htc-one

Miten nauttia DVD-elokuvia HTC One vapaasti

Tämä opas on menossa opettaa sinulle, miten muuntaa DVD-levyn HTC One helpoin tapa askel askeleelta. Jos haluat nauttia DVD-elokuvan kanssa HTC One, Tämä opas on mitä etsit.

Kun sinulla HTC One, löydät tämän Android puhelin on niin voimakas. HTC One tarjoaa 4,7 tuuman 1080p Full HD-näyttö ja on powered by Snapdragon 600, quad-core siru antaa sinulle paras kokemus elokuvien katseluun. Löydät tämän älypuhelin voi olla hyvä mediasoitin, kun olet nauttia DVD-tai Blu-ray-elokuvan kanssa.

Hyvin, Kuten tiedetään, Android-puhelin voi toistaa DVD-levyä suoraan. Se tukee vain tiettyjä videoformaatteja mukaan eri tuotemerkin. Ja HTC Voi vain tukea näitä videoformaatteja: 3GP, .3g2, .MP4, .WMV (Windows Media Video 9), .AVI.

Joten voimme käyttää työkalu kopioida ja muuntaa DVD-elokuvia to MP4 tai AVI-videon muodossa, ja sitten siirtää osaksi HTC yksi nauttia. Voit yrittää käyttää tätä Video Converter Ultimate, se voi muuntaa video-ja DVD video tahansa muodossa, polttaa videon DVD-levylle ja ladata videoita verkossa video-sivustoja. Ja tässä me tarvitsemme sitä muuntaa DVD MP4 HTC One.

Kun olet ladannut ohjelman ja asentanut sen. Suorita tämä ohjelma. Ja tässä ovat tärkeimmät vaiheet tämän oppaan.

Vaihe 1, tuoda DVD-elokuvan tämä Video Converter Ultimate
Aseta DVD-levy DVD-asema, ja klikkaa "Lataa DVD"Tuoda DVD-elokuvan tähän ohjelmaan. Voit myös lisätä DVD-kansio, ISO-tai IFO tiedostoja klikkaamalla “Lataa DVD” nappi. tai, voit vain vetää DVD-elokuvia tähän ohjelmaan suoraan.

Vaihe 2, valita lähtö videon muodossa
Oikealla puolella ohjelman ikkunassa, löydät "Output Format"-pudotusvalikosta ikkuna. Klikkaa sitä ja valitse lähtö videon muodossa "HTC One". Jos tarvitset lisäasetuksia, voit napsauttaa "Setting" säätää enemmän parametreja, kuten niin resoluutio, runko ja bittinopeus jne..

Vaihe 3, alkaa muuntaa DVD elokuvan HTC One
Vihdoin, klikkaa "Muuntaa"-Painiketta, ja lepää. Muuntamisen jälkeen on valmis, voit liittää HTC One tietokoneella ja siirtää muunnetaan elokuvia Android-puhelinta. Jos haluat nauttia Blu-ray-elokuvan kanssa, Mielestäni tämä Blu-ray Ripper voi auttaa sinua. nyt, voit nauttia DVD-elokuvia HTC One kaikkialla!

Jaa-painiketta