Palauttaa menetetty-sms-android

Miten Palauta poistetut tekstiviestejä Android-puhelinta

Jos olet poistanut joitakin hyvin tärkeitä viestejä, kun tyhjentää SMS laatikko. Sinun on toimittava nopeasti. Koska tyhjentää SMS laatikko ei oikeastaan ​​poistaa viestit, se vain piilottaa sen välitön näkymä. Joten sinulla on vielä mahdollisuus saada ne takaisin, tai ne korvataan jotain muuta. Täällä näyttää, miten palauttaa poistetut tekstiviestejä Android-puhelinta.

Työkalut palauttaa poistetut tekstiviestit

On olemassa monia erilaisia ​​PC ja Mac-pohjaisia ​​työkaluja voi auttaa sinua, ja he periaatteessa tehdä sama asia: Liitä Android-puhelimen tietokoneeseen, skannata Android muistiin, sitten tunnistaa ja palauttaa poistetut viestit. Tässä esittelemme Android Data Recovery työkalu: Dr.Fone Android.

Muut valmisteet

Kun lataus Android Data Recovery ohjelma. Meillä on vielä jotain tekemistä.

Miten Palauta poistetut tekstiviestejä Android

Nyt alkaa toipuminen. Löydät sen hyvin yksinkertainen ja helppo käyttää.

Huomautus: Älä suorita mitään muita Android-hallinto-ohjelmistot koko toipuminen.

Vaihe 1: Käynnistää Android Data Recovery työkalu ja liittää laitteen tietokoneeseen.

Liitä Android-puhelinta tai tabletti tietokoneeseen USB. Ohjelma näyttää, että se on yhdistää laitteesi kanssa. App nimeltään MOBILE asennetaan Android takaamaan yhteys ja toipuminen.

Liitä puhelin tietokoneeseen

Vaihe 2: Valitse tiedostotyypit haluat palauttaa

Se voi palauttaa 8 tyyppisiä tiedostoja, rasti Viestit ja valitse Seuraava. Jos haluat palauttaa muiden joko, rasti ne kaikki.

valita tiedoston

Vaihe 3: Valitse skannaustila

Jos voit tunnistaa kadonneet tiedot poistetaan, voit valita vain etsiä poistetut tiedostot. Tai kokeile muita skannaustila.

Huomautus: Vain skannaus poistetut tiedostot vie vähemmän aikaa.

tilassa

Vaihe 4: Valmis aloittamaan

Elpyminen työkalu automaattisesti kitkeä laitteen takaisin maksimimäärän dataa. Kun toipuminen laitteesi palaa juurtumattomilla tila. Napsauta Käynnistä.

Vaihe 5: Skannaus Android

Ohjelma alkaa analysoida laitteen, ja yrittää saada juuri lupa. Sinun pitäisi kääntyä laitteeseen ja anna SuperSU requrest.

Vaihe 6: Esikatselu ja elpyä deletoida sisältöä

Dr.Fone Android luetellaan kaikki kerrytettävissä sisältö. Voit esikatsella niitä ja päättää, mitä haluat palauttaa. Tick ​​ne ja klikkaa Palauta. Talteen tiedot tallennetaan HTML-tai TXT tiedosto tietokoneeseen.

Palauta sms android

Miten koskaan menetä tekstiviestejä uudelleen

Paras tapa välttää tietojen menetys on varmuuskopiointi. Ehdotamme ilmainen sovellus nimeltään SMS Backup & Palauttaa.

1. Avaa sovellus ja kosketa Backup.
2. Valitse mitä haluat luoda varmuuskopion, then tap Local Backup vain. Se tallentaa varmuuskopion oman Android n varastointi. Jos haluat lähettää varmuuskopio Google Drive, Dropbox tai sähköpostiosoite, voit valita muita.

SMS varmuuskopiointi palauttaa 1
3. Palauttaa viestit varmuuskopiointi on erittäin helppoa, napauttamalla Palauttaa kotisivulla, ja napauta sitten varmuuskopio tiedoston lista. Jos olet ladannut varmuuskopiointi, kosketa valikon oikeassa yläreunassa, then tap Kuormitus.

SMS-backup-restore-2

Jaa-painiketta