iCloudBasics

Miten varmuuskopioida ja palauttaa iPhone, iPad, iPod Touch käyttäen iCloud

Voit yleensä käyttää iTunesin varmuuskopioida eniten tietoja meidän iPhone, iPad ja iPod Touch, Tämä voidaan tehdä myös käyttämällä iCloud. Täällä näytämme miten varmuuskopioida ja palauttaa sisältöä iPhonen, iPad, ja iPod Touch käyttäen iCloud.

Mikä on iCloud?

iCloud on pilvi varastointi, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa tietoja, kuten musiikkia ja iOS sovelluksia ja se toimii myös tietojen synkronointia keskus sähköpostia, yhteystiedot, kalenterit, kirjanmerkit, muistiinpanoja, muistutuksia (tehtävälistat), iWork-asiakirjat, valokuvia ja muita tietoja. Voit käyttää sisältöä mistä tahansa laitteesta olet.

iCloudBasics

Sen avulla käyttäjät voivat myös langattomasti varmuuskopioida iOS laitteita iCloud sijasta käsin näin iTunesilla.

Miten varmuuskopioida käyttäen iCloud

Jos olet ottanut käyttöön iCloud varmuuskopiointi iOS laitteisiin iOS 5 tai uudempi, iCloud varmuuskopioi tärkeimmät tiedot automaattisesti. You can find the switch on your iPhone, iPad, or iPod touch in Asetukset > iCloud > varmuuskopio & Varastointi, it runs on a daily basis as long as your device is over Wi-Fi, kiinni, ja kytketty virtalähteeseen.

You can also back up manually whenever your device is connected to the Internet over Wi-Fi by choosing Back Up Now from Asetukset > iCloud > Varastointi & varmuuskopio.

ios7-icloud_backup

How to restore from a backup

Ensimmäinen, you can learn more about Mitä iCloud varmuuskopioi.

  1. Follow the initial steps in the iOS Setup Assistant (select your language, ja niin edelleen).
  2. Select Restore from iCloud Backup when the assistant asks you to set up your iPhone (or other iOS device).
  3. Valitse varmuuskopio aiemmin luomasi.

Jos olet jo määrittänyt laitteen, sinun pitäisi poistaa kaikki nykyinen sisältö ensin. Napauta Asetukset > Yleinen > Asettaa uudelleen > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Tee tämä vain, jos sinulla on jo varmuuskopio, koska tämä vaihe poistaa kaikki nykyiset sisällön laitteesta.

ios7-set_up_your_phone

Huomautus: On parempi liittää laitteen virtalähteeseen, kunnes palautus on valmis. And make sure this computer has the iTunesin uusin versio.

Learn how to back up your device with iTunes.

Jaa-painiketta