iOS - 8

Miten downgrade iOS 8 beta iOS 7.1.1

Apple julkaisi iOS 8 beta kehittäjille. Ehkä olet asentanut sen, mutta piti sitä liian buginen että et kestä. Sitten haluat palata iOS 7.1.1. Todella, alentamisesta iOS 8 iOS 7 on melko helppoa. Seuraa näitä ohjeita.

Menetät kaikki tiedot

Ennen alkua, sinun täytyy tietää, että menetät kaikki tietosi iOS 8 ja et voi palauttaa laitteesi iOS 8 varmuuskopio iOS 7. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on vain iOS 8 varmuuskopio, et voi käyttää sitä palauttaa laitteen jälkeen alempaan palkkaluokkaan. Mutta jos sinulla on vanhempi iCloud tai iTunes varmuuskopio iOS 7, voit palauttaa sen. Joten varmista, että sinulla on varmuuskopioida tärkeät tiedot iTunesin tai iCloud.

Miten downgrade iOS 8 beta iOS 7.1.1

1. Lataa properiOS 7.1.1 IPSW firmware-tiedosto laitteelle täällä.

2. Liitä laite tietokoneeseen ja käynnistä iTunesin uusin versio.

3 Pidä Vaihto-näppäintä (Windows) ja klikkaa Palauta-painiketta, kun taas Mac-käyttäjät pidä Alt-tai Optio-näppäintä.

restore-iphone

4. Selata ja valita iOS 7.1.1 IPSW firmware-tiedosto latasit aiemmin ja napsauta Avaa-painiketta.

5. Laite nyt palauttaa iOS 7.1.1. Palauttaminen voi kestää noin 10-15 minuuttia. Valmistuttuaan, laitteeseen tulee luokituksensa iOS 8 beta iOS 7.

6. Jos sinulla on iOS 7 varmuuskopio, voit nyt palauttaa laitteen sen.

Huomautus:

1. Apple on suljettu allekirjoittamisesta ikkunan mistään firmware alla iOS 7.1.1. Joten on mahdotonta palata iOS 7.0.6 tai alle, vain iOS 7.1.1.

2. Jos olet jailbroken ja päivittää iOS 8 beeta, menetät Jailbreak. Jos haluat karkaaminen jälkeen alempaan palkkaluokkaan, haluat ehkä lukea näitä: Miten karkaaminen iOS 7.1.1 kanssa Pangu Windows tai Mac.

Jaa-painiketta

  • Markw

    Polecam materia? o tym jak zrobi? prosty i skuteczny downgrade z iOS 8 do iOS 7 download.net.pl/downgrade-z-ios-8-do-ios-712/n/4758/