Elpyä deletoida Valokuvat

Miten palauttaa poistetut kuvat Android laitteessa

Jos olet poistanut kuvia vahingossa tai pyyhkiä laitteen Flash uusi levy. Sinun täytyy lukea tämä askel-askeleelta opas oppia, miten saada takaisin menetetty kuvia Android. Näytämme sinulle, kuinka helppoa on. Sinun tarvitsee vain liikkua nopeasti.

Miksi saat Valokuvat takaisin

Kun poistat Valokuvat, videot, musiikkia tai muuta sisältöä, niitä ei itse asiassa poisteta. Niistä tulee vain näkymätön. Ne ovat edelleen oman Android varastointi. Joten kun olet löytänyt joitakin tärkeitä kuvia poistetaan vahingossa, toimi nopeasti niin pian kuin mahdollista. Mitä nopeammin toimit, sitä todennäköisemmin olet palauttaa poistetut kuvat.

Huomautus: Hapantua lähettää langaton internetyhteys ja tietojen yhteys olisi parempi.

Miten palauttaa poistetut kuvat Android

VAROITTAA: TOIPUMINEN VAATII PÄÄKÄYTTÄJÄN PUHELIMEEN, JOKA ON VAID TAKUU.

1. Lataaminen ja asentaminen Android File Recovery tool kutsutaan Dr.Fone Android tietokoneeseen.

2. Yhdistä puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla. Sinun täytyy Ota USB-testaus puhelimen tämän prosessin. App. kutsutaan Mobilego asennettu puhelimeen.

Huomautus: Älä suorita muut Android hallintaohjelmisto aikana toipuminen.

Liitä puhelin tietokoneeseen

3. Valitse tiedosto, jonka haluat palauttaa: yhteystiedot, Viestien, Puhelulokit, WhatsApp viestit & liitteet, kuvat, audio-, Video- ja asiakirjat. Napsauta sitten Seuraava.

valita tiedoston

4. Skannaaminen poistetut tiedostot tai kaikki tiedostot. Vain scan poistaa tiedostoja vie vähemmän aikaa. Naksahdus Seuraava.

tilassa

5. Ohjelma ilmoittaa teille, että se automaattisesti root puhelimen ja palaa juurruttamattomat tilaan talteenoton jälkeen. Naksahdus Alku.

6. Dr.Fone analysoi puhelimen ja käynnistää sen uudelleen. Ja Anna pääkäyttäjän lupa kun kysyy puhelimessa.

7. Recovery työkalu tarkistaa puhelimen ja luettelon tulokset. Esikatsele ja valitse haluamasi valintaruudut niiden edessä takaisin sisällön. Napsauta sitten Toipua. Ohjelma kysyy minne haluat tallentaa talteen valokuvat tietokoneeseen. Odota, että prosessi loppuun.

Miten varmuuskopioida kuvia Android

Voit varmuuskopioida laitteen valokuvia ja videoita Google kuvat-kirjastoon ottamalla käyttöön automaattinen varmuuskopiointi asetukset-valikossa. Tämä voi sisältää puhelimen kameralla ottamasi Valokuvat, Valokuvat on ladata johonkin laitteeseen, ja kuvia tallennetaan sovellukset.

Huomautus: Nämä kuvat ovat yksityisiä, ellet halua jakaa niitä.

Automaattinen varmuuskopiointi ottaminen

  1. Android-puhelinta, Hana Google-asetukset App.
  2. Hana Automaattinen varmuuskopiointi
  3. Kytkin vaihtaa päälle.

Automaattisen varmuuskopioinnin

Jaa-painiketta