Elpyä deletoida Valokuvat

Miten Palauta poistetut kuvat Android-laitteella

Jos olet poistanut valokuvia vahingossa tai pyyhkiä laitteen vilkkua uusi ROM. Sitten sinun täytyy lukea tämä askel-askeleelta opas oppia palauttaa kadonneet valokuvia Android. Näytämme, miten helppoa se on. Sinun tarvitsee vain liikkua nopeasti.

Miksi voit saada valokuvia takaisin

Kun poistat kuvia, videot, musiikkia tai muuta sisältöä, niitä ei todellisuudessa poisteta. He vain tulee näkymätön. Ne ovat edelleen Androidin varastointi. Joten kun olet löytänyt poistanut joitakin tärkeitä kuvia vahingossa, toimikaa nopeasti mahdollisimman pian. Nopeammin toimit, todennäköisemmin olet palauttaa poistetut kuvat.

Huomautus: Katkaise Wi-Fi ja datayhteys olisi parempi.

Kuinka palauttaa poistetut kuvat Android

WARN: RECOVERY prosessi edellyttää pääkäyttäjän puhelimeen, JOIDEN vaid TAKUU.

1. Lataa ja asenna Android File Recovery työkalu kehotti Dr.Fone Android tietokoneeseen.

2. Yhdistä puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla. Sinun pitää mahdollistaa USB-testaus puhelimeen tämän prosessin. Sovellus nimeltään Mobilego asennetaan puhelimeen.

Huomautus: Älä suorita mitään muita Android-hallinto-ohjelmisto aikana toipuminen.

Liitä puhelin tietokoneeseen

3. Valitse tyypit tiedosto, jonka haluat palauttaa: Yhteystiedot, Viestit, Puheluntiedot, WhatsApp Viestit & Liitteet, Kuvat, Audio-, Video ja asiakirjat. Napsauta sitten Seuraava.

valita tiedoston

4. Valitse skannata poistettuja tiedostoja tai kaikki tiedostot. Vain skannaus poistetut tiedostot vie vähemmän aikaa. Naksahdus Seuraava.

tilassa

5. Ohjelma ilmoittaa, että se automaattisesti kitkeä puhelimen ja palata juurtumattomilla tila talteenoton jälkeen. Naksahdus Alku.

6. Dr.Fone analysoi puhelimen ja käynnistä se. Ja sinun pitäisi antaa Superuser lupaa, kun ohjeita puhelimesi.

7. Elpyminen työkalu tarkistaa puhelimen ja listata tulokset. Voit esikatsella ja valita ne sisältö, jonka haluat palauttaa tarkistamalla laatikot niiden edessä. Napsauta sitten Toipua. Ohjelma kysyy mihin tallentaa talteen valokuvia tietokoneella. Odota, kunnes prosessi viimeistely.

Miten varmuuskopioida valokuvia Android

Voit varmuuskopioida laitteen valokuvat ja videot Google Valokuvat kirjaston käynnistämällä automaattinen varmuuskopiointi Asetukset-valikosta. Tämä voi sisältää kuvia otat puhelimen kameralla, Valokuvat Lataa laitteeseesi, ja valokuvat tallennetaan sovellukset.

Huomautus: Nämä kuvat ovat yksityisiä, ellei päätät jakaa ne.

Vaiheet ottaa Auto Backup

  1. Oman Android-puhelinta, hana Google Asetukset App.
  2. Hana Automaattinen varmuuskopiointi
  3. Kytkin toggle Päällä.

Automaattisen varmuuskopioinnin

Jaa-painiketta