enable hidden developer options your samsung galaxy s4

Miten Ota USB-testaus oman Android Device

Kun haluat vilkkua, juuri, varmuuskopio, upgrade or recover deleted data from your Android device, sinun tulee sallia USB-testaus ensin. Tämä on, jotta yhteyden ja kommunikoida Android-laitteen. USB-testaus siirtyminen ei ole mahdollista mistään upouusi laite oletusarvoisesti, välttää tahattomia muutoksia laitteeseen. Mutta sinun on otettava käyttöön manuaalisesti oman Android kehitysprosessissa. Eri Android OS versiot, siellä on eri kokoonpanoissa päälle USB-testaus tilassa. Ja tämä opas näyttää kuinka se on mahdollista.

Android 2.3 tai aikaisemmin

Asetukset> Sovellukset> Kehitys> USB-testaus

usb-debugging-2.3.6

Android 3.0 Jos haluat 4.1

Asetukset> Kehittäjävaihtoehdot> USB-testaus

usb-debugging-4.1.2

Android 4.2 tai uudempi

1. Avoin Asetukset > Noin > Rakenna numero Android-puhelinta tai tabletti.

usb-debugging-4.2.2-1

Huomautus:

  1. Jos sinulla on Samsung Galaxy S4, Huomautus 8.0, kieleke 3 tai mikä tahansa muu Galaxy laite Android 4.2, Avoin Asetukset > Enemmän tab > Noin ja kosketa sitä.
  2. Jos sinulla on Galaxy S5, Huomautus 3 tai Galaxy laite Android 4.3 tai uudempi, tarkistaa Asetukset > Yleinen > Noin.

2. Napauttaa Build numero 7 kertaa. Silloin näet viestit "Olet nyt kehittäjä!"Tai" Kehittäjien tila on otettu käyttöön ".

enable hidden developer options your samsung galaxy s4

3. Palata päävalikkoon Asetukset valikko ja nyt voit nähdä Kehittäjävaihtoehdot. Kosketa sitä ja merkitse ruutu edessä USB-testaus jotta se.

Share Button

  • dobzselaci

    Kiitos.
    many, many thanks 🙂