Palauta poistettu-tiedostoja-on-android

Miten palauttaa poistetut tiedot Android-puhelinta

Olet vahingossa poistanut yhteystiedot, SMS, kuvat, videoita tai tiedostoja Android-puhelinta. Älä hätäänny, sinun pitäisi yrittää palauttaa tiedot mahdollisimman pian. Ja muistakaa, älä tallenna tai asentaa mitään laite tai käännä se pois kunnes yritä korjata. Koska poistettuja tietoja on todennäköisesti korvataan uusi sisältö.

Valmisteiden palauttaa tietoja Android

Miten palauttaa poistettuja tietoja Android

Jälkeen tekee edellä mainitut valmisteet, palauttaa poistetut tiedot on hyvin yksinkertainen työ. Tarvitset vain muutamalla napsautuksella.

Vaihe 1: Kytke laite

Kytke laite tietokoneeseen ja Käynnistä Android tietojen palauttamista työkalu.

Vaihe 2: Määritä laite

Ohjelmisto yrittää muodostaa laitteen ja tietokoneen. Sovelluksen nimi MobileGo asennetaan automaattisesti puhelimeesi varmistaa yhteyden ja hyödyntämistä prosessien. Ja älkää muut Android hallintaohjelmisto tämän prosessin aikana.

Huomautus: Jos USB-testaus on käytöstä, ohjelma opettaa sinulle kuinka jotta se.

Liitä puhelin tietokoneeseen

Vaihe 3: Hanki valmis tarkistamaan laitteen

Nyt ohjelmisto on käyttövalmis Android laite. Näet ikkunan, kuten tämä. Valitse Palauta tiedot: yhteystiedot, SMS, Puhelulokit, WhatsApp viestit & liitteet, kuvat, videot, audio-, tai jotkin muut tiedostot. Tarkista ne ja valitse Seuraava Jatka.

valita tiedoston

Sitten sinua pyydetään valitsemaan tarkistettavat poistetut tiedostot tai kaikki tiedostot. Ilmeisesti, vain skannaus poistetut tiedostot vie vähemmän aikaa.

tilassa

Saadakseen takaisin enemmän tietoja, ohjelmisto root laite automaattisesti ja palauttaa sen juurruttamattomat aseman jälkeen toipuminen.

Vaihe 4: Aloita Scan

Ohjelma etsii Android puhelimen poistetut tiedot. Muutaman minuutin kuluttua, prosessin pitäisi olla valmis. Palauttaa tietoja näkyy. Valitse tiedot, jotka on perittävä takaisin ja valitse Toipua. Valitse polku tietokoneeseen tallentaa talteen tiedot HTML- tai TXT-tiedostona.

Huomautus: Android Data Recovery-ohjelmiston voi laittaa takaisin sisältöä puhelimeen suoraan.

Skannaa puhelimen

Miten koskaan menettää tiedot uudelleen

Tiedot on korvaamaton. Kuitenkin, Data recovery on kallista. Pitäisi olla hyvä tapa varmuuskopioida tiedot säännöllisesti.

On niin monia tapoja varmuuskopioida oman Android tiedot. Voit suoraan kopioida Valokuvat, videot, audio-, ja muut asiakirjat tietokoneeseen. Google Backup-palvelun avulla voit synkronoida yhteystiedot, SMS, kalenteri, jne.. Google-tiliisi.

Android File Transfer on erittäin hyödyllinen ohjelma, joka voi varmuuskopioida oman Android tiedot tietokoneeseen. Se on sekä Windows-että Mac-versio. Voit ladata alla.

Vaiheet palata taaksepäin Android yhdellä napsautuksella
1. Ohjelmiston ja Liitä puhelin tietokoneeseen. Naksahdus Varmuuskopioida puhelimen ohjelmiston kotisivulla.


2. Ohjelmisto varmuuskopioida yhteystiedot, tekstiviestejä, Puhelulokit, sovellukset, audio-, videot, Valokuvat ja kalenterit. Valitse ne ja klikkaa Käynnistä siirto. Varmuuskopiotiedostot tallennetaan oletusarvon mukaan C:\UsersAdministratorDocumentsWondershareMobileTransBackup. Voit muuttaa Tallenna polun asetukset.

mobiletrans-backup

Jaa-painiketta