iMessage

Miten Palauta poistetut iMessages iPhone / iPad / iPod

Q: Onko tapa palauttaa poistettuja iMessages takaisin? Poistan iMessage keskustelun vahingossa. Haluan saada ne takaisin.

Q: iMessages allekirjoitettu minut ulos tililtäni ja sitten löysin vanhan viestin mennyt, on olemassa tapa saan ne takaisin?

iMessage on instant messenger palvelun kehittänyt Apple Inc. iOS ja OS X Mountain Lion. Se toimii kautta Wifi ja verkko eikä puhelumaksut. Monet ihmiset, kuten se. Mutta joskus se menee pieleen, keskustelu historia olisi poistettava ja et löydä niitä. Joten kuinka voimme palauttaa poistetut iMessages keskusteluun iPhone, iPad ja iPod Touch.

Asioita, sinun täytyy

On iCloud tai iTunes Backup

Jos yleensä käyttää iCloud tai iTunes varmuuskopioida laitteen. Nyt voit palauttaa iMessages takaisin helposti varmuuskopiointitiedostot. Palauttaa poistettuja tietoja iCloud on hyvin yksinkertainen.

Laite katoaa ja on varmuuskopio

Jos laite katoaa ja olet tukena sen, iCloud tai iTunes. Voit saada uuden laitteen ja palauttaa sen edellisen varmuuskopioinnin iTunes. Ja voit myös poimia iTunes varmuuskopio tiedostoja suoraan tallentaa ne PC / Mac 3rd-party ohjelmia - Dr.fone.

1. Suorita Ohjelmiston ja valitse "Palauta iTunes Backup File"-tilassa. Ohjelma näyttää kaikki iTunes tallentaa varmuuskopiot lista.

palauttaa poistetut tiedot iPadista

2. Valitse varmuuskopio tiedostot ja ohjelma alkaa purkaa sitä.

palauttaa poistetut tiedot iPadista

3. Esikatselu ja hakea iMessages. Voit laittaa takaisin talteen imessages asiakkaan laitteisiin.

palauttaa poistetut tiedot iPadista

Suoraan skannata laitteen ja saada imessages takaisin

Jos ei varmuuskopioi sinun aparaatti, voit käyttää Dr.fone skannata laite suoraan. Ohjelma antaa tuloksia, kun taas.

1. Liitä laite ja valitse "toipua iOS Device" Mode.
Huomautus: Ohjelma käyttää joitakin toimintoja iTunes. Joten sinun täytyy asentaa uusimman iTunesin ensimmäisen.

palauttaa poistetut tiedot iPadista

2. Ohjeiden. Napsauta "Käynnistä"-painiketta. Ohjelma alkaisi analysoida laitteen ja näyttää tuloksen. Jos laite on iPhone 3GS/4 tai iPod Touch 4, Ehkä sinun täytyy ladata plugin.

palauttaa poistetut tiedot iPadista

3. Esikatsella tiedostoja näkyviin. Löytää ne olet poistanut ja valitse heidän toipumisensa. Klikkaa suurin "Palauta"-painiketta aloittaa prosessin. Talteen kirjaa säästää tietokoneeseen. (Uusin versio voi tuoda talteen viestit / imessages takaisin laitteisiin. )

palauttaa poistetut tiedot iPadista

Jaa-painiketta