BitLocker-salauksen

Miten salaaminen USB Drive ilmaiseksi

Saatat etsit jotain ilmaiseksi salaus ohjelmisto USB-asema tai kovalevy. Muutama päivä sitten, Yritin löytää USB salaus ohjelmisto setäni. Mutta lopulta löysin itseni etsien pitkälle ja unohtamatta mitä on käden ulottuvilla. Todella, käyttämällä sisäänrakennettua Windowsin työkalu nimeltään BitLocker on paras, koska se on turvallinen ja ei vaadi ylimääräisiä palkkaa.

Kuinka jotta BitLocker salata USB

Ennen kaikkea, sinun täytyy varmistaa, että tietokoneen käyttöjärjestelmä on ei-koti maku Windows Vista / 7/8 / 8.1 / 10. Koska koti makuja Windows Vista / 7/8 / 8.1 / 10 ei ole BitLocker työkalu niihin. Myös, tahansa Windows ennen Windows Vista ei ole BitLocker.

1. Kirjaudu järjestelmänvalvojan tili Windows.
2. Aseta USB-asema tietokoneeseen ja tuplaklikkaa Tämä PC työpöydällä.
3. Hiiren kakkospainikkeella USB ja valitse Turn On BitLocker.

salaa-usb-ajaa-1

4. Valita miten haluat avata tätä ajaa. Voit käyttää salasanaa tai älykortti. Tässä Käytän salasanaa avata ajaa tässä esittelyä. (Käyttämällä salasana on helpompaa.)

salaa-usb-ajaa-2

5. Valitse tapa varmuuskopioida palautusavaimen. Voit tallentaa sen Microsoft-tili, tiedosto tietokoneeseen, tai tulostaa elpymisen avain. Minä valitsen Tallenna tiedosto.

salaa-usb-ajaa-3

Huomautus: Elpyminen Tärkeintä on varmuuskopio avain, voit käyttää salattuja USB ajaa, jos unohdat salasanasi tai kadotat älykortti.

6. Vuonna Tallenna BitLocker elpyminen näppäintä laatikko, Valitse Tallenna paikka, ja valitse sitten Tallenna.
7. seuraavalla Valitse kuinka paljon ajaa salata ikkuna, valita Salaa käytetty levytilaa vain, mikä olisi nopeampi, ja valitse Seuraava.

salaa-usb-asema-4

8. Naksahdus Aloita salaamalla jos olet valmis.

salaa-usb-ajaa-5

9. Odota, kunnes Salaa prosessi valmis. Tämä vie pitkään, olkaa kärsivällisiä.

salaa-usb-ajaa-6

Miten sammuttaa BitLocker

Siirry Ohjauspaneeli, klikkaamalla Järjestelmä ja suojaus, klikkaamalla BitLocker Drive Encryption, voit nähdä salauksen tilan kunkin aseman.

Naksahdus Sammuta BitLocker, ja valitse sitten Salauksen Drive. Odota, kunnes prosessi valmis.

dencrypt-usb-asema

Jaa-painiketta