iPad-air

Pelaaminen DVD-elokuvia iPad Air

iPad-air

Apple on julkistanut uuden iPad Air. Ja tämä opas näyttää, miten muuntaa omia DVD-elokuvia uusiin iPad Air.

Ilmeisesti, iPad Air on paras 10 tuumainen tabletti. Se on kunnon ulkoa uudelleensuunnittelu ja veneet huomattavasti ohuempi ja kevyempi. Lisää, 13 tuntia ja 10 minuuttia, 2,048 x 1,536 IPS-paneeli tarjoaa 264 ppi (pikseliä tuumalla), 4:3 kuvasuhde. Sen täytyy olla suuri tabletti elokuvien katseluun matkan aikana.

Things We Need

  • Liitosjohdon iPad Air ja DVD ajaa ehkä.
  • Muuntaminen ohjelmisto ja iTunes. Käsijarru ja Freemake on hyvä ja ilmainen video-muunnin. Käytän yleensä Video Converter Ultimate, sen tehokkaampia toimintoja ja mukavuus. (Voi myös muuntaa HD-videoita ja lataa YouTube-videoita, joka on suosikkini.)

Miten muuntaa DVD-elokuvia iPad Air

iPad Air tukee MP4, RUOKAILU, ja jotkut AVI. Ja paras vaihtoehto on H.264MPEG-4. Se voi toistaa 1080p hyvin.

Vaihe 1: Suorita muuntimen ja tuoda DVD-tiedostoja

on olemassa 3 tapaa tuoda DVD ohjelmaan. Lukea DVD-asema, DVD kansioita ja ISO / IFO-tiedostot. Ja voit vetää & pudottaa ne helposti.

muuntaa DVD iPad ilman

Vaihe 2: Valitse lähtö videon muodossa

Video Converter Ultimate on optimoitu iPad Air. Voit helposti valita lähtö profiilin valitse "Output Format > Laite > Omena > iPad Air "oikealla ohjelman.

Se muuntaa DVD MP4 H.264 video codec ja AAC audio codec.

Rip dvd ipad Ilmastointi

Vaihe 3: Aloittaa muuntaminen

Klikkaa "Muunna"-painiketta oikeassa alakulmassa, muuntaminen edistystä alkaa. Voit saada muunnetut tiedostot by klikkaa "Avaa kansio"-painiketta suoraan.

muuntaa DVD iPad ilman

Vaihe 4: Liitä iPad Air iTunesiin ja synkronoi

Liitä iPad Air tietokoneeseen ,ja käyttää iTunes siirtää elokuvia se. Ja jos haluat laittaa YouTube tai muut online-sivustoja "videon iPad Air, noudata tämän oppaan.

Jaa-painiketta