avi-to-mov

Miten muuntaa AVI-videoita QuickTime MOV Mac OS

Ehkä olet tonnia AVI-tiedostoja kiintolevyllä, joko Digikamera, tai ladata Internetistä. Valitettavasti, Apple voi vain toistaa näitä AVI-tiedosto: “Motion JPEG (M-JPEG) jopa 35 Mbps, 1280 mukaan 720 pikseliä, 30 kuvaa sekunnissa, audio ulaw, PCM-stereoääni. Avi-tiedostomuodossa”. Joten jos AVI-tiedostot ovat paljon yleisempiä AVI tiedoston tyyppi, koodattu DivX, XviD, jne., Joka QuickTime ei tunnista, Tulet täytyy muuntaa AVI video tiedostoja MOV tai muu yhteensopivissa muodoissa.

Jos sinulla on QuickTime Pro asennettuna, voit muuntaa AVI MOV Mac suoraan. Valitse vain MOV kuin esitysmuodon valitsemalla “Tallenna”. Jos sinulla ei ole QuickTime Pro tai edes QT Pro voi muuntaa AVI onnistuneesti joko, voit käyttää tätä ammattimainen helppo käyttää Video Converter Ultimate for Mac tehdä työtä. Tämä Mac App avulla voit muuntaa minkä tahansa videon tai äänen kaikki suositut formaatteja helposti.

Vaihe 1: Ladata AVI tiedostoja Mac Video Converter

Suoraan vetää & pudota AVI tiedostot Video Converter for Mac. Tai voit suunnata “Tiedosto” menu, valita “Lisää videotiedostoja” tuoda AVI-tiedostoja.

Vaihe 2: Valita “RUOKAILU” esitysmuodon

Valitse MOV muoto Muoto pudotusvalikosta kuin esitysmuodon.

Vaihe 3: Alkaa muuntaa AVI MOV Mac

Klikkaa “Muuntaa” nappi, ja Mac Video Converter tekee loput homma. Kun muunnos on valmis, voit pelata lähtö MOV videoita QuickTime, muokata niitä iMovie, Final Cut Pro, tai laittaa niitä iPodissa, iPad toistoon milloin haluat.

Jaa-painiketta