Sana

Miten saada takaisin menetetty tai poistetut Word-asiakirjoja

Sinun olisi pitänyt poistaa Microsoft Word decuments vahingossa ennen, tai pikku veljentytär teki sen sinulle. Se näyttää ne jätti sinut, mutta tietokone on todennäköisesti jälkiä ne jonnekin kiintolevylle. Kun oikea menetelmä, oikeat työkalut, voit saada ne takaisin. Tässä on opas siitä, miten palauttaa poistetut Word-asiakirjaan kiintolevyltä.

Kaksi tapaa palauttaa kadonneet tai poistetut Word-asiakirjaan

Tapa yksi: Jos Luo aina varmuuskopio-asetus on valittuna, voi olla varmuuskopio tiedoston. Löytää varmuuskopio tiedoston, seuraavasti:

1. Etsi kansio, johon viimeksi tallensit puuttuvan tiedoston.
2. Etsi tiedostoja, joiden. Wbk tiedostotunniste.
3. Suorita Word ja avaa ne.

Menetelmä kaksi: Käyttö Data Recovery Software on toinen tapa saada takaisin menetetty tai poistetut Word-dokumentti, joka on myös suositeltavaa. Ammatillinen Word-dokumentti elpyminen on erittäin nopea löytää ja takaisin menetetty tai poistetut asiakirjat ja helppokäyttöinen, et tarvitse mitään erityisiä teknisiä tai tietojen hyödyntämistä taitoja.

Lataa trail versio ja asenna se, on Windows-version ja Mac-versio.

Vaiheet Palauta poistetut Word Document

Vaihe 1: Ohjelmiston ja valitse recovery mode aloittaa

Asentaa Wondersahre Data Recovery tietokoneeseen ja käynnistä ohjelma, ja valitse "Lost File Recovery"-tilassa takaisinperintää.

sana palauttaa asiakirja

Vaihe 2: Skannata kiintolevyn löytää kadonneet tiedostot

Näet listan kaikista kiintolevyt tietokoneen. Valitse alkuperäinen sijaintia, johon Word-asiakirjaan tallennettu ja klikkaa "Start"-painiketta aloittaa tietokoneen tarkistus kadonneet tiedostot.

Palauttaa word-asiakirja

Vaihe 3: Palauttaa poistetut Word-dokumentti

Ohjelmisto näyttää kaikki löydetyt tiedostot skannauksen jälkeen, he olisivat lajiteltu luokkiin. Voit esikatsella sisältöä Word-asiakirjoja ennen hyödyntämistä. Sitten selville sanan haluamasi asiakirja ja paina "Palauta"-painiketta.

Palauttaa poistetut word-asiakirjoja

Huomautus: Älä tallenna talteen Word-tiedostoja orginal paikoilleen. Löytää toinen osio tai ulkoinen asema tallentaa ne, turvallisuuden huomioon.

Jaa-painiketta