Blu ray-xbox360

Pelaaminen Blu-ray-elokuvia Xbox 360

Xbox ei ole vain hyvä pelikonsoli, mutta myös suuri mediasoitin. Sillä se on DVD-asema, jokaisen Xbox 360 voi toistaa DVD-elokuvia suoraan kättelyssä, ilman mitään erityisiä ohjelmistoja tai laitteita tarpeen.

ei xbox 360 Pelata Blu-ray?

Kanssa kasvava suosio Blu-ray, sinulla voi olla suuri kokoelma Blu-ray-levyjä ja haluat käyttää Xbox-konsolin pelata sitä. Kuitenkin, löysit sen mahdotonta, koska se ei ole sisäänrakennettu Blu-ray-asema. Niin, on paikalla jokin telapölkyt toistaa Blu-ray elokuvia Xbox 360(Muuten, Uusimmat Xbox yksi on Blu-ray-asema). Kyllä, on. Blu-ray-levyn voi muuntaa kiintolevyn, Pelaan Xbox. Ja tämä artikkeli näyttää, miten muuntaa Blu-ray-elokuvia ja pelata Xbox 360.

Ennen kuin aloitat, Tarvitsemme

  • Tietenkin Xbox 360 ja Blu-ray-asema.
  • Meidän pitäisi tietää Xbox 360 tuki 720p ja 1080p AVI, MP4, RUOKAILU, WMV, jne.. videoformaatteja.
  • Tarvitsemme Blu-ray Ripper ohjelmisto muuntaa Blu-ray-elokuvia kuin Xbox 360 yhteensopivia videoformaatteja. Blu-ray Rippers markkinoilla ovat kaikki shareware, mutta voit kokeilla MakeMKV, joka voi antaa sinun rip Blu-ray-levyjä MKV(MKV ei myöskään tue Xbox 360) ilmaiseksi niin kauan kuin 30 päivää. Sitten sinun täytyy maksaa.

Miten rip Blu-ray-elokuvia Xbox 360

Vaihe 1:Tuo Blu-ray-elokuvia

Aseta Blu-ray-levy asemaan, lataa ja asenna ohjelmisto edellä. Ohjelmiston ja klikkaa "Lataa Disc"-painiketta vasemmassa yläkulmassa. Voit valita kuorman BD-levy ja BD-kansio, vaikka IFO-tiedostot. Sitten tuoda Blu-ray-elokuvia haluat ohjelman. Näet käyttöliittymä kuten tämä alla. (klikkaa suuremmaksi kuva)

convert blu ray movies to xbox 360

Vaihe 2: Valitse lähtö profiilin Xbox 360

Klikkaa "Profiili"-ruutu ja valitse muoto Xbox 360 seuraavissa avattavasta-lista. Täällä me valitsemme "Xbox 360 H.264 HD Video (*.MP4)". Tämä profiili on optimoitu Xbox 360 jo. Sen Oletustarkkuus on 1280 x 720, voit helposti vaihtaa sen 1920 x 1080 by klikkaa "Asetukset"-painiketta oikealla puolella "profiilin". Muut video parametrit voidaan myös muokata. Esimerkiksi, video codec, audio codec, Bit Rate, kuvasuhde, 3d asetukset, jne..

Xbox-profiili

Vaihe 3: Aloita repimässä Blu-ray-elokuvia Xbox 360

Kun kaikki asetukset alas, klikkaa suurin "Muunna"-painiketta aloittaa prosessin repimässä Blu-ray-elokuvia MP4-muotoon. Kun muunnos on valmis, laittaa videoita Xbox 360 ja pelata sitä. Nyt nauttia.


Jaa-painiketta