Palauttaa menetetty-sms-android

Miten palauttaa poistettuja tekstiviestejä Android-puhelinta

Jos olet poistanut eräitä hyvin tärkeitä viestejä, kun tyhjennys SMS-laatikko. On toimittava nopeasti. Koska tyhjennys SMS laatikko ei oikeastaan poistaa viestit, se vain piilottaa poistetaan oletusnäkymästä. Joten sinulla on vielä mahdollisuus saada takaisin, tai ne korvataan jollain muulla. Tässä näytämme miten palauttaa poistettuja tekstiviestejä Android-puhelinta.

Koristella jotta palauttaa poistetut tekstiviestit

On olemassa monia eri PC ja Mac-pohjaisten työkalujen avulla voit, ja ne periaatteessa tehdä sama asia: Liitä Android puhelimesta tietokoneeseen, Skannaa oman Android muisti, Tunnista ja palauttaa poistetut viestit. Tässä esittelemme Android tietojen palauttamista työkalu: Dr.Fone Android.

Muut valmisteet

Jälkeen Lataa Android Data Recovery-ohjelma. Meillä on vielä jotain tekemistä.

Miten palauttaa poistetut tekstiviestit Android

Nyt aloitetaan toipuminen. Löydät sen hyvin yksinkertainen ja helppo käyttää.

Huomautus: Älä suorita muut Android hallintaohjelmisto aikana koko toipuminen.

Vaihe 1: Käynnistää Android tietojen palauttamista työkalu ja liitä laite tietokoneeseen.

Liitä Android puhelimesta tai tabletin tietokoneeseen USB: n kautta. Ohjelma näyttää, että se yhdistää laitteen kanssa. Sovelluksen nimi MobileGo asennetaan Android yhteys ja toipuminen.

Liitä puhelin tietokoneeseen

Vaihe 2: Valitse tiedostotyypit, jotka haluat palauttaa

Se voi palauttaa 8 kuvatyyppien välillä, Valitse viestit ja valitse Seuraava. Jos haluat palauttaa muiden joko, merkitse ne kaikki.

valita tiedoston

Vaihe 3: Valitse skannaus-tilaan

Jos voi löytää kadonneet tiedot poistetaan, Voit valita vain etsiä poistetut tiedostot. Tai kokeile ä tarkistuksen tilan.

Huomautus: Vain skannaus poistetut tiedostot vie vähemmän aikaa.

tilassa

Vaihe 4: Valmis aloittamaan

Recovery työkalu automaattisesti root laite palauttaa tietojen enimmäismäärän. Kun toipuminen laite palaa juurruttamattomat tila. Napsauta Käynnistä-painiketta.

Vaihe 5: Skannaus Android

Ohjelma alkaa analysoida laite, ja yrittää saada juuri luvan. Pitäisi poistaa laitteeseen ja sallia SuperSU requrest.

Vaihe 6: Esikatsele ja palauttaa poistettua sisältöä

Dr.Fone Android listaa kerrytettävissä olevan sisällön. Voit esikatsella ja päättää, mitä haluat palauttaa. Rastita ne ja valitse Palauta. Palautetut tiedot tallennetaan HTML- tai TXT tiedosto tietokoneesta.

Palauta sms android

Miten koskaan menettää viestisi uudelleen

Paras tapa välttää tietojen menetys on taaksepäin. Suosittelemme, että vapauttaa app vieras SMS varmuuskopiointi & Palauttaa.

1. Avaa app ja napauta varmuuskopio.
2. Valikoida mikä te haluta luoda varmuuskopio, Kosketa sitten Paikallinen varmuuskopiointi vain. Se tallentaa varmuuskopiotiedoston oman Android varastointi. Jos haluat lähettää varmuuskopiotiedoston Google Drive, Dropbox tai sähköpostiosoite, Voit valita muita.

SMS varmuuskopiointi palauttaa 1
3. Viestien palauttaminen varmuuskopion avulla on helppo, Napauta vain Palauttaa Etusivulle, ja napauta sitten luettelosta varmuuskopiotiedosto. Jos olet ladannut varmuuskopiointi, Napauta Valikko oikeassa yläkulmassa, Kosketa sitten Lataaminen.

SMS-backup-restore-2

Jaa-painiketta