Samsung_Galaxy_S4

Helpoin tapa nauttia DVD-elokuvan Samsung Galaxy S4

Kun sai Samsung Galaxy S4, Mielestäni sinun täytyy innoittamana sen 5,0-tuumainen 1080p kosketusnäyttö & 2600mAh akku. Kanssa 13 MP peruutuskameran ja rakentaa-16G/32G varastointi, Samsung Galaxy S4 on tehokas mediakeskus. Voit käyttää sitä ampua erilaisia ??kuvia & videot, nauti mitään Blu-ray/DVD elokuvia missä. Jos haluat laittaa suosikki DVD-elokuvan Galaxy S4, Mielestäni sinun on niin pettynyt siihen. Koska se ei voi toistaa DVD-levyä tai kansioita suoraan.

Mutta nyt, sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Tämä opas on menossa ratkaisemaan ongelman. Mitä meidän pitäisi tehdä, on vain muuntaa DVD-levyn video Galaxy S4 Wondershare Video Converter Ultimate. Ennen täydellisen oppaan alusta, tehkäämme joitakin valmisteluja.

1. Galaxy S4 tukee videon muodossa: MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263
2. DVD-elokuva: suosikki DVD-elokuvan, ei väliä DVD-levyn, DVD-kansio tai DVD ISO image tiedoston
3. Video Converter Ultimate: Voimakas video converter integroitu kaikki muuntaminen ominaisuuksia, kuten video & DVD muuntaminen, Videoeditointi, polttava, ja web-video download jne..

Lataa Video Converter Ultimate ja asenna se

Miten muuntaa DVD-elokuvan Galaxy S4 3 portaat?

Vaihe 1, tuoda DVD lähde tähän ohjelmaan
Aseta DVD-levy tietokoneeseen, ja käynnistää Video Converter Ultimate. Klikkaa “Lataa DVD” painike aloittaa tiedostojen lataamisesta. Voit myös muuntaa DVD ilman levyä, käyttäen ISO-tiedostoja, tai DVD-kansio.

Vaihe 2, Valitse Video-muodossa esitysmuodon
Klikkaa Esitysmuoto ja valitse tiedostomuoto pudotusvalikosta. Osoita ja valitse Galaxy S4 kuten videokuvan esitysmuoto.

Vaihe 3, Kopioida DVD elokuvan Galaxy S4
Viimeinen vaihe on vain klikkaamalla "Muunna"-painiketta muuntaa DVD elokuvan MP4 videon muodossa. nyt, voit levätä ja odottaa muuntaminen on valmis. Muuntamisen jälkeen on valmis, voit liittää Galaxy S4 tietokoneella, ja siirtää muunnetaan elokuvan siihen nautintoa.

Jaa-painiketta