BitLocker-salauksen

Miten salata USB ajaa ajaksi vapauttaa

Saatat etsimässä joissakin Ilmainen encryption pehmo ajaksi USB ajaa eli ankara ajaa. Muutama päivä sitten, Yritin löytää USB encryption pehmo ajaksi minun Eno. Mutta lopulta löysin itseni etsii paljon ja unohtamatta, mitä on käsillä. Todella, käyttämällä sisäänrakennettu Windows työkalu nimeltä BitLocker on paras, koska se on turvallista ja vaatii lisää maksu.

Kuinka jotta BitLocker salaa USB ajaa

Ennen kaikkea, on varmistettava, että tietokoneen käyttöjärjestelmä on Windows Vista/7/8/8.1/10 joka-home maku. Koska koti makuja Windows Vista/7/8/8.1/10 ei ole BitLocker-työkalu niihin. Myös, tahansa version Windows ennen Windows Vista ei ole BitLocker.

1. Kirjaudu järjestelmänvalvojatili Windows.
2. Aseta tietokoneeseen USB-asema ja kaksoisnapsauta Tämä PC työpöydällä.
3. Napsauta USB-asema ja valitse BitLockerin ottaminen käyttöön.

salaa-usb-ajaa-1

4. valita kuinka haluat avata tämän aseman. Voit käyttää salasanaa tai älykorttia. Täällä käyttää salasanaa lukituksen tässä esittelyä. (Salasanan käyttäminen on helpompaa.)

salaa-usb-ajaa-2

5. Valitse tapa varmuuskopioida palautusavaimen. Voit tallentaa sen Microsoft-tili, tiedoston tietokoneeseen, tai tulosta palautusavaimen. Valitse Tallenna tiedosto.

salaa-usb-ajaa-3

Huomautus: Palautusavaimen on varmuuskopio avain, jonka avulla voit käyttää salattuja USB-asema, jos unohdat salasanasi tai menettää älykortin.

6. Vuonna Tallenna BitLocker-palautusavain kuin laatikko, Valitse Tallenna sijainnin, ja valitse sitten Tallenna.
7. seuraavana Valitse kuinka paljon aseman salaamiseen ikkuna, valita Salaa käytetyn levytilan vain, joka on nopeampi, ja valitse Seuraava.

salaa-usb-asema-4

8. Naksahdus Aloittaa salauksen Jos olet valmis.

salaa-usb-ajaa-5

9. Odottaa, kunnes salaa prosessi on valmis. Tämä vie kauan aikaa, ole kärsivällinen.

salaa-usb-ajaa-6

Miten poistaa BitLockerin käytöstä

Siirry Hallita laudoittaa, napsauttamalla Järjestelmä ja suojaus, napsauttamalla BitLocker-salaus, sitten näet kunkin aseman salaus-tilaa.

Naksahdus Poista BitLocker käytöstä, ja valitse sitten Purkaa aseman. Odottaa, kunnes prosessi on valmis.

dencrypt-usb-asema

Jaa-painiketta