Yhteys 7 movie

Pelaaminen MKV videot Nexus 7 ( 2013 & 2012 )

Nexus 7 2kolmannen sukupolven on erinomainen ja kustannustehokas tabletti. Sen suuri 1,920 x 1,200 LCD-IPS-paneeli antaa sinulle ihana visuaalinen nautinto. Yhteys 7 tuki MPEG4, H.263, H.264 ja DivX. Ja voit myös pelata MKV, RUOKAILU, AVI, jne.. asentamalla videosoitin app kuten MX Player Google Play tai Amazon Apps.

Joten Google Nexus, on olemassa 2 tapoja katsella elokuvia Nexus 7.

1. Ostaa ja ladata elokuvia Google Play ja Amazon, ne ovat optimoitu Android jo, Nexus 7 1 tai 2 sukupolvi voi pelata niitä suoraan, koska se käyttää Hard Decoding pelata sitä. Tämä tapoja ei tarvitse paljon voimavara prosessori ja akun. Mutta sen heikko kohta on can'y pelata monia videoformaatteja.

2. Asentaminen videosoitin, kuten MX-soitin tai Dice Player, joka käyttää omaa sisäosat pelata video, nimeltään "Ohjelmistot purku". Se tukee lähes kaikkia videoformaatteja, kun taas luotetaan enemmän pääprosessori, sen sijaan, että laitteisto dekoodaus, ja tarvitsevat myös enemmän akkua.

Laitteisto dekoodaus nick on selvästi paras vaihtoehto videotoisto, koska se ei ole rajoituksia siitä, kuinka suuri tallennus, ja ei valu akkua yhtä paljon, mutta voi olla kyky hyödyntää sitä, meidän täytyy muuntaa videon tyyppi, joka Nexus 7 tuettu.

Ohjeita, miten korjata toisto-ongelmia ja pelata MKV tiedostoja Nexus 7

Vaihe 1: Lataa ja asenna Video Converter Ultimate tietokoneeseen

Video Converter Ultimate on tehokas video työkaluja, joiden avulla voit muuntaa videoita ja DVD-levyjä, jopa lataaminen YouTube & Tivo videoes ja polttaminen videon DVD.

Vaihe 2: Tuo videot, jotka haluat ohjelman

Suorita ohjelma, ja laittaa videon resurssi siihen. Voit helposti tehdä tämän napsauttamalla "Add Files" tai "Lataa DVD". Ja voit myös tuoda videoita ja DVD vetämällä mediatiedostoja suoraan ohjelman.

muuntaa mkv nexus 7

Vaihe 3: Aseta profiilin Nexus 7

Sinun täytyy valita profiilin ennen muuntamalla alkua. Yleensä voit valita videon muodossa profiili, kuten MP4, AVI, RUOKAILU, jne.. Ja tässä, voit valita profiilin suoraan valitsemalla Laitteen malli. Koska tämä Video Converter Ultimate on optimoitu suosituin laite, älypuhelimet ja tabletit.

Yhteys 7 videon muodossa

Vaihe 4: Alkaa muuntaa MKV tiedostoja MP4

Jälkeen ulostulo asetukset tehdään. Voit klikata suurin "Muunna"-painiketta aloittaa muuntaminen prosessi.

muuntaa mkv nexus 7

Vaihe 5: Liittää laitteen tietokoneeseen ja siirtää elokuvia se

Kun muuntaminen valmistui, liittää Nexus 7 tietokoneeseen ja kopioida videoita yli laitteeseen, sitten voit katsella elokuvia käyttäen sisäänrakennettu videosoitin app ilman pätkivä / jäätymispiste / sync kysymyksiä.

Jaa-painiketta