risks-to-root

Onko mitään riskejä root Android-laitteen

Näet paljon tutorials kerrotaan miten root puhelimeen tai tabletti, mutta harvoin mainita kaikkiin mahdollisiin riskeihin. Joten tämä artikkeli vastata joihinkin kysymyksiin vaaroista juurtuvat.

Liittyvät paketit:

Mikä on taustalla?
Mitä voin hyötyä juurtuvat?
Avata oman bootload
Miten root Android laite
Miten varmuuskopioida Android Puhelin

Se on mahdollisuus tiili laite?

Kyllä, on mahdollista. Koska pelaatte järjestelmätiedostot voit vaarassa bricking puhelimeen (Puhelin on suoritettu ollessa käyttökelvottomassa tilassa vastaa tiili). Mutta se olisi hyvin epätodennäköistä, jos noudatat ohjeita huolellisesti. Tiedät, on olemassa kymmeniä tuhansia Android käyttäjät juurtunut puhelimensa onnistuneesti. Vaikka todella tiili puhelimeen, sitä voi saada takaisin 99% kertaa vain vilkkuu muu firmware tai vilkkuu takaisin varastosta firmware.

Mitätöivät takuun?

Ehdottomasti. Mutta useimmissa tapauksissa sinulla on mahdollisuus palauttaa puhelimen kunnossa, että he koskaan tiedä juurtunut puhelimen. Ja joskus he eivät edes Tarkista nähdä, jos voit juurtunut puhelimen, kun palaat sen.

Jälkisäädös seis, saada päivitykset?

Ei, juurtuvat ei estä sinua saada päivityksiä. Jos root ja pitää varastossa ROM tai flash stock ROM, saat silti OTA päivitys (mutta käynnissä päivityksen YK-root puhelimen). Ja tokko te hujaus custom ROM, Voit myös saada oma jatkuvasti päivityksiä (kuten CyanogenMod, Pananoid).

Poliisit näkyy minun oven seuraavana päivänä?

Ei, juurtuvat Puhelin ei ole laitonta. Joten älä ole huolissasi. Sitä paitsi, Kuka tietää!

Mitään muuta minun pitäisi tietää juurtuvat?

Ei, Todella, juurtuminen on melko kivuton prosessi, jolla monet näistä “helposti yhdellä painalluksella (YK: n)root työkalut” ja silloinkin on lukuisia oppaita ja apua XDA opastaa ja virheiden vianmääritys voi olla. Mutta jos olet tyytyväinen puhelimen juuri niin kuin se on, sitten ei juuri.

Oppia kuinka root, Tee joitakin käsittelyssä Android Raamatun laitteeseen: XDA-Developers.

Jaa-painiketta