DFU-tilaan

Kuinka laittaa iPhone, iPad ja iPod touch DFU tilassa

Mikä on DFU tilassa?

DFU (Laitteen firmwaren päivitys) tila on tila, jonka avulla voit laittaa iPhonen käyttöliittymä iTunesin kanssa, mutta ei lataa uusin versio iOS tai käynnistyslataimen sen päälle. Se on tärkein ero DFU mode ja recovery mode.

DFU tilassa voit muuttaa ja valita firmware haluat asentaa päälle iPhonen. Esimerkiksi, käyttäisit DFU tilassa, jos haluat asentaa aiemman version iOS, Jailbreak iPhone tai avata SIM. Jos standardi elpyminen ei toimi voit saada laitteen takaisin käyttökuntoon, DFU voivat auttaa sinua ulos.

Kuinka tulla DFU tilaan

1. Kytke laite tietokoneeseen ja valitse iPhonen luettelosta laitteista iTunesissa.
2. Sammuta laite.
3. Pidä virtapainiketta 3 sekuntia.
4. Paina ja pidä Koti-painiketta jatkaen virtapainiketta. Tee tämä 10 sekuntia.
5. Vapauta virtakytkin ja jatkaa pitämällä Koti-painiketta kunnes saat popup iTunesista, että laite on todettu olevan palautustilassa.

Se siitä, olet DFU tilassa. Tämä prosessi toimii iPhone, iPod, ja iPad joten ei väliä mitä iOS-laitteen käytät voit käyttää tätä opetusohjelma.

Miten poistua DFU tilaan

Jos haluat poistua DFU tilaan, pidä Sleep / Wake-tai teho-ja Koti-painiketta yhtä aikaa vähintään kymmenen sekuntia, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Stuck in DFU tilassa

Jos saat kiinni DFU tilassa ja täytyy päästä pois, vain virtapainiketta ja Koti-painiketta alhaalla, kunnes Apple-logo tulee näkyviin. (Katso myös: Miten päästä pois DFU tilassa)

Jaa-painiketta