt kaiken iPhonessa. Suurimman osan aikaa voit palauttaa joitakin tietoja iTunesista varmuuskopiosta, jos olisit tehnyt varmuuskopion iTunesin kautta, mutta saat kranttu vaiheet. Onko mitään työkaluja voi auttaa sinua saamaan takaisin dataa iPhone ilman iTunes? Tietenkin kyllä, tässä minä suositeltavaa Wondershare Dr.Fone, ammatillinen iPhone Data Recovery keino saada takaisin tietoja iPhone, jos poistat ne vahingossa tai järjestelmä kaatui.

Ei ole väliä käytät iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS tai aiemmat versiot, molemmat iPhone tietojen hyödyntämistä ohjelmisto avulla voit löytää varmuuskopio tiedoston ja esikatsella yhteystiedot, SMS, kuvat, videot, kalenteri, muistiinpanoja ja puhelutiedot yksityiskohtia, jotta voit palauttaa ne asiakkaan tarpeiden mukaan, sekä palauttaa tietoja iTunesin varmuuskopiosta.

Ensin sinun pitää ladata ja asentaa sen.

Alla on yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten palauttaa tiedot iPhoneen.

Vaihe 1, liität iPhonen tietokoneeseen

Liitä iPhone tietokoneeseen datakaapelin, ja sitten käynnistää Wondershare Dr.Fone. Valitse "Toipua iOS Device"Mode.

Jos iPhone on iPhone 4S tai iPhone 5, saat normaalin käyttöliittymän ja klikkaa "Alku"Aloittaa skannauksen.

Jos sinulla on vanhempi iPhone, saat DFU tilassa käyttöliittymä. Sinun täytyy käyttää iPhonen liitännän mukaan ohjeita tehdä skannauksen alku.

Kun siirryt "Palauttaa tiedot muodostavat iTunes Backup", yhdistää iPhonen ja Wondershare Dr.Fone listaa kaikki iTunes varmuuskopio tiedostoja iPhonen, iPad tai iPod touch, joka on koskaan synkronoida iTunesin kanssa tällä tietokoneella automaattisesti. Valitse vain yksi sinun ja napsauta “Aloita Scan” aloittaa iTunes varmuuskopio talteen.

Vaihe 2, Skannaus tietoja iPhonen

Kun analyysi on valmis, Dr.Fone automaattisesti tarkista laite kadonneet tiedot. ("Palauttaa tietoja iTunes Backup"-Tilassa ei tarvitse analyysi laitteeseen)

Vaihe 3. Esikatselu ja valikoivasti palauttaa tietoja

Kun skannaus on valmis, kaikki löydetyt tiedot näkyvät luokkiin, kuten kamera roll, photo stream, Photo Library, yhteystiedot, Viestien, Viestiliitteiden, Soita historia, kalenteri, muistiinpanoja, muistutuksia, saneluja ja safari kirjanmerkki. nyt, voit esikatsella niitä kaikkia yksitellen niin, tarkistaa, ovatko ne mitä haluat hakea vai ei. Kun olet valinnut tiedostot haluat palauttaa, klikkaa "Toipua"-Painiketta, niin saat tiedot takaisin.


Jaa-painiketta

  • LeooJack

    Se on hyvä ohjelmisto Tietoa Palauta iPhone, jotka koskaan tiedä !! Olen myös saada viestejä poistaa iphone, Merci beaucoup !!