iphone_iOS7

Miten varmuuskopioida iPhone tietoja ennen päivitystä iOS 7

Ehkä olet nyt aikoo päivittää iPhone, iPad, tai iPod touch iOS 7, varmista olet tukena sisältöä laitteeseen ennen sitä. Päivittämistä iOS 7 palauttaa iPhonen asetukset tehdasasetuksiin, ja myös poistaa yhteystiedot, muistiinpanoja, Viestien, kuvat, songs, videot, ja soittolistat, jne.. Ja tämä opetusohjelma on menossa kertoa miten varmuuskopioida iPhone, iPad, tai iPod Touch tiedot ennen päivitystä iOS 7.

Menetelmä 1: Varmuuskopioida iPhonen dataa iCloud ennen päivitystä iOS 7
Menetelmä 2: Varmuuskopioida iPhone tietoja iTunesin kautta ennen iOS 7 parantaa


Varmuuskopioida iPhone tietoja iCloud ennen iOS 7 parantaa

Ennen päivitystä iOS 7, voit varmuuskopioida iPhone tietoja, asetukset ja muuta sisältöä(lukuun ottamatta kappaleet ja videot) kautta iCloud jos iOS 5 tai uudempi. Seuraavat vaiheet ja varmuuskopioida kaikki iPhonen dataa iCloud.

Vaihe 1: Valitse Asetukset > iCloud

iCloud-asetukset-on-iphone

Vaihe 2: Vierittää näyttöä ja kosketa "Storage & Backup "alareunassa.

varastoinnin ja varmuuskopioinnin icloud

Vaihe 3: Kosketa sitten "Backup Up Now" alareunassa, ja odota hetki, kunnes varmuuskopioita oman iCloud suoritetaan loppuun(Mitä iCloud varmuuskopioi Ja miten palauttaa tietoja iCloud).

iCloud-varmuuskopiointi-nyt


Varmuuskopioida iPhone tietoja iTunesin kautta ennen iOS 7 parantaa

Jos et halua käyttää iCloud tai ei ole iCloud-tili, voit myös käyttää iTunesin varmuuskopioida iPhonen, iPad, tai iPod Touch-tietoja tietokoneelle. Voit helposti tehdä tämän, jos olet tottunut hallitsemaan laitteeseen iTunesin kautta.

Huomautus: Jos haluat välttää "Automaattinen synkronointi" iPhonen, iPad, tai iPod iTunes, vain pitää Shift ja Ctrl-näppäimiä painettuna samalla kun avaat iTunesin, jotka voivat estää iPhone olemasta synkronoidaan automaattisesti.

Liitä iDevice tietokoneeseen, ja avaa iTunes. Kun iPhone näkyy vasemmalla iTunes, klikkaa oikealla iPhonen nimi ja valitse "Back Up". Odottakaa, että varmuuskopiointi on päättynyt(nähdä miten palauttaa iPhone iTunesin varmuuskopiosta).

Backup-iPhone-Before-iOS-7-Via-iTunes

Henkilökohtaisesti, Rakastan iOS 7 eivätkä ymmärrä, miksi joku haluaisi viivyttää väistämätöntä. Mutta en pidä Applen automaattisesti työntää pois päivityksen hyväuskoinen käyttäjille. Ja, jos olet päivittänyt iOS 7 ilman varmuuskopiointi, ehkä haluaisit tämä opetusohjelma: Kuinka palauttaa kadonneet iPhone tietoja päivityksen jälkeen iOS 7.

Jaa-painiketta