iPhone-tapa-maksu

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET: Minun iPhone ei lataudu

iPhone-tapa-maksuMitä teet, jos huomaat, että iPhone ei lataudu? Ehkä luulet, että akku on rikki, ja tarvitset uuden. Mutta itse asiassa, on olemassa joitakin asioita, jotka saattavat haitata mahdollisuus periä iPhonen akku. Kokeile näitä asioita ennen kuin voit vaihtaa akun.

1. LAN USB-portti

Jos iPhone saa periä kun käytät USB-porttiin. Ensimmäinen asia, sinun täytyy kokeilla on kytkeä iPhone toiseen USB-porttiin tai toiseen tietokoneeseen. Jos tietokone tunnistaa ja lataa puhelimen, Tämä tarkoittaa edellisen USB-portti on rikki.

2. Tarkista USB-kaapeli

Sinun täytyy tarkistaa USB-kaapeli. USB-kaapelin avulla liittää iPhone ja tietokoneen tai seinälaturi. Jos se on rikki, sitten tietenkin et voi ladata. Täällä voit tarkistaa korvaa menetelmän avulla (muuta toinen USB-kaapeli). Jos huomaat, että ongelma on USB-kaapeli, vain mennä ostaa uuden.

3. Tarkista seinälaturi

Vaikka seinälaturi harvoin menee pieleen, Meidän täytyy ottaa tämä mahdollisuus huomioon. Voit silti käyttää korvaa-menetelmä on testi. Lainata toisen kansan laturin tai vain Lataa iPhone tietokoneeseen. Siksi voimme tarkistaa, onko seinälaturi on rikki.

4. Jännitteen tarkastukseen

Puhelin vaatii tietty jännite. Ehkä te aari käytetty jotta apu jokin laite, kuten näppäimistö ladata puhelimeen, mutta joskus se ei tarjoa tarpeeksi jännitettä. Sitten puhelimen päässyt maksu. Joten varmista, että olet ei ampuminen iPhone näppäimistön, mutta tietokoneessa.

5. Käynnistä iPhone uudelleen

Uudestisyntynyt on yleisin tapa ratkaista pikku ongelmia. Saatat olla yllättynyt sen tehokkuutta. Samaan aikaan, se voi ratkaista kaikkia ongelmia. Mutta kun löydät, puhelimen voi ladata, Miksei se uudelleen ja kytkettävä uudelleen vallassa. Se voi antaa sinulle yllätys.

6. Käyttää iPhone Recovery Mode

Joskus ratkaista monimutkaisia ongelmia iPhonen edellyttää enemmän portaat. Käynnistä ei voi käsi. Sitten voit tehdä puhelimen takaisin saaminen moodi palauttaa lomakkeen varmuuskopio tai tehdasasetuksiin (poistaa kaikki tiedot). Tämä olisi hyvä tapa.

7. Akku on kuollut

Jos mikään edellä mainitut asiat ei toimi, Valitettavasti, sinun akku on kuollut ja on vaihdettava. Apple tarjoaa akun $79, Plus $6.95 toimitus. Jos iPhone kuuluu Applen yhden vuoden rajoitetun takuun, AppleCare Protection Plan, tai AppleCare Protection Plan, Voit korvata sen ilmaiseksi.

Jaa-painiketta