katsella dvd Nexus 7

Kuinka pelata avi tiedostoja Nexus 7

Monet ihmiset ovat tavanneet ongelmia pelaamassa avi tiedostoja tavallista. He ovat asentaneet MXplayer tai BSplayer, mutta silti ottaa ongelma, koska harvat niistä ei pelata.

Ehkä vanha avi-tiedostoja ei tueta hyvin näiden pelaajien tai jotain muita. Universaali tapa on muuntaa AVI-muodossa Nexus 7 natiivisti videoformaatteja, aivan kuten MP4. Ja, voit pienentää videon kokoa ja säätää videon parametrit kuten bittinopeuden jne.. sopivaksi Nexus 7 parempi, Mielestäni sinulla on mukava toiston kanssa.

Muuntaa avi videoita nexus 7 ei ole monimutkainen. A Video Converter ( Video Converter for Mac ) voi tehdä sen hyvin. Tämä suuri sovellus tarjoaa meille optimoitu esiasetettu Nenus 7. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muita asetuksia manuaalisesti ja vain yksinkertaisesti valita oikean profiilin yhdellä napsautuksella.

Ensin ladattava kokeiluversio Video Converter ( Windows-tai Mac )

Sitten seuraa ohjeita:

Vaihe 1: Suorita ohjelma ja lisää AVI-tiedostoja muunnin

Asennuksen jälkeen Video Converter, voit tehdä oletusliittymä. Sitten, osuma "Add Files"-painiketta sivun vasemmassa lisätä videotiedostoja, tai voit vetää ja pudottaa AVI-tiedostoja suoraan.

Muuntaa avi Nexus 7

Vaihe 2: Valitse optimoitu esiasetettu Nexus 7

Oikealla ohjelmiston. Napsauta "Device"-välilehti, ja valitse "OHTERS" > "Nexus 7". Ohjelmisto on optimoitu valmiiksi Nexus 7, suoraan valita sen ilman muita käsisäädöt.

Yhteys 7 videon muodossaD

Vaihe 3: Aloita AVI Nexus 7

Jälkeen valita esitysmuodon, Klikkaa "Muunna"-painiketta aloittaa muuntaminen. Muutamassa minuutissa, saat huomata sanoen kaikki nämä tehtävät ovat päättyneet.

Muuntaa avi nexus 7

Vaihe 4: Siirrä muuntaa videotiedostoja Nexus 7

Voit nopeasti löytää ne lähtö tiedostoja "Avaa kansio". Kytke sitten Nexus 7 tietokoneeseen kaapelin kautta ja vedä muunnetut tiedostot. Hyvin, nauttia ihanasta videosisältöä nyt.

Jaa-painiketta