Palauta poistettu-tiedostoja-on-android

Miten Palauta poistetut Tiedot Sinun Android Phone

Olet ehkä vahingossa poistanut yhteystiedot, SMS, kuvat, videoita tai tiedostoja Android-puhelinta. Älä hätäänny, sinun pitäisi yrittää palauttaa tiedot mahdollisimman pian. Ja muistakaa älä tallentaa tai asentaa mitään laitteeseen tai sammuttaa sen, kunnes yrität elpyminen. Koska poistettuja tietoja on todennäköisesti korvataan uutta sisältöä.

Valmistelut palauttaa tiedot Android

Kuinka palauttaa poistetut tiedot Android

Kun tekee edellä valmisteet, palauttaa poistettuja tietoja on hyvin yksinkertainen työ. Tarvitset vain muutaman klikkauksen.

Vaihe 1: Liitä laite

Liitä laite tietokoneeseen ja käynnistä Android Data Recovery työkalu.

Vaihe 2: Tunnista laite

Ohjelmisto yrittää liittää laitteen ja tietokoneen. App nimeltään MOBILE asennetaan automaattisesti puhelimeen takaamaan yhteys ja talteenottomenetelmissä. Ja älä aloita mitään muita Android-hallinto-ohjelmistot tämän prosessin aikana.

Huomautus: Jos USB-testaus on pois käytöstä, ohjelma opettaa sinulle kuinka se on mahdollista.

Liitä puhelin tietokoneeseen

Vaihe 3: Valmistaudu skannata laitteeseen

Nyt ohjelmisto on valmis skannaamaan Android-laitteen. Näet ikkuna näin. Valitse tyyppisiä tietoja haluat palauttaa: Yhteystiedot, SMS, Puheluntiedot, WhatsApp viestit & Liitteet, Kuvat, Videoita, Audio-, tai jokin muu tiedostoja. Tarkista ne ja napsauta Seuraava to continue.

valita tiedoston

Sitten sinua pyydetään valitsemaan skannata poistetut tiedostot tai kaikki tiedostot. Ilmeisesti, skannata vain poistetut tiedostot vie vähemmän aikaa.

tilassa

Saadakseen takaisin enemmän tietoja, ohjelmisto kitkeä laitteen automaattisesti ja palautettava se juurtumattomilla tila jälkeen toipuminen.

Vaihe 4: Aloita skannaus

Ohjelma skannaa Android-puhelinta varten poistettuja tietoja. Muutaman minuutin, prosessia olisi valmis. Kaikki palauttaa tietoja listataan. Valitse tiedot, jotka on perittävä takaisin ja valitse Toipua. Voit valita polku tietokoneessa tallenna talteen tiedot HTML-tai TXT-tiedoston.

Huomautus: Android-Data Recovery-ohjelmiston voi laittaa mitään kerrytettävissä sisältöä takaisin puhelimeen suoraan.

Skannaa puhelimen

Miten koskaan menetä tietoja uudelleen

Data on korvaamaton. Kuitenkin, tietojen hyödyntämistä on kallista. Sinun pitäisi muodostaa hyvä tapa varmuuskopioida tietoja säännöllisesti.

On niin monia tapoja varmuuskopioida Androidin tiedot. Voit suoraan kopioida kuvat, videot, audio-, ja muut asiakirjat tietokoneeseen. Google Backup Service synkronoida yhteystiedot, SMS, kalenteri, jne.. Google-tili.

Android File Transfer on erittäin hyödyllinen ohjelma, joka voi varmuuskopioida Android tietoja tietokoneeseen. Se on sekä Windows- että Mac-versio. Voit ladata alla.

Vaiheet varmuuskopioida Android yhdellä napsautuksella
1. Ohjelmiston ja liität puhelimen tietokoneeseen. Naksahdus Varmuuskopioida puhelimen ohjelmistosta etusivulle.


2. Ohjelmisto voi varmuuskopioida yhteystiedot, tekstiviestejä, puhelulokit, sovellukset, audio-, videot, kuvia ja kalenterit. Tick ​​ne haluat ja valitse Käynnistä siirto. Varmuuskopio tiedostot tallennetaan oletusarvoisesti C:\Käyttäjät Administrator Documents Wondershare MobileTrans Backup. Voit vaihtaa tallentaa polku Asetukset.

mobiletrans-backup

Jaa-painiketta