iphone5s

Miten varmuuskopioida iPhonen, iPad, iPod Touch iTunesin avulla

Säännöllinen varmuuskopiointi on hyvä tapa. Ja voit ottaa varmuuskopion iPhone, iPad tai iPod touchin iCloud tai iTunes helposti. Täällä näytämme, miten varmuuskopioida iPhonen, iPad ja iPod touch iTunesin avulla.

Ensimmäinen, sinulla pitäisi olla iTunes, Voit ladata uusimman version Applen verkkosivuilta(http://www.apple.com/itunes/).

Ennen varmuuskopiointia, sinun pitäisi tietää, että iCloud ja iTunes voi varmuuskopioida useita tietoja iPhonessa, iPad, tai iPod Touch. Varmuuskopioidut tiedot sisältävät ostettua musiikkia (varmuuskopio ostettua musiikkia ei ole saatavilla kaikissa maissa), TV-ohjelmat (Vain Yhdysvalloissa), sovellukset, ja kirjoja; ja myös valokuvia ja videoita, jotka ovat Kameran rulla; Laitteen asetukset (kuten Puhelin suosikit, Tapetti, ja Mail, yhteystiedot, Kalenteritiliä); App tiedot; Aloitusnäyttöön ja App organisaatio; Viestien (iMessage, SMS, ja MMS), Soittoäänet, ja lisää. Mediatiedostoja ei varmuuskopioida, mutta voidaan palauttaa synkronoimalla iTunesin kanssa.

Joka kerta, kun synkronoit iOS-laite iTunesin kanssa, se varmuuskopioi automaticlly (käytössä, jos sinulla on iCloud varmuuskopiointi päällä).

Voit myös manuaalisesti varmuuskopioida iOS-laite iTunesin avulla. Seuraa näitä ohjeita manuaalisesti varmuuskopioida iOS-laite iTunesin avulla:

  • Liitä iOS-laite tietokoneeseen iTunesin uusin versio asennettuna
  • Napsauta laitteen painiketta oikeassa yläkulmassa.
  • Naksahdus “Varmuuskopioi nyt” nappia “Manuaalisesti varmuuskopiointi ja palauttaminen“.

varmuuskopiointi iphone ipad ipod
tai

  • Voit myös napsauttaa Tiedosto valikkoon ja valitse Laitteet > Takaisin ylös.

varmuuskopiointi iphone ipad ipod 2
Huomautus: Jos käytät iTunes 10.7 tai aikaisemmin, Vain hiiren kakkospainikkeella (tai Control-osoita) laite ja valitse Takaisin ylös.
Backup tiedosto
Lähde: Omena

Jaa-painiketta