Sandisk muistikortti

Miten hakea kuvia alustettu muistikortti

"Tiedän, että se on typerä, mutta en vain vahingossa muodossa muistikortti Cannon PowerShot S95. Se on vaimoni kamera ja hän otti kuvia meidän lapsille ennen. Onko mitään mahdollista keinoa palauttaa kuvia alustettu muistikortti?"

Olemme aina tehdä muistikortin alustuksen jälkeen ladata kuvia tietokoneeseen, mutta joskus, meillä olisi suuri virhe, että unohtaa kopioida valokuvia. Saatat ajatella, "Voi ei, ne ovat menneet!". Oikeastaan ??ne ovat edelleen pysyä muistikortille vain olla näkymätön. Tietokone merkitty alue laitat valokuvia taas käyttökelpoiseksi, tämä ala voidaan kirjoittaa haltuunsa uutta tietoa.

Käytä tehokas ja ammattimainen Photo Recovery ohjelmisto auttaa sinua saada ne takaisin. Wondershare Data Recovery Ja Wondershare Data Recovery for Mac on hyvä vaihtoehto sinulle palauttaa kuvia alustettu muistikortti. Lisäksi, tämä ohjelma pystyy palauttaa videoita ja äänitiedostoja SD-kortilta, liian.

Voit ladata kokeiluversion Wondershare Photo Recovery palauttaa kuvia nyt, skannata muistikortille ja esikatsella löytyy kuvia niin kuin tarkistaa, kuinka monta kadonnutta kuvia voidaan ottaa talteen.

Miten Recover kuvia alustettu muistikortti

Vaihe 1: Liitä kortinlukija tietokoneeseen ja ohjelmiston

Muistikortinlukija liitetään tietokoneessa (eli liite se ardor laptop-muistikortinlukija), Suorita ohjelma, ja valitse ”menettänyt File Recovery”.

muistikortti recovery

Vaihe 2: Valitse muistikortti ja skannaus

Ohjelma listaa ankara ajaa ja irrotettava ajaa, Valitse muistikortti (yleensä viimeinen osio ) ja napsauta ”Käynnistä”-painiketta.

palauttaa tietoja alustettu sd-kortti

Vaihe 3: Esikatselu löytänyt kuvia ja saada mitä haluat takaisin

Ohjelma skannaa muistikortin ja näyttää tuloksen. Kaikki kadonneet tiedot, lajiteltu luokkiin. Esikatsella niitä ja valita, mitä haluat palauttaa tietokoneeseen.

henkivakuutus alustettu sd-kortti

Huomautus: Formatoinnin jälkeen muistikortti, älä kopioi mitään sitä. Tai se vähentää mahdollisuutta periä poistetut kuvat.

Jaa-painiketta