Best-video-soitin-varten-iphone

Paras 5 Video Player App for iPhone ja iPad

Koska sisäänrakennettu videosoitin iPhone, iPod ja iPad oletuksena tukee vain muutaman videoformaatteja, kuten M4V, MP4-ja MOV, ilman 1080 HD-videoita. Se ei riitä. On olemassa erilaisia ??videoformaatteja tänään. Ja useimmat videoita internetin eivät ole yhteensopivia iOS laitteita, Kuten WMV, AVI, Mkv, FLV, jne.. Ihmisten täytyy asentaa kolmannen osapuolen videosoitin apps jotta toistaa videoita näissä muodoissa.

Kolmannen osapuolen mediasoittimia voi toistaa lähes kaikki videot formaatteja kuten MP4/M4V, RUOKAILU, AVI, WMV, RMVB, Mkv, M2TS ja lisää. Tämä viesti kattaa joitakin parhaista videosoitin iPhonen ja iPad, joka voi tuoda sinulle sopii pelaa video-ja äänitiedostoja iOS-laitteet.

Best Video Player sovellukset iPhone ja iPad

1. PlayerXtreme HD

Hinta: Vapaa ($3 Pro)
Tukea formaatteja: 3GP, ASF, AVI, DivX, dv, että, FLV, GXF, M2P, m2ts, m2v, M4V, Mkv, moov, RUOKAILU, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, mpeg4, mpg, mpv, mt2s, mts, MXF, ogm, ogv, ps, qt, rm, RMVB, ts, vob, WebM, wm, WMV, jne..

Best-video-soitin-varten-iphone

PlayerXtreme HD on tehokas video-soitin, joka pystyy pelaamaan lähes kaikkia videoformaatteja ja se voi toistaa HD 1080p-videoita ilman laadun heikkenemistä. Se tukee streaming video & äänitiedostoja yli SMB, UPnP, ja WIFI sekä lataamalla tiedostoja APP yli lähiverkossa. Sovelluksen tuki. Srt tekstitykset ja voit ohjata sen fontin kokoa, raita, kielet (lähes kaikilla kielillä).

PlayerXtreme HD voi havaita Median osakkeista. Esimerkiksi, jos suoritat Plex Media Server millä tahansa tietokoneella sitten PlayerXtreme HD näkevät sen UPNP osuus ja saada koko kirjaston. Tämä tekee todella helppo katsella lennossa ilman tarvetta odottaa siirtoa loppuun. Liikkuminen App myös toimii erinomaisesti.

2. Hyvä pelaaja

Hinta: $2.99
Tukea formaatteja: 3ga, 3GP, AAC, amr, apina, ASF, ASX, AVI, vihje, että, DivX, dv, F4V, flac, FLV, gsm, GXF, valmentaja, iso, M1V, M2P, m2t, m2ts, m2v, m3u, M4V, M4r, M4A, IP, Mkv, vastaan, moov, RUOKAILU, MP1, mp2, MP3, MP4, mpa, mpe, MPEG, MPEG1, MPEG2, mpeg4, mpg, mpv, mt2s, mts, MXF, tietää, ogg, ogm, ogv, ps, qt, pässi, rm, RMVB, tp, ts, vob, WebM, wm, wma, wav, WMV, wtv, jne..

Best-Video-Player-for-iPhone-Good-Player

GoodPlayer on iOS mediasoitin, joka pystyy käsittelemään erilaisia ??videoformaatteja, niin hyvä kuin PlayerXtreme. Sen avulla käyttäjät ladata videoita päälle iPhone ilman muuntaa ne MP4. Se tukee srt, smi, “IDX sub”, mkv kiinteän tekstityksen multi kielillä. Parempi kuin PlayerXtreme HD, se tukee HTTP, FTP, RTSP, MMS, SMB, MMSH, MMST, RTP, HTTPS, SFTP ja UDP streaming toisto.

Ilmoitus: no AC-3/DTS/E-AC-3/TrueHD äänituki!

3. Oplayer

Hinta: $2.99 (Ilmainen Lite-versio)
Tuetut tiedostomuodot: AVI (XVID / DIVX), WMV, RMVB, ASF, H264, Mkv, ts, m2ts, MP3, wma, wav, ogg, flac, jne..

Best-Video-Player-for-iPhone-oplayer

Oplayer on melko hyvä iOS videosoitin app pelaa SD videoita ja HD-elokuvia sujuvasti ilman muuntamalla. Kuten yksi parhaista ilmainen video pelaajia käytetään stream video-ja äänitiedostoja tietokoneelta iOS-laitteet (iPhone, iPod touch, iPad iOS 4.3 tai uudempi) käyttämällä iTunesin kanssa USB Sync, tai HTTP, RTSP, MMS, FTP-ja SAMBA osakkeet. Siinä on neljä versiota – ilmainen lite-versio, maksettu versio iPhone ja erillinen ja kalliimpi Oplayer HD iPadille. Muuten, Ilmainen versio on todellakin vähemmän toiminnallinen.

Ilmoitus: no AC-3 äänen tukea.

4. VLC iOS

Hinta: Vapaa
Tukea formaatteja: Kaikki yleisimpiä videoformaatteja

Best-Video-Player-for-iPhone-VLC-Player

Yhdessä suositun VLC media player työpöydälle, VLC iOS myös täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin. Se voi olla kaikki elokuvat ja osoittaa useimmissa muodoissa suoraan ilman muuntamista ja käyttäjät voivat synkronoida videotiedostoja Dropbox, iTunes, ja sulautettujen upload web-palvelimia (kuten UPnP mediapalvelin). Kuitenkin, VLC iOS voi joskus kaatuu odottamaton ja osoittaa huonompi esityksiä verrattuna sen ikäisensä.

5. AVPlayer

Hinta: $2.99
Tukea formaatteja: MP4, RUOKAILU, M4V, XviD, AVI, WMV, RMVB, ASF, H264, Mkv, jne..

Best-Video-Player-for-iPhone-avplayerhd

AVPlayer on yksi suosituimmista videosoitin iOS, joka voi pelata lähes millä tahansa tietokoneella videotiedoston muodossa, kuten AVI, XviD, WMV ja paljon selvemmin ja vaivattomasti. Ei muuntaa hässäkkää. Se voi soittaa säännöllisesti videoita ja laadukkaita videoleikkeitä (720p, 1080P) hyvin ja tuki Dolby Digital (AC3), Dolby Digital Plus (EAC3). Saat suuri suorituskyky elokuvien katseluun. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain kopioida elokuvan tiedostoja kautta USB ja vedä ja pudota AVPlayer Media Explorer, sitten nauttia niistä iOS-laitteissa. AVPlayer voi myös tukea ulkoinen tekstitys tiedostoja, kuten SMI ja SRT.

Vaihtoehto

Sovellukset edellä mainitut ovat kaikki voivat pelata erilaisia ??videoita ilman muuntamista. Mutta joskus saatat saada kuvaviivettä ja runko luopumaan kun katsellen HD-videoita (ne on yleensä suuri tiedostokoko). Sujuvuutta toisto riippuu video dekoodannut’ valmiudet. Joten jos kohtaat tällaisen tilanteen, sinun pitäisi kääntyä Video Converter työkalu apua. Muuntaa HD videon MP4 ja pienentää tiedoston kokoa ilman laadun heikkenemistä. Sitten siirtää muuntaa videot laitteeseen ja nauttia niistä.

Jaa-painiketta