iCloudBasics

Miten varmuuskopioida ja palauttaa iPhone, iPad, iPod Touch käyttäen iCloud

Voit yleensä käyttää iTunesin varmuuskopioida eniten tietoja meidän iPhone, iPad ja iPod Touch, Tämä voidaan tehdä myös käyttämällä iCloud. Täällä näytämme miten varmuuskopioida ja palauttaa sisältöä iPhonen, iPad, ja iPod Touch käyttäen iCloud.

Mikä on iCloud?

iCloud on pilvi varastointi, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa tietoja, kuten musiikkia ja iOS sovelluksia ja se toimii myös tietojen synkronointia keskus sähköpostia, yhteystiedot, kalenterit, kirjanmerkit, muistiinpanoja, muistutuksia (tehtävälistat), iWork-asiakirjat, valokuvia ja muita tietoja. Voit käyttää sisältöä mistä tahansa laitteesta olet.

iCloudBasics

Sen avulla käyttäjät voivat myös langattomasti varmuuskopioida iOS laitteita iCloud sijasta käsin näin iTunesilla.

Miten varmuuskopioida käyttäen iCloud

Jos olet ottanut käyttöön iCloud varmuuskopiointi iOS laitteisiin iOS 5 tai uudempi, iCloud varmuuskopioi tärkeimmät tiedot automaattisesti. Löydät kytkin iPhonessa, iPad, tai iPod touch Asetukset > iCloud > varmuuskopio & Varastointi, se toimii hyvin, kunhan laite on langattoman verkon, kiinni, ja kytketty virtalähteeseen.

Voit myös varmuuskopioida manuaalisesti kun laite on liitetty internetiin langattoman verkon valitsemalla Varmuuskopioi kohteesta Asetukset > iCloud > Varastointi & varmuuskopio.

ios7-icloud_backup

Palauttaminen varmuuskopiosta

Ensimmäinen, Voit oppia lisää Mitä iCloud varmuuskopioi.

  1. Tee iOS-käyttöönottoapurin ensimmäiset vaiheet (Valitse kieli, ja niin edelleen).
  2. Valitsemalla Restore from iCloud Backup avustaja pyytää sinua määrittämään perustaa iPhone (tai iOS-laitteeseen).
  3. Valitse varmuuskopio aiemmin luomasi.

Jos olet jo määrittänyt laitteen, sinun pitäisi poistaa kaikki nykyinen sisältö ensin. Napauta Asetukset > Yleinen > Asettaa uudelleen > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Tee tämä vain, jos sinulla on jo varmuuskopio, koska tämä vaihe poistaa kaikki nykyiset sisällön laitteesta.

ios7-set_up_your_phone

Huomautus: On parempi liittää laitteen virtalähteeseen, kunnes palautus on valmis. Ja varmista, että tietokoneella on iTunesin uusin versio.

Opi Varmuuskopioi laitteesi iTunesin kanssa.

Jaa-painiketta