iPhone-tapa-maksu

UKK: My iPhone ei lataudu

iPhone-tapa-maksuMitä teet, jos huomaat, että olet iPhone ei lataudu? Ehkä luulet akku on rikki, ja tarvitset uuden. Mutta itse asiassa, on olemassa joitakin asioita, jotka voivat häiritä kykyä ladata iPhonen akku. Voit kokeilla näitä asioita ennen kuin voit vaihtaa akun.

1. Tarkista USB-portti

Jos iPhone ei voi saada maksua, kun USB-portin. Ensimmäinen asia, sinun täytyy yrittää on kytkeä iPhonen toiseen USB-porttiin tai toiseen tietokoneeseen. Jos sitten tietokone tunnistaa ja lataa puhelimesi, joka tarkoittaa edellisestä USB-portti on rikki.

2. Tarkista USB-kaapeli

Sinun täytyy tarkistaa USB-kaapeli. USB-kaapelia käytetään liittämään iPhonen ja tietokoneen tai seinään laturi. Jos se oli rikki, niin tietenkin, et voi ladata. Täällä voit vaihtaminen Tapa tarkistaa (muuttaa toisen USB-kaapeli). Jos huomaat, että ongelma on USB-kaapeli, vain mennä ostamaan uusi.

3. Tarkista Wall laturi

Vaikka Seinälaturissa harvoin menee pieleen, Meidän täytyy ottaa tämä mahdollisuus huomioon. Voit silti käyttää vaihto Method olla testi. Lainaa toisen ihmisten laturia tai vain lataa iPhone tietokoneen. Siksi voimme tarkistaa, onko seinästä laturi on rikki.

4. Tarkista Voltage

Puhelin lataus vaatii tietyn jännitteen. Ehkä olet tottunut käyttämään jonkin laitteen, kuten näppäimistön ladata puhelimen, mutta joskus se ei voi antaa tarpeeksi jännitettä. Silloin puhelimen voinut saada maksua. Joten varmista, että sinulla ei ole kytkeä iPhonen näppäimistön mutta tietokoneessa.

5. Restart iPhone

Uudelleenkäynnistys on yleisin tapa ratkaista pieniä ongelmia. Saatat yllättyä sen tehokkuus. Sillä välin, se ei voi ratkaista kaikkia ongelmia. Mutta kun löydät puhelimesi ei lataudu, miksi ei käynnistä se ja uudelleen plug in power. Tämä saattaa antaa sinulle yllätys.

6. Käytä iPhone Palautustila

Joskus ratkaisemaan monimutkaisempia ongelmia iPhonen vaatii laajempia vaiheita. Uudelleenkäynnistys ei voi luovuttaa tätä. Sitten voit tehdä puhelimesi palautustilaan palauttaa muodostaa varmuuskopion tai tehdasasetukset (poistaa kaikki tiedot). Tämä olisi hyvä tapa.

7. Akku on kuollut

Jos mikään, mikä ylhäällä työ, valitettavasti, te akku on kuollut, ja se on vaihdettava. Apple tarjoaa akun palvelua $79, plus $6.95 merenkulku. Jos iPhone on kattaa Applen yhden vuoden rajoitettu takuu, AppleCare , tai AppleCare Protection Plan, voit korvata sen ilmaiseksi.

Jaa-painiketta